Přejít na obsah

Belgarat

Members
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Belgarat

  1. Nestraš.....já nemám s New Orleans nejmenší problém.....kdybych měl prachy, tak už i s Mogami.... Bych rád potkal BB, které mě vypne na salvu, pokud jsem mu k tomu nedal předem svolení, tím že jsem mu ukázal jak mám krásně namalovanej bok :)

     

    A letadlům se nevyhneš....taky se mi to moc nezdá....s letadly nemám problém.

     

    Prostě tvé a mé zkušenosti jsou jiné :)

    Doufam,ze budu mit stejne zkusenosti jako Bigpete......BB hraju nejradsi :-)

  2. Koukni do profilu - 46 ...

     

     

     

    Ale jo, každý jsme nastavený jinak a u mě s přicházejícím věkem mizí zbytky nějakých rychlých reakcí, pak mám problém udržet krok v tomhle akčním virtuálním světě s ostatními. Co ale nadělám, když mě to baví? To se mám zastřelit? :no:

    Beru to tak, že je to hra a má mě hlavně pobavit. Nežeru to tak jako mnozí, co se vyskytují na ofiko fóru, nestuduji parametry lodiček/letadýlek/tanků do detailů, prostě buď mi to s ní jde, nebo ne. Okusil jsem i atmosféru velkého klanu, byl jsem rok v BIA (WoT), ale to je hlavně pro mladé kluky, co si potřebují načechrat ego, nějaké klanové války a soutěže a povinnosti s tím spojené už mají se zábavou pramálo společného. Já si chci večer u PC po celodenní honičce odfrknout a ne se nervovat :whistling:

    To neni zas tak hrozny,jsem se trochu bal ,ze ti je 60 :-D . V tomhle veku stihas jeste dost veci,spis jsi trochu linej to stihat :-)....priznej se :-)

    Se zbytkem souhlasim. 

  3. Mno, v mém věku už o ty radosti přicházím kam se podívám :-( taky jednou zestárneš a budeš rád, že tam ten automat máš  :whistling: ... takže pro představu v CV klikám automat na bomby i torpéda a s CA jsem každou chvíli zapíchnutej do ostrova, neb nestíhám sledovat všechno najednou  :sick: ... a DD jsou pro mě zapovězena úplně, zkusil jsem II. tier a měl jsem dost, to už nedávám vůbec  :no:

    a kolik ti teda prosimte je ??

  4. To ukazuje jen max. rozptyl MM. Například tier 3 BB teď bude potkávat max. tiery 3 a 4. Ne výš. Zároveň ale může potkat nižší tiery (ale ne tiery 1, protože ty potkají max. druhý tier).

     

    Všechny lodě (až na lowtier CV) měly až doteď rozptyl +3. Tj, že tier 3 BB mohla potkat i tiery 6 (Fuso například), teď potká maximálně 4tej tier (Myogi např.). Tohle bude asi nejvýraznejší změna pro WoWs od OBT patche.

    Aha,diky. Jo to je dobre,je frustrujici hrat s lodi v zakladu a potkat o tri tiery vyssi lode ve fullu,zazil jsem to hodnekrat a nicmoc.

  5. Moc tomu nerozumim. Cruiser T2 bude hazen v MM s T2 a T3

    Ale o radek niz tedy T3 se ma v MM potkavat s T3 - T5......ale ne T2 . To jaksi popira radek vys. A je to tak vsude. Hadam,ze by mela byt zabarvena i ta policka o tier niz a ne jen ta od stejneho plus dve.

  6. Jenze cruisery samozrejme dostreli take pekne daleko, a cim dal jsou tim mensi sanci,ze zasahnu mam,takze se mi s ni bojovalo nejlepe kolem 9-10 km. A vubec nejlepsi je vypustit letadlo a pekne z poradne dalky odstrelovat a modlit se za uspesny zasah :-) ,to ale nejde porad no. 

     

    To s tema torpedama jsem samozrejme nechtel svalit na Myogi,asi jsem se spatne vyjadril.Byl jsem nastvanej celkove a tohle jsem jenom pridal k dobru.Stalo se mi to uz vickrat,ze se DD nekde zaparkovalo a cekalo na vhodnou chvili a me prijde celkem divny,ze by v oceanu melo fungovat takovehle maskovani,ze uprostred niceho neni videt lod dlouha nekolik desitek metru (DD)

  7. Mno jak se to vezme... aspoň už má trochu dostřel, takže tě nepřestřílí každej cruiser co pluje kolem :-) Naprostá absence AA výzbroje na počátečním setupu je ovšem více než nepříjemná... jinak za mě je to taková neslaná nemastná kocábka. Nemůžu říct, že bych ji nějak nesnášel, ale ani ji nijak nemiluju... :-D

    Prave naopak ,kazdej cruiser me ustrili jak nic,protoze se trefim kazdou jednou z osmi,no des. A to mam zamereno dobre,jedna strela jde za pravy bok a druha za levy (z jednoho kanonu) Nebo jedna jde pred lod a druha za lod a to je porad. Nebo ted pluju pluju a najednou mam na boku osm torped....uvidel jsem je az par set metru ode me,kde se vzali nevim,do osmi kilometru nebyla zadna lod ani letadlo......zeby neviditelny DD? 

  8. Torpéda jsou v poho, mám tu dnes jedu povedenou - jel jsem na průzkum s Tenryu, pojal jsem ho jako DD. No a zpoza hory na mě asi na 7 km vykouklo Kawachi, St. Louis a Chester. Do Kawachi jsem stihl poslat 2x3 torpéda - trefilo se všech šest a zmizel pod vodou :-D

     

    Pak jsem asi minutu kličkoval jako zajíc a po dobytí jsem opět vystřelil 3 a 3 (asi vteřinu poté jsem šel ke dnu), no a 2 trefily St. Louis a 2 Chestera, oběma zbylo po zásazích pár set HP a zaplavení je dodělalo, suma sumárum čas ve hře 3m 55s / 13km, 3 killy, 10 zásahů torpéd (65k dmg+) + Dvojitý úder a pár dalších metálů, přičemž ten dvojitý mi ve sbírce ještě chyběl :-)

     

    Ale bylo to i dost o štěstí, ani jeden z nich na ty torpéda moc nereagoval, resp. ten. Louis se při vyhýbacím manévru srazil s Chesterem a do nich narazil ten balík torpéd, ale co, i to štěstí k tomu občas patří ;-)

     

    A narazil jsem na nějaký křižník T2 Diana, nějak mi to nic neříká - už to mám, ruský chráněný křižník :-D

     

    ga76H.jpg

    pekna prace :-) 

  9. A další rekod do sbírky, tentokrát můj rekord v počtu killů... Musím říct, že Shokaku je opravdu brutální nástroj v dobrých rukách, ten rozdíl v rychlosti bombardérů znamená obrovskej růst potenciálu.

     

    Jen pro ty co budou psát jak jsou CV OP... spočítejte si kolik CA mají soupeři. Ani jednou (ANI JEDNOU) nikdo z nich nezapnul jejich AA skill, jejich Lexington sám na rohu mapy, říkajíc si o ulovení a umřel po 2 minutách hry... To se to pak hraje :devil: Připadal jsem si jak na nějakých čtyrkách, kde nikdo neví co by měl dělat.

     

    Jinak je vidět že když BB má upgrady na AA - tak dokáže solidně zavařit i samotná BB bez doprovodu, pokud jsem na to Izumo poslal jen jednu letku TB, tak torpédo shodilo jen jedno letadlo, zbytek umřel dřív než stihl shodit.

     

    2nota8.jpg

    15fszua.jpg

    Jak se zapina AA skill ? mozna stupidni otazka,protoze jsem myslel,ze AA je automatika a hrac ji neovlada.

×
×
  • Vytvořit...