Přejít na obsah

Van Thagner

Members
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Van Thagner

  1. http://www.youtube.com/watch?v=4vKT8HOE_G4&feature=g-vrec
  2. Nový mapy se mi líbí všechny, hrozně rozlehlý :) lepší než ty posrane minimapy typu wide park.
  3. Tak dnešní den se moc povedl :) ty dvě francouzský zrudičky už se osvědčily, ELC je maso a zdá se že boostli i AMX12t, míření, jízda, pohyb věže, dělo všechno se mi zdá lepší.
  4. No jo no, kdybych tam tak nespěchal tak jsem mohl ještě to hru vyhrát a překonat rekord 8 killů v bitvě který drží PzIV
  5. Tři se takhle hádají, kdo má lacinejší výrobu zbraní. Američan: “My umíme vyrobit tank za 2000 dolarů.” Němec: “Náš tank stojí jen 2000 marek.” Čechoslovák: “A nám stačí říct 2000 slov, a máme tanků plnou republiku.” Přijde moravský voják do českých jednotek v Afganistanu a vyptava se jak to chodí. "Tak třeba když přijedeš s tankem Talibanu tak máš tejden opušťák" žertuje nadřízený. Do dvou hodin se moravák vrátí s tankem talibanu a velitel mu nevěřícně hned dá opušťák. Ostatní se ho vyptávají jak to dokázal: "Tož, normálně, přijel jsem s tankem k hranicam, tam byl talibanec v tanku, zavolal jsem esi chce teden opuštak, povida že jo, tak jsme si vyměnili tanky" Peťka přiběhne za Čapajevem: „Vasiliji Ivanoviči, tanky jsou v zahradě!” „Ať už táhnou k čertu!” zvolá Čapajev nasupeně. „Včera jsem si o ně ztupil novou šavli!”
  6. Jelikož mám 4 německý tanky tak poslouchám hlavně německou muziku třeba Sleipnir, Rammstein a německý pochody, panzerlied, soldatenlied etc. Dál mám amícký TDcko tak tam mi hraje soundtrack z Rockyho, Ramba, Bruce Springsteen. A za frantíky třeba znělky ze sedmé roty, filmů s De Funesem etc. Jinak když se mi to nechce přepínat tak Sabaton všeobecně :) Nový album se jim dost povedlo.
  7. Něco když jsem začínal :) 7 nebo 8 killů to už si přesně nepamatuju, jde to to že můj tým se vyžíval v kempení a nepřátelský to nějak nečekal :D
×
×
  • Vytvořit...