Přejít na obsah

junglecz

Members
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Příspěvky od uživatele junglecz

  1. Tak nějak to bude, když sem ho poprvé potkal tak to bylo také na Malinovce a poprvé jsem viděl jak někdo dal 8k dmg :Smile_teethhappy: . Teďka to prohodil a zase nasvítil 8k dmg :Smile_teethhappy: .

     

    Je to typově podobný hráč jako armatomenos, no je co se učit :Smile_teethhappy: .

     

    :Smile_honoring:

     

    armatomenose sem potkal včera na Arktidě, měl špatnej tým, prohrál, ale bojoval jak lev, bylo až neskutečný jak tam "tančil" mezi přesilou 4 tanků proti jeho t-54, jeho tým zahrál tužku, ale i tak si nastřílel přes 5000 dmg

     

    33ued79.jpg

     

    a když už se tu řeší kdo koho potkal, tak já včera Kanára a Martyho druhou půlku z klanu COMET on měl t-54 já e-50 ale nemůžu najít replay na screen (jak se jmenuje v angličtině ta mapa s přístavem, překladiště kontejnerů, jeřáby atd - seaport v replayích není) :Smile_Default:

     

    f2suac.jpg

  2.  

    - Q: Hrozí T18 (americké tier II TDčko) stejný osud jako Marderovi, prostě nerfnutí? A: (od Storma): "Krvavé plamenné oko WarGamingu lačnící po nerfech okamžitě "opraví" malinké T18" a "No, podívejme co tu máme!" smile.png

    Eye-of-sauron.jpg

     

     

    nějak ten jejich humor nebo ironii nebobírám... tak budou na t18 šahat nebo ne?

  3. Včera jsem měl většinu dne volno, a tak jsem docela dost hrál, hlavně s KV-1S. Až jsem si říkal, že není možné, jak výborné jsem měl losy - většinou jsem hrál se šestkami, méně se sedmičkami a s osmičkami snad i výjimečně. Týmy byly výborné, několikrát jsem to dost zkonil, ale stejně to zvládli vyhrát.

     

    Statistiky: 33 her, 78,8 % výher, efficiency 2537, průměrný tier 5,94, experience 580 bez PU, cap 8, defence 1,2, damage 1110, kills 1,82, spotted 1,2.

     

    Jeden z nejlepších herních dnů, co si pamatuju. Průměrné damage mívám například větší, ale je opravdu vidět, že jsem měl štěstí na týmy.

     

    :Smile_harp:

     

    zdar,

     

    kde se můžu mrknout na ty staty za určitý období? třeba co sem odehrál jen dneska... wot-dossier znam, ale o tuhle funkci sem tam nezakop

     

    dikec

  4. wolfram - díky, i za +1 jsem rád. Ono s tím bouráním je to s těmahle tančíkama fakt o hubu, ještě ted když je fyzika a dostaneš se do smyku, tak neuhneš a každej náraz bolí za dost HP... a pro drtivou většinu hráčů na publicu seš jako scaut jen hmyz, kterej většinou zhasne do 1 minuty, takže kolikrát na tebe prděj a "drcne" do tebe i vlastní a to nemluvim o artynách, který si potřebujou vyžrat těch pár posledních hápéček např enemácký arty kterou kroutíš a trefej tebe, což je většinou konečná...

     

    vspingu - zas tak černě bych to neviděl :) tady hrálo dost proměnnejch v můj prospěch - za 1. přívětivej MM kterej máš tak 1 z 15-20 bitek, za 2. mapa - Malinovka je super pro scauty, je spousta místa pro manévrování, terén ti dovoluje se schovat za horizont, mraky keříčků, za 3. můj i jejich tým hrál celkem lamácky, hráči byli rozprostřený po celý mapě, tím pádem jsem mohl postupně ustřílet dost dmg aniž by si mě vůbec někdo všímal, XVM mi nějakou dobu nejede a když jo, tak blbě, takže ani nevím s kým sem měl tu čest :Smile_Default:

×
×
  • Vytvořit...