Přejít na obsah

vbn78

Members
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele danny1691 v Windows 10 + aplikace   
    Když tak ještě něco tady

    http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=159&t=235869
  2. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu Primergy v Hledáte vysvětlení ? Ptejte se zde.   
    Myslím že to tam nikdy nebude, začala by jim tam divočina a hlavně by z té hry začal profitovat někdo jiný a ne jen WG
     
    z mobilu
  3. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu hanes1954 v Hledáte vysvětlení ? Ptejte se zde.   
    Myslím že to tam nikdy nebude, začala by jim tam divočina a hlavně by z té hry začal profitovat někdo jiný a ne jen WG
     
    z mobilu
  4. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu Nagelko v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Kdopak mi to fotite přímo u baráku ???
  5. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu Temnomec v Hustě Unikátní Grupa Opičáků a jejich Bojoví Akademici [HUGO] & [BAGO]   
    Veselé Velikonoce vám přejí opice!
    (alespoň dodatečně )
  6. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu Miruno v Hustě Unikátní Grupa Opičáků a jejich Bojoví Akademici [HUGO] & [BAGO]   
    Veselé Velikonoce vám přejí opice!
    (alespoň dodatečně )
  7. Upvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Včera nebylo moc času, takže jsem jenom odtognul jeden dílek z 15 a pak jsem se vrhnul na závody, kde už je znát, že už má většina splněno a tak to lidi flákaj, sám jsem dvakrát dezertoval. výhrál jsem 2 z pěti.
  8. Upvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Abych se včera udržel na vítezné vlně, než se to zase zlomí, zajel jsem několik bitev low tierů. Pro trochu té výzvy jsem si vzal mocný francouzký AMX40, ale jelikož když se daří, neuděláte s tím nic. Nebozí enemáci jezdili zrovna tudyma, kudyma já, takže mi bitvy připadaly, jako záběry national geographic z relace o predátorech amazonie, když se kapibary snažily přeplavat řeku. škoda, že čeština není tak květnatý jazyk, protože i jatka spíše vyjadřují květinové pole, než to, co se odehrávalo včera. 3 výhry ze 3 v rallye, random 11 výher ze 14.
  9. Upvote
    Uživateli vbn78 zvýšil/snížil popularitu waltare v WOT - Denní hlášení   
    Nemůžu si pomoci, ale super_jerk by měl začít dráhu spisovatele :)
    (omlouvám se za OT )
  10. Upvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Naštěstí mám to štěstí, že jsem ve skupině vyvolených, kterým je jedno, jestli hrajou šachy, fotbal, člověče, nebo tanky. Obvykle jsem vždy mezi nejlepšími a vyhrávám. Svým způsobem je to nespravedlivý, ale na druhou stranu, když přemejšlim, co neumim, tak je to vaření a domácí práce - kde se vztekám podobně, jako Kanár u tanků (přidělat kliku je horor na několik perných hodin). Daleko rychleji pochopím, proč prohraju v tancích dvě bitvy za sebou, což se mi nestalo od 1972, kdy jsem byl hluboce dojat vojenským převratem v Ghaně, kdy byl svržen premiér, než abych pochopil, jak mám přidělat obraz na stěnu, aby nebyl nakřivo, nebo abych neulomil vrták na dřevo, při vrtání do zdi (stalo se mi nedávno). Jelikož by se švec měl držet svého kopyta, volám si raději často hodinového manžela a hraju hry, počítačové, deskové, nebo míčové.
    Zrovna včera se mi zase dařilo, sice to nebylo tak jednoduchý jako v četě a pokles byl znát, ale 15z22 je lehký nadprůměr toho, co mě jako výsledek uspokojí. A jako nadplán jsem dokonce vyhrál čtyři rallye ze čtyř.
  11. Downvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele super_jerk v WOT - Denní hlášení   
    Včera jsem prodal KV1. Nikdy mě ten tank nechytl a ani jsem to s ním nijak závratně nikdy neuměl, ale jako by to ta podšívka hra vycítila, darovala mi takové množství tanků z boku, že jsem za cca 10 her otočil asi 4x ace tankera za 1750+ expů, wn100, eff 100, WR 70% - měl jsem štěstí na losy +2tier, to se pak hraje panečku, hrál jsem až strojově přesně a výtečně a nebýt jediný hry, kdy mě smahla KV2 na ránu, tak jsem neutrousil ani jedno ošklivé slůvko.
    Na ostatních tancích už to tak zářivý nebylo a nebýt posledních dvou proher, byla by obligátní sedmdesátka.
  12. Upvote
    vbn78 zvýšil/snížil popularitu uživatele Kanár (NIHIL) v WOT - Denní hlášení   
    Šance na výhru píšu pokaždé a pokud je u nás a nebo u nich nějaký extra hráč a to buď dobrý a nebo totální noobík, tak to oznamuju také. 80% hráčů totiž vůbec neví jak si na tom stojí a velice se pak diví, že když má už tier 8, tak že vůbec není dobrý. Myslím, že by bylo jedině dobré aby hráči věděli co to je XVM a www.noobmeter.com, atd.
     
    Pro ty co to nevědí, tak jsem dostal týdenní ban, který trval 10 dní a kdyby se tu na to Švejk a Bigrolf nezeptali, tak ten ban trvá asi nafurt. 3 x jsem psal na support protože jinam přístup nemáte a ptal se, dokdy ten ban jako mám. Žádná opověď. Takže tak...
    Ban jsem dostal za to, že jsem byl často OT. To, že mě tady neustále někdo musí popichovat a má z toho velkou zábavu, tak to je vedlejší. V tu dobu jsem měl za každým mým příspěvkem napříč celým fórem nějaký posměšek od Tomáše Peleje alias B1gtoma a před tím alis užnevímco. Tento týpek tady už obdržel 2 x doživotní ban ale jak je vidět, tak zde už pod třetím nikem vesele provokuje dál. Květule to vyřešila bezvadně! Zabanuje mě, jakožto oběť a provokatéry nechá být. Zabij bobra - zachráníš strom! Proč se složitě handrkovat a dopátrávat několika provokatérů, když je jednodušší zabanovat cíl jejich útoků ?! Za komančů, když se někde na vesnici po zábavě našel nějaký bordel, třeba zohýbané dopravní značky, tak se to také vyřešilo elegantně. Zakázaly se zábavy v celém okrese minimálně na měsíc.... :biggrin:  Po této hnusné zkušenosti nehodlám už nikomu dělat vola a fórum se budu snažit využívat pouze ke čtení a pokud něco napíšu, tak to bude do soukromé pošty. Ať žije spravedlnost podle Květule !!! Na Seznamu v Novinkách také omezili příspěvek na pouhé dva a tím pádem je diskuzní fórum ideální
×
×
  • Vytvořit...