Přejít na obsah

Bobanski

Members
  • Počet příspěvků

    190
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Bobanski last won the day on Leden 25 2012

Bobanski had the most liked content!

O uživateli Bobanski

  • Datum narození 1.1.1976

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Bobanski's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Popularita

  1. Všehovšudy jsem nejvíc času strávil hraním Falloutu (1,2 a tactics, 3 jsem rozběhl jednou a když jsem to chtěl spustit podruhé, už to nešlo) a Steel Panthers: World at War (doporučuji si stáhnout kampaň Das Reich). Nejvíce mě za srdce chytla Campaign, tankový simuátor na Amigu (byla aj na PC) na dvě diskety, z toho 1 disketa bylo demo (koukal jsem na něj snad 100x, jagdpanther byl boží). Na tuhle hru nikdy nezapomenu a hratelná je stále i po 20 letech... vzpomínám si, že tehdy byla k dispozici pirátská buglá verze, která často padala, ale existovala i jiná verze (tam se na začátku musela hledat technika podle zadaných kritérií - dotazů - to bylo něco jako protipirátské opatření, mladá generacejiž nezná) a ta nepadala (tu mám teď....někde )
  2. Intel P2020, Radeon 7770, 4GB, 60-70 fps, spokojenost.
  3. Španělskou školu obdivuju, ale nesmí být přeplácaná. U mně je problém v nedostatku trpělivosti, nemám nervy piplat se hodinu s děláním patiny na dvou cm2. Přesto dělám patinu výraznou si myslím, snažím se vyvážit realistický vzhled s modelovou líbivostí. Své modely z roku 2008 a dříve neřeším, od té doby jsem se zlepšil (neskromně podotýkám). S některými modely jsem spokojen více, s jinými méně.
  4. Já dělám rád kořistní stroje všech stran. Takový zelený panzer s rudou hvězdou anebo srpem a kladivem má něco do sebe KV2 používali Němci snad jen pár, tuším že tenhle se měl účastnit invaze na Krétu...ale o jeho skutečném bojovém nasazení toho moc není známo. Němci spíš používali KV1, ale obecně tyhle kořistní stroje toho moc nenabojovaly (hlavní důvod byl nedostatek náhradních dílů, tyhle obludy moc spolehlivé nebyly).
  5. Já nejsem fanda extra zašpiněných modelů, dělám spíš zaprášené. Dřív jsem dělal model/měsíc, ale už skoro nemodelařím (ano, taky za to může WoT )
  6. Pásy jsou plastové z KV od Trumpeteru...Zimmerit na King Tigerovi je přímo ze stavebnice (je vylisovaný přímo na dílech) a na Brummbarovi je tuším od Ataku (tenounký jak papír, radost s ním dělat, akorát neseděl rozměrově).
  7. Koukám, že je tady pár modelářů, tak se taky přidám... http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=54723&start=0
×
×
  • Vytvořit...