Přejít na obsah

Najlvin

Members
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Příspěvky od uživatele Najlvin

  1. před 11 hodinami, Grad napsal:

    Tyhle věci se ale ještě za staré garáže neděly.

    (munice a spotřebáky se braly jinak) 

    Navíc jsem si všiml, že to nedělá jen u jednoho stroje. Je to tak random zákeřný i jinde. Zákeřný v tom, že v garáži mám na vehiklu energeťák ale do bitvy to pak vyjede stejně s hasičákem. 

    Takový drobnosti, když se začnou hromadit, začnou bejt dost otravný.

    Kolik dalších let vývoje budou ještě potřebovat aby se tyhle otravný krávoviny prostě neděly ? 

    Kucí já nechci možný řešení od vás, já chci řešení od NICH aby to ta hra nedělala, nikomu na jakýmkoliv PC. Tohle je prostě další drobnost, která může další potenciální playery odradit. A sere mě, že to takhle vandrácky vedou už léta. Pokud se o tom ví, proč to není ještě opraveno ? 

    Kam jim mám napsat o chybě, když zrušili fórum ? (proč ho vlastně celý zrušili ? Nedokázali komunikovat s hráči ?) 

    Tímhle stylem to přece nemůžou vést dlouho a já nechci aby to šlo do kytek, protože není alternativa, zatím. 

     

    To je divný. Tenhle bug už jsem neměl hrozně dlouho a nevím o nikom dalším, co by s ním měl teď problém. Kdy jsi tu hru hrál naposledy? Není možné, že bys měl v PC ještě nějaké pozůstatky z dřívějška, jako soubory s nastavením a tak? Třeba se to nějak navzájem narušuje. Ale nevím.

     

    Jinak jim můžeš napsat tady: https://discord.com/invite/armoredwarfarepc

  2. před 15 hodinami, Grad napsal:

    Na NA jsem nebyl, tam bylo stejně mrtvo jako na EU, možná i mrtvějc, když jsem vídal amíky na RU.

    Na RU mám jiný nick a samozřejmě i s RU e-mailem.

    Takže když nainstaluju EU klienta (snad se to nebude prát mezi sebou) tak budu moci používat oba účty ? Ok.

    Zatím jsem teď za pár večerů potkal jen 2 debily.

    Oba byli v PVE (seděl jsem u toho po půlnoci, PVP dávalo 8 vs 8) neměli nicky azbukou a oba psali english, takže to byli spíš western idiots.

    Přijde mi fakt směšný, když se v PVE střelnici někdo rozčiluje nad "steal kills", když tam jde o DMG a všichni pálí po všem co se pohne. :-D 

    S Rusy si pamatuji, že mívali větší náklonnost se nechat strhnout na lemmnig train hned zkraje PVP a když narazili na slušnou obranu, často jich na té straně dost pochcípalo, což stačilo k prohře. :-D 

    Poláci jsou ale legends už z WoTka.

    Všiml jsem si, že při načítání hry jsou loga něčeho jiného.

    Bohužel si ale moc kreativně taky nepočínají.

    Nepracují moc s psychologií hráče, tak aby je udrželi u hraní a dávali jim důvod hru hrát.

    Když to porovnáš se současnou garáží ve WoTku (hraje to synátor) - Vánoční stromeček, kterej si zdobí odměnama, pěkná grafika, hromada rozdávání úplných blbostí, která je ale nic nestojí ... ale hráč má pocit, že něco získal

    (získal max. pár procent ke kreditům), občas to hodí třeba 3 dny premium accontu. Hráče to potěší. Ti soutěživější dostanou nějaký tank. To všechno vývojáře stojí prd ale playeři se honí za tím aby to získali. 

    AWčko mi přijde stále brutálně pozadu s nápady jak přilákat nové hráče a stávající si udržet u hry.

    Tichošlápka nenajdu, ani nepotřebuju, nemám Discord.

     

    Veselý Vánočky.

     

    Tak i v AW máš nějaké akce. Po celý měsíc běží event, ve kterém se každý den dá něco získat (třeba bedničky, novou kamufláž, skiny, 16 dní prémiového účtu atd). V obchodě jsou zase dvě vánoční bedny zdarma, kde najdeš další drobnosti včetně čtyř tanků do pronájmu na 7 dní a jednoho tanku na 14 dní, k tomu ještě celkem 21 dní prémiového účtu. Bohužel stejně jako minulý rok se ani letos nejspíš tanku na trvalo nedočkáme, ale byla akce k výročí, kde se daly získat dva prémiové tanky. Já si myslím, že toho AW dává poměrně dost. A teď máš ještě ve hře ten vánoční herní mód :D

     

    Každopádně víc bych od AW nečekal a rozhodně ne už na takové úrovni, jako to umí podat WoT. AW má bohužel úplně jiné možnosti než vývojáři z WG, jejichž rozpočet se pohybuje v uplně jiných dimenzích. Teď už nebudou přidávat ani tanky do výzkumu - nevyplatí se jim to. Tak snad se zaměří na opravu chyb :D

  3. V 18. 12. 2020 at 13:11, Grad napsal:

     Po roce (čerta starýho, možná víc) jsem zase nahlíd do hry a co to nevidím ... Sprut SD konečně

    (kterýho jsem si tehdy přál spolu s T-80U ještě na ofiko fóru, než to tam Tichošlápek zavřel) ... zdravím starý pažby ... a i nový.

    Chtěl jsem se zeptat, jak je na tom EU server s PVP ... ale odpověď asi znám, takže Drang nach Osten. :-D 

     

    EU server už není - je jen jeden server. PvP hratelné v pohodě v odpoledních hodinách. Čekací fronty jsou různé - od 0 sekund až po 2 minuty - záleží na tom, jak se zrovna trefíš a také jaký tier hraješ. Většinou to ale do minuty bitvu složí. Mimo špičku je to horší, skládá to i omezené týmy a čeká se. Lepší je pak asi hrát PvE.

  4. Nevím, kde čerpáš informace, ale když jsem o tom včera psal článek na Awečko.cz, tak slíbené byly jen tři zlaté bedny, tři platinové insignie a tři dny pronájmu T-72B3 (tu ale asi nedostaneš, pokud ji už máš v garáži).

    Nepleteš si to s bednami na Object 640? Těch má být pět, ale až po splnění 12 úkolů.

    Dnes už jsou tam zase jiné odměny...

    O čtyřnásobcích také nebyla nikde zmínka, jen trojnásobky pro PvP a GLOPS, a ty tam jsou.

    Nepopíjel jsi tak trochu ty? :D (Sranda)

  5. před 7 hodinami, VARIO napsal:

    No nevím jaky to bude v reálu ve hře, ale když se dívám na toto rozhraní tak mě ta hra přestává bavit už teď. Nevidím v tom nic pozitivního namr..t všechny informace doprostřed monitoru přímo před oči hráče. Za mně asi hnus ale uvidím jak to bude v reálu a jestli to rozmístění nepůjde třeba customizovat, co se týče umístění.

     

    newui_v2.jpg

     

    Upravovat se to prý bude moct, ale do jaké míry, to je otázka. Taky se mi to vůbec nelíbí - podle mě je to strašný krok zpátky. Navíc je to neuspořadané, některé informace jsou tam zbytečně dvakrát a vůbec to postrádá nějaký nápad. Ale co naděláme, snad si zvykneme...

  6. před 3 hodinami, VARIO napsal:

    Něco se mluvilo o tom, že v AW půjde zakoupit tank pro někoho jiného. Nemáte někdo informace o tom, kdy by toto mohlo fungovat? Mám pár chlapů kteří chtějí hrát se mnou a já bych jim rád dal, do začátku, jako dárek :-), ten T-72AV ICE nebo Leopard 2AV ICE.

     

    Můžeš jim poslar odkaz na ten startovní balíček, kde je Type 59 a 7 dní prémiáku zdarma. Pokud tedy ty kódy ještě fungují.

     

  7. Proč na tom tanku máš dva druhy AP munice? Nech si tam jen ty lepší (s hvězdičkou) a hoď tam nějaké HEATY, pokud je už máš vyzkoumaný. A tu češtinu si vyhoď - mě by štvalo, jak jsou tam místama chybějící texty, jako tady ty úkoly třeba :D

    Jinak samozřejmě chce to četu. Já to ani jinak nehraju, protože s random lidma, a ještě k tomu s takovou technikou, to fakt nejde hrát. Zajdi na discord Awečka.cz a s někým se tam domluv ;-)

  8. Taky mi

    před 13 hodinami, hobit22 napsal:

    To se fakt nedá hrát! A já myslel, že budu jezdit s tanky.

    No ano, můžu, ale bitevní tanky hrají v AWéčku (PVE) druhé housle. Naprosto dominují různá vozítka s „kulomety“ a raketami, mnohdy určená k převozu pěchoty. Divím se, proč světové mocnosti vyvíjí a hromadně vyrábí MBT tanky. Vždiť jim je rozstřílí tyhle kočárky. Jo aha, oni to ještě neví. Zato Awéčku je to jasné již několik let.

    Jen můj osobní názor: AW je debilní akční střílečka se spoustou chyb, na dnešní dobu s mizernou grafikou a nemá češtinu (ještě jednou děkuju Pitte za vynikající práci a podporu).

     

    Co s tím?

    Tanky mě chybí, znovu nainstaluju WOTko a občas se tam svezu. AW nesmažu, a jen někdy si zablbnu v PVE.

    Omlouvám se všem příznivcům tété hry, ale já kropičem být nechci a nebudu, nebaví mě to.

     

    Taky mě nepřijde, že by MBT nějak ztrácela na svém významu. Hraji převážně tuto třídu jak v PvP, tak v PvE a nestěžuji si. Většinou mám nastříleno dost, pokud brzo neumřu - ale to je moje chyba, ne tanku. A že T-15 nastřílí víc? A co... Kde je psáno, že zrovna MBT mají mít největší dmg ze všech? Holt některé jiné stroje jsou v určitých situacích lepší a v PvE zkrátka vítězí DPM. Nezapomínejme na to, že MBT má zase jiné přednosti - pancíř, množství HP, velké kalibry děl. Je to zkrátka něco za něco. Zkus si některý z těch kulometů zahrát - pak zjistíš, že stačí malá chybička a jsi mrtvý dřív, než si tu chybu uvědomíš. Celkem nechápu tohle nadávání na kulometná vozítka - sice je taky moc nemusím, ale pokud hraji PvE, tak holt musím počítat s tím, že kombinace kulometné vozidlo + dobrý hráč = nenastřílím tolik co jindy. I tak ale mívám často v PvE nejvíc - je to hlavně o lidech, co ty tanky řídí :-)

  9. před 7 hodinami, VARIO napsal:

    Tak včera jsem začal expit Leoparda 2A6. Bude to ale asi na dlouho :smile:

     

    Můj dotaz je však jiný. K čemu mi jsou prosím vás hvězdy u vyexpenyho pětkovyho tanku na kterym již nemám co odemknout? To je nejde přiřadit nějak rozumně k něčemu, kde budou užitečny? Novy se mi sice nepřičítají ale pořád jich tam mám 60 tisíc. Ale ještě divnější vidím to, že třeba u prémiové T-72 AV ICE se mi přičítají. Jak toto prosím vás funguje?

     

    Stejně jako u jiné konkurenční hry tohoto žánru můžeš tyto zkušenosti za zlaťáky překonvertovat na volné zkušenosti (reputaci). Jinak ti tam jsou opravdu na nic :-)

  10. Dneska večer od 19:00 bych na Twitch kanále udělal opět další stream z Armored Warfare. Budu pokračovat v plnění kampaně Battle Path a nejspíš si i vyzvedneme a otestujeme Grifina 120mm. Pokud se budete chtít zastavit na pokec, tak budu jedině rád. Samozřejmě mi můžete i pomoct a stream sdílet někam dál, ať má Armored Warfare víc dívaků. Možná tentokrát dojde i na rozdávání kódů na nějaké nízkotierové prémiáčky ;-) Těším se na vás!

    https://www.twitch.tv/najlvin/

  11. před 8 hodinami, Mirek58 napsal:

    Tož podívejme Iosifek  starší ročník :-D -podle přezdívky hádal tak 25 až30 let.  Zatraceny Mýdlo , Abrams je proti  Leošovi minimálně  100 krát horší . Včera  byl ruským fóru , prý hodlají zrušit SD klienta a  v průzkumu  až polovina  hráčů   má s tým problém. Neví tady někdo kdy se SD klient bude rušit ?

     

    SD klient a podpora 32bit systémů se ruší zítra: https://awecko.cz/velky-nerf-tanku-cattb-jiz-19-prosince/

  12. před 1 hodinou, VARIO napsal:

     

    Tvé nabídky si nesmírně vážím a cením. A není v tom nic neupřímnyho ani nadnesenyho. Jen jsem nikdy nepoužíval TS3 a nepudu tam aniž bych věděl jak ho použít. Další je práce. Ty dvanáctky jsou ubíjející a moc toho času nemám.Ale jednou se ozvu. Takže ještě jednou dík.

     

    Že ty jsi do toho Terminátora střílel HEATY? :D Jinak máš ve hře prohlížeč pancíře. Můžeš si tam vybrat jakýkoliv tank a prohlédnout si slabiny a navíc si navolit, se kterým tankem proti němu stojíš a jakou munici střílíš a přesně pak vidíš, kde to projde a kde ne. Leopardi jsou super stroje. Ale nevím, proč jsi expil zrovna Evolution - je to slepá ulička, přes něj se nikam dál nedostaneš. Vyexpi si Leoparda 2A5 ;-) Co se týče prémiového Revolutin, tak ten je taky dobrý.

  13. před 4 minutami, VARIO napsal:

    Najednou mi nejdou přehrávat záznamy. Otevřu si historii, záznam z 31.10.2019 o půl druhé odpoledne, dám spustit. Jen jednou mi vyskočily napřed výsledky kde jsem dal play a nic. Ve všech ostatních případech dám spustit, naskočí tmavá, skoro černá obrazovka a po chvíli dostanu hlášku, že jsem byl odpojen od serveru. Nevíte kde je zakopanej pes?

     

    Byla aktualizace, takže záznamy už s novou verzí hry nejspíše nejsou kompatibilní.

  14. před 9 hodinami, Martin.CZ napsal:

    Mám podobný problém. Při prvním spuštění klienta v daný den to chce verifikaci herního klienta. To je nějaká novinka? :Smile_sceptic:

    Mně to jeden čas taky dělalo každou chvíli. Ale pak to ustalo a teď už dlouho ne.

  15. před 3 minutami, drotar napsal:

    Preco mi nepripisuje hra splnene misie ? Treba to nejako aktivovat, zapnut. Misiu mam navolenu a splnenu. Hra mi ale za nu nepripisala odmenu a nemozem sa posunut dalej kedze dalsie je stale uzamknuta. Stoji to za prd takyto system.

    Zkus to více rozvést. O jakou misi konkrétně jde? Hoď sem třeba i screenshot.

  16. V 9. 8. 2019 at 7:54, Romario napsal:

    Na RU serveru se objevily obrázky nových map. Zatím je známo, že první mapa nás zavede na Arabský poloostrov a bude pro PVP i PVE. Děj druhé mapy se bude odehrávat  u břehu Nilu a bude pravděpodobně jen pro PVP.

    Mám informaci, že tyto dvě mapy jsou nějaké staré koncepty z testování a momentálně jsou u ledu. Škoda, nové mapy by hra potřebovala jako sůl. Respektive, chtělo by to nějakou mechaniku, která by alespoň zařídila, aby hráč nedostal jednu a tutéž mapu i několikrát za sebou :-)

  17. S takovýma věcma mohou hrát jen idioti. Mě by s tím ta hra vůbec nebavila. Hnusně to vypadá a nic užitečného z toho není. Přemýšlím, jaký debílek by si tohle dobrovolně dal do hry a zabil tím tak celou její atmosféru... A hlavně, kvůli čemu? Prostě je to ubohost.

     

    před 2 hodinami, Amina-opice napsal:

    Včera jsem jen tak namátkou koukal na twitch, běželo tam šest streamů z AW/Projekt Armata...tři evropské a tři ruské. Ruské byly komplet z PvP, evropské 1xGLOPS a 2xPvE...obrázek si udělejte sami. I když se spousty PvP hráčů teď vrátilo do hry i po několika letech, tak evropská PvP populace je malá, většinu co jezdí,člověk zná osobně.:Smile_sceptic: Navíc se nám tu rozmohl nepěkný nešvar...hodně rusů je teď zcela prokazatelně na cheatech.

     

    Já jsem včera taky streamoval, a PvP. Ale streamuji výhradně jen přes YouTube ;-)

×
×
  • Vytvořit...