Přejít na obsah

peterramis

Members
  • Počet příspěvků

    266
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    5

Příspěvky od uživatele peterramis

  1. před 11 hodinami, Iosifek napsal:

    Připadá to jenom mě, že AW je mrtvá hra? Mozek je mrtvej, ale tělo to ještě neví, tak sebou škube.

    Pokud mám popsat zážitek ze hraní, tak je to: "Nuda, nuda, nuda."

    Čekačky do hry jsou stejné jak v EU před sloučením s RU. Takže nejsou ani ti hráči. A ti hráči co jsou, tak to bývá katastrofa.

    Někdo stejného názoru?

    Mám ten istý pocit,sám tu chodím veľmi málo a aj forum je skoro mrtve,škoda.Hrám niečo iné a viac ma to teší....

    před 11 hodinami, Iosifek napsal:

     

     

  2. před 11 hodinami, pítt64 napsal:

    No účest na test serveru je velice slabá...bude to způsobeno honěním se za koinama na herním...

    Peter s těmi vlajkami si měl asi štěstí na rozumné hráče :-) ale když je to štěstí nepotřebuji vozit ruskou vlajku. Když máš smolíka můžeš mít na tanku cokoliv a hraješ s idiotama, kteří neví co mají dělat a rvou se jen za kilama. Respek a úctu jak píšeš má v této hře tak možná 15% hráčů a to asi přeháním. A není to jen o Rusech.

    Zrovna včera na 2 speciálce si jeden "matinel" vzal M8 MGM a jezdil s tím jako s těžákem v první lajně. Na první kepu byl bez munice houby nastřílel páč z blízka to stím nejde potom přes minutu nabíjel vyjel z úkrytu dostal 2 kousky a skončil. Tak co na to říct. Snad jen to, že Rus to nebyl.

    Máš pravdu,je to o ľuďoch s tými vlajkami,len som to skúsil a mal som aj to šťastie,že boli o.k.,v každom prípade mám skôr úctu pred ľuďmi tu na tomto fóre,rád by som poradil,ale niekedy to prestrelím...Tak nech sa darí priatelia:good:

  3. Zdarec,dal som do kopy asi 12 hier 10 tier a poviem ten -Špec.op.extreme som neprešiel ani raz,tri krát som bol v týme z celkom ostrieľaným Ruským tymom,skúšali sme to rôznymi variantami,najlepšie mať aj artynu a ta musí tiež riadne kmitať,prvé dni sa zasekávala munícia,nešlo vystreliť iba guľomet a pritom nebola zaznamenaná žiadna závada...ale to su prkotiny,mne sa osobne ta nová verzia páči a keď to máte v HD tak to je pekné,inak veľa pechoty a ti tam rozptyľujú hru,ale to tam má byť,pre mňa nezvyk,pretože hrám oveľa menej.Keď sa AW niekomu zunovala ,tak si dajte prestávku ako ja ,aspoň 2-3 mesiace a potom si dajte PT a začínate zase dobru hru,potom záleží s kým to hrate a doporučujem dať si vlajky ako ja -jednu Slovensku,alebo Česku a jednu Rusku,to vám zaručí pokoj a úctu od Ruských hráčov,dokonca sa nestane ,že vás vytlačia,alebo blokujú v hre a pokiaľ viete aj trochu po Rusky,tak verte skvelá hra.

    P.s.inak človek tu stravy celu večnosť na hru a to odradí...

  4. V 12. 12. 2019 at 19:56, RowJack74 napsal:

    Ahoj, chci se zeptat taky vám blbne přepínání munice u MBT s kulometem ? Když se přepnu mezi normál a sniper pohledem hodí  mi to kulomet :Smile-playing:, je to dost otravný. Musím pokaždý znovu zmáčknout klávesu munice při přechodu v pohledech :Smile_amazed:Máte někdo stejný problém?

    Je to rovnaké aj u mňa...

  5. před 22 hodinami, VARIO napsal:

    Leopard 2A4 Evolution

    Tak jsem dal pánové na zmínky o Leopardech a pořídil jsem si výše uvedený tank.

    Zaměřil jsem se na rady jako rozptyl u střelby a tak i obohacoval posádku. Může mi někdo prosím vysvětlit, proč je tento můj Leopard několikanásobně horší jako moje Merkava Mk3 ? Nehledě na životnost, která je oproti Merkavě mizivá, mi není jasné, proč mám efekt zásahů tak mizerný. Blby BVPčko sundám až čtvrtým zásahem. Stingray jsem nesundal ani šestým. Druhý spoluhráč na Stingray vystřelí jen jednou a ta trnucha se rozletí na sračky. Používám všechny druhy munice, kromě nedávno přidaného kulometu, který v této hře absolutně postrádá smysl i význam.Co dělám špatně?

    Počuvni-Iosifek,je to človek,ktorý skutočne vie:thumbsup:,prajem ti veľa,veľa...trpezlivosti.Veľa veci môžeš vyskúšať,ale real je o niečom inom....

  6. V 3. 12. 2019 at 17:09, pítt64 napsal:

    Koleda koleda Štěpáne :-)

    Мы разработчики вам непрерывно мы приносим вам, Уважаемые игроки много сюрпризов.
    Мы написали что на XM1A3 увеличено пробитие, но мы забыли написать что танк на своем уровне не выполняет свою функцию потому что он стал бумажным.
    Ожидайте много секретных сюрпризов для игроков !!!

     

    Ruská demokkracie funguje následovně  ....Ban do 15.3 2020 :-)

     

    Ha haha,tak to su skutočné ,,prekvapenia,,ako hovoria Rusi,,-eto prosto a vse jasno,,.Aj tak ich mám rád...

  7. V 26. 11. 2019 at 20:55, peterramis napsal:

    V týchto hrach si legendy nevažia,pretože najsilnejšia legenda sú prachy,čo je tiež prirodzene,pretože tieto hry by nefungovali.Prajem úprimne veľa úspechov a trpezlivosti,raz aj motyka vystreli-citát Jánošik...

    Som sa mýlil s tým Janošikovím citatom,znel-,,Raz aj šibenice rozkvitnú,,ta motyka :Smile-hiding:

  8. před 2 hodinami, Mirek58 napsal:

    Dík,za nápovědu-také mohlo trknout...zjistil jsem ,že než  Armatka bude lépe rozjet lajnu na Leoše. Dnes v PVE dal s CHalim 7 bitev a super tančik  , také všiml jak je v této hře neskutečně dojeb** Abrams-chudák... je na tom podobně jako legenda tank Tiger v hře WoT a to jsem Abramse chtěl též mít.   Iosifek já hraji z 99% PVE a tudiž až na tu koupi 10 tieru  .....jinak dík za nabídku,  někdy ji  využiji.

    V týchto hrach si legendy nevažia,pretože najsilnejšia legenda sú prachy,čo je tiež prirodzene,pretože tieto hry by nefungovali.Prajem úprimne veľa úspechov a trpezlivosti,raz aj motyka vystreli-citát Jánošik...

  9. před 8 hodinami, Iosifek napsal:

    Jaký je váš názor na aktualizaci 0.30?

     

    Já jsem znechucen. Připadám si, že se mě my.com vykálel na hlavu a pak si ještě se mnou s gustem řádně vytřel mezi půlkami.

    Na splnění Ocenění Pokořená Moskva (viz scen) bylo třeba získat 4. bedny. Mě do dokončení chyběli 4 body z 300. Po aktualizaci to jde vše do kytek a tak mě zabránili to dokončit.

    Mám ve skladu 102 balíčků s 10 experimentálními oživovacími sadami, tj. 1020 ks. Jedna ta 8. mě přišla na 500 000 kreditů. Tedy dohromady 510 000 000 kreditů. Po akualizaci jsou v podstatě  k ničemu.

    Zmizeli mě z tanků a skladu stovky spořebáků. Jestli za ně byla nějaká náhrada, nebo ne, nejsem schopen zjisitit. Od my.com, ticho po pěšině.

    Jestli chcete nově přidané tanky a nové vlastnosti u těch 5. valepšených (klávesa E), připravte se na expení desítek miliónů expů. 5,5M volných expů mě stačilo akorát na jednu 9.

     

    Mohl bych pokračovat dál, je spousta věcí, které nechápu a kterým nerozumím. Nevím tam ta hra směřuje. Komu je vlastně určena. Přijde mě to, že to je jako když Pejsek s Kočičkou vařili dort.

     

    Na RU fóru nadávají na to samé, co tu píšu. Taky tam psal někdo: "Měli jste jít na PTS." Taky se tam dočtete, od těch co na PTS byli, že chyby na které poukazovali, tak neodstranili, ale přidali k nim pár nových.

     

    Prostě, nějak mě přechází chuť hrát tuhle hru.

     

    Večer:

    ScreenShot0369.thumb.jpg.bdb356f1fa1101bda868176dbc96c188.jpg

     

    ScreenShot0371.thumb.jpg.44c257b627c9230a7edca4f2f0abfbe9.jpg

     

     

    Po aktualizaci.

    ScreenShot0370.thumb.jpg.984f0fffb2dae1def00a62c9ba2fee6c.jpg

     

     

     

     

    Ešte je tam viacej problemov,pretože neviem a nechápem čo som testoval po inštalačke 0.30 som asi testoval 0.40,alebo viac,pretože realita s PTS a to čo je skutočnosť je dosť mimo toho čo som testoval,štve ma to!

  10. V 19. 9. 2019 at 23:08, Iosifek napsal:

    Na to i odpovím, že vlastně nevím, k čemu PTS vůbec u AW je. :mellow:

    Při slučování serveů NA/EU + RU proběhla aktualizace PTS cca 2 -3 h před současně oznámenou odstávkou na aktualizaci hry + sloučení serverů., a 6h odstávka pak trvala snad 16h. Jakékoli data z toho nemohli být žádné, nebo k ničemu.  A to není jediný případ, kdy došlo k tomu, že levá ruka neví, co dělá pravá, v případě PTS.  V podstatě je to znak direktivních rozhodnutí. Plán se musí plnit a není potřeba aby to fungovalo, stačí jen vytvořit zdání, že to funguje.

    A kam chceš nějaké poznatky z PTS psát. Na Discord? Na ten kašlu. Fórum je zrušené, zpětná vazba není. Tak mě přijde, že úloha PTS je jen ta, zjistit, zda to hráči na různých PC vůbec spustí, obsah je vedlejší.

    A už teď je v normální hře málo hráčů a čekačky jsou dlouhé, nebo tě to v některých hodinách nevezme ani do hry. Můžeš hrát tak klasické PvE. Tak kolik hráčů můžeš očekávat na PTS?

    Mám internetové připojení, se kterým bych těch x G dat stahoval cca 4 h, navíc, mám v určitých hodinách limit dat.

    PTS je po mně nezajímavý i vzhledem k stále probíhajícímu Batle Patchu. Už takhle strávím v hře času víc než dost.

    A čím my.com hráče motivuje k hraní na PTS? I tady na to existuje marketing. Žel, my,com je markingem nedotčen.

     

     

     

    Dostatočné vysvetlenie:thumbsup:je to presne tak ako som zistil....

  11. Inak PTS stale malo hračovm,to sa tyka aj CZ,SK komunity,viaceri na to **** a potom ta hra vyzera ako vyzera,to je ako kecať o politikoch a neisť voliť.Viem je nás málo,ale to je presne to...to nás je ešte menej,potom pouvažujte a zvažte slova typu -nech idu do prdele....:down:....

  12. před 14 hodinami, Grad napsal:

     Jj Losifku. (hoj Romario)

    Když sem člověk přijde a postupně se proklikává sekcemi, kde jsou poslední posty staré více jak 1,5 roku, tak to fakt vypadá, že to i tu už zdechlo ... a křičí tedy do tmy.

     Co je vedlo k tomu, že zrušili i zbytek ofi.fóra ? (počítám, že tam dostávali rekt od hráčů ... ale dám se podat :-D )

    Sorry ale 1x týdně zapnout hru, to není aktivní player.

     Co jsem tak zběžně nahlédl do těch pár nemrtvých topiců, tak by se ti aktivní (hrají+zajímají se o novinky, zajdou na forum za ostatními) dali spočítat na prstech.

    Sakra, když si vzpomenu jak ta hra žila před Balancem 2.0, jak to žilo na fóru, než to tam Tichošlápek zavřel ... a teď tohle ........ škoda, mělo to dobrej potenciál v budoucnu dobře konkurovat WoTku, teď už ne ... 

    Ahoj Grad

    Za mňa ,AW vnímam pozitívne pretože ma vyburcovalo si konečne kúpiť nove pc a hneď sa stala hra dobra,negatívum je v tom,že začínam hrať viac lietadla na konkurencii,kde som si ani neprdol a pre mňa od letectva je to asi normálne.

    Takže ďakujem AW a ešte ak spustím TS a konečne hodím reč s chalanmi tak to bude super :Smile_veryhappy:

  13. V 17. 7. 2019 at 10:38, Lynx_cz napsal:

    Technická poznámka:

    mluvíte o kulometu.......od ráže 20 mm jde o rychlopalný kanon, nikoli kulomet......

    Môžem Ti oponovať,som špecialista na letecke kanóny ,guľomety atd.,nie ražov ,ale vodiacimi kruzkami je rozdiel medzi kanonom a guľometom.Takže keď je strela vybavená krúžkami,je to kanon,keď ma telo bez ,je to guľomet.To sú základne otázky pre každého zbrojara a ja som bol dobrý zbrojar,síce u letectva ale to je jedno.Mám k tebe úctu,ale losifek je ako brat.:thumbsup:

  14. Zrejme to je ten problém,ale neviem cez to prejsť,v každom prípade vďaka.Som odkázany svojou neschopnosťou na pomoc od druhých,najbližšie príde syn a mrkne mi na to.Som sa pevne rozhodol kúpiť nové PC a bude po mojích problémoch...Tento starý sa trápi..

     

    Ale trálí i Tebe :-). Ahoj.

  15. před 10 hodinami, Iosifek napsal:

    Nic. Kdyby bylo jen u 9 GB aktualizace 0.29, tak je to v pohodě. Problém je obsah.

    -----------------------------------------------------------------

     

    Jak se Vám, co jste ještě v AW zbyli,  líbí aktualizace 0.29?

     

    Neviem spustiť hru po novej aktualizácii,asi nestačí Win 7,alebo počítač?Trochu ma to štve,opčas som si zahral,ale asi koniec ...nemám čas to riešiť,tak sa tu majte fajn:thumbsup:

×
×
  • Vytvořit...