Přejít na obsah

keryn

Members
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

keryn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Popularita

  1. Tohle už je v režii ředitele, buď s tebou bude vyjebávat a dá ti na každý školní rok smlouvu na dobu určitou = o prázdninách se živ jak umíš, nebo máš smlouvu na dobu neurčitou a seš v klidu. Samozřejmě pak nemáš dva měsíce dovolené, protože práce ve škole probíhá většinou i první a poslední týden prázdnin, a taky by ses měl věnovat samostudiu.
  2. Trochu naivní představa. Plat učitele se skládá z hodin přímé a nepřímé pedagogické činnosti, takže sice může být ve dvě doma, ale pak ho ještě čeká opravování písemek, chystání úkolů, případně psaní projektů nebo další samovzdělávání v oboru. Zejména učitelé jazyků si užívají při opravách diktátů a různých cvičení, nehledě na samotnou problematiku práce s dnešními dětmi, na které se člověk pomalu nemůže ani škaredě podívat...
  3. Pokud chce zdarma ozdobu do kokpitu, mrkněte na: http://www.mechspecs.com/forum/index.php?topic=3772.0
  4. Tak, mám za sebou volnější týden, kdy jsem měl víc času na hraní a: Doexpil jsem Jennery na max, pro zábavu jsem si nechal JR7-F a Sarah, na kterých podle nálady střídam setupy: F- 6x ML / 6x SMPL / 2x LR + 2x SML (XL 275), Sarah - 4x ML + 2x SSRM / 4x SMPL + 2x SSRM. Ukončil jsem trápení s HBK-4SP a po doexpení základních skillů jsem ho vyměnil za HBK-4G. Se 4G se mi už v základu hrálo příjemně, AC20 je na blízkou podporu zábavná, ale kvůli limitovanému dostřelu jsem po pár experimentech skončil u setupu AC10 + 2x MG + 3x ML (STD 200). S tímhle se držím druhé linie jako podpora našich heavy a assaultů a poměrně se mi daří, oproti 4SP je to nebe a dudy. Další na řadě je HBK-4P, jsem zvědavý, jak se mi bude dařit s ním. Ten nepoměr odměn za assisty a dmg mě někdy taky moc netěší, ale dá se s tím sžít.
  5. O obtěžování zaneprázdněných enemáků a podporu našich velkých kluků se snažím, ale musím si na to zvyknout, holt se u medka chyby fakt neodpouští. S jennerem mi to zezačátku taky moc nešlo, ale jeho rychlost dost pomáhala, s HBK to chce fakt dost přemýšlet.
  6. Já si před pár dny koupil HBK-4SP jako doplněk k Jennerům, ale zatím se dost trápím, na papíře vypadal, co se týče hardpointů, docela dobře, ale realita mě trochu zklamala + když udělám chybu a zůstanu stát proti přesile, případně nějakýmu assaultovi, jsem v mžiku mrtvej. Doufám, že modely s tou velkou krabicí na rameni budou lepší. Pod jakými nicky jezdíte? Já po dvou testovacích účtech zůstal jacksoncz.
  7. Jo, taky mě to teď spadlo (a to jsem zrovna s Jennerem obšťastňoval Victora ), přitom bylo připojení stabilní...uvidíme, jak to bude vypadat večer.
  8. Je potřeba se přepnout z pohledu 3. osoby na pohled z kabiny (F4), případně si rovnou v menu vypnout tuhle fičurku jako defaultní pohled při startu.
  9. K tomu používání LShift bych vám doporučil vypnout si v nastavení "arm lock", odpadne používání jedné klávesy a po navyknutí si budete zaměřovat mnohem rychleji. Chvíli trvá, než si na to člověk zvykne, hlavně při střelbě nad a pod rozsah trupu, kdy se hýbou jen ruce, ale po pár hrách to přejde do krve. Je to užitečné hlavně při boji s lighty, případně při skákání kolem enemáka.
×
×
  • Vytvořit...