Přejít na obsah

Koucos

Members
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

Koucos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Popularita

  1. Borci, mám otázku. Ve hře v profilu v sekci Úspěchy - Osádky je medaile, kde je napsáno pouze toto, cituji: "Obtain the expert qualification for several crews". Toho, kdo napsal tento popisek bych nechal za úsvitu popravit. 1. Kolik k čertu potřebuju takových posádek? Gaijine, je tak těžké to tam napsat? 2. Počítají se do toho pouze posádky s expertní kvalifikací na aktuálních letounech/tancích v garáži? 3. Počítá se tam každý národ zvlášť? 4. Počítají se tam snad jen vyšší tiery nebo co? 5. Ale co je úplně nejpozoruhodnější, laskominka pro gurmány na konec. Proč mi na základním levelu této medaile svítí NULOVÝ(!!!) progres, když posádek s expertní kvalifikací mám několik... Howhg a dík
  2. Větší blbost jsem neslyšel. Tvá logika má trhliny, tvé tvrzení nedává smysl. No offense, ale přečti si několik příspěvků nad tebou od Jejkeje nebo mamlasse, ti ví o čem mluví.
  3. Borci, vzhledem k tomu, že ani Gaijin neumí přesně popsat, jak některé schopnosti fungují, rád bych se zeptal, co je to ta maximální úroveň opravy letadel? Původně jsem si myslel, že např. vezmu IL4 jakožto tier 6 a pokud nebudu mít skill oprav na 6, tak mi ho na letišti neopraví. Navíc maximální úroveň tohoto skillu je 20 a nej letadla jsou na tieru 20. Nicméně jsem zjistil, že takhle to nefunguje, protože skill jsem měl na 5 a přesto mi ho na letišti opravili. Tak jak je to? Dík za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...