vrahoun_ Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 dojizdim colorado/hotovo/ a nagato / 3000 exp/ , co mi poradite dal?? nechce se mi valit dal obe vetve , necham si poradit od starych bijcu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny202 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 8 tier je celkem vyrovnaný. North Carolina není špatná loď, jen má trochu horší pancíř a křivé děla. Iowa je takový průměr, ale taky se dá. Montanu nemám, ale co vím, tak stojí za prd, sice má 12 děl, ale od 8 tieru jsou ty 406 celkem nepřesné, střely lítají pomalu, velkým obloukem a penetrace nic moc a taky hodně záleží na RNG (to platí asi u všech BB). Pancíř na Montaně taky bída. Jediné větší plus jsou AA. Montana by měla dostat buff, ale kdy to bude to netuším, každopádně se ji nevyplatí kupovat. Já zůstanu zatím na Iowě. To Yamato je na tom mnohem líp. Zatím mám sice jen Fuso, ale když potkám Yamato třeba v Iowě, nemám žádnou šanci. Děla na Yamatu krájí vše i nad 20 km, děla jsou celkem přesná a penetrace je luxusní. Pancíř je o třídu nad Montanou. Pohyblivost je zhruba stejná. Yamato má jen dvě větší nevýhody a to slabší AA a pomalé otáčení věží. Amagi by měla být skvělá loď, dobře pohyblivá a s vynikajícími děly na svůj tier. Má, ale horší pancíř i AA. Izumo co vím, tak si na ni hodně lidí stěžuje, že je to nehratelný šrot. Něco pravdy na tom určitě je, ale Yamato za tu námahu stojí. Já bych dojel být tebou na Iowu, tu si zatím nechal a potom jel na Yamato. Konečný verdikt: T8 North Carolina = Amagi, T9 Iowa > Izumo, T10 Montana < Yamato. vrahoun_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 dekuji,no koukal jsem na statistiky a obe /US +JAp/ CA maji vetsi AA nez X BB, ale musim si rypnout :) jamato melo i AA naboje pro hlavni dela San-šiki dan naboje a tak je otazka jestli a vubec se to pocita do AA :) https://cs.wikipedia.org/wiki/460mm_kanón_typu_94#San-.C5.A1iki_dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny202 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 dekuji,no koukal jsem na statistiky a obe /US +JAp/ CA maji vetsi AA nez X BB, ale musim si rypnout :) jamato melo i AA naboje pro hlavni dela San-šiki dan naboje a tak je otazka jestli a vubec se to pocita do AA :) https://cs.wikipedia.org/wiki/460mm_kanón_typu_94#San-.C5.A1iki_dan nepočítá, Yamato tam má jen 25mm kanony + 127 mm děla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 no asi pujdu na Jamato, je to neco jako Mause v tankach, proste ji chci mit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts