MaVon1962_CZ Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Líbil se mi, koupil jsem a nelituju. Ne každý den je posvícení, ale když se zadaří, tak velmi slušně vydělává. Navíc na HE je 33% šance na zapálení, takže New York a Fuso jsem vysloveně upálil. Navíc vzhledem k pancéřování je solidně odolná i proti torpédům. Tohle je ze 7.11. první bitva s PÚ a vlajkami, co k němu byly, druhá s PÚ bez vlajek: Quote
Rawac Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 33% na zapálení? To je slušný, Ishizusi má tuším 32%, Arkansas Beta má 22% (ale ten má zase good APčka)... Jak se mě BB líbí, tak mě moc nebaví a nejdou mi... U Ishizusi mi vadí malý dostřel, tohle vypadá už tak nějak normálně... No, uvidíme, jestli bude na prodej i bez těch goldů a toho okolo za míň peněz... I když ty goldy se taky časem můžou hodit do ingame shopu... No, ještě uvidím... Quote
CenDr Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Jen pro doplnění Golasova postu... Jedná se o hodnoty se základním velitelem (ten co je zdarma) Hlavní baterie : Rychlost střelby ............................1,7 r/min Čas otočení o 180° ....................... 56,3 s Rozpyl ........................................... 201 m He DMG/ šance na zapálení ......... 4500/33% AP DMG ........................................ 8600 Pozn.: Dlužno podotknout,že 3 ze 4 se otáčejí přes přední polosféru. Sekundární baterie : Rychlost střelby ................... 5 r/min Dostřel ................................. 3,5 km DMG/šance na zapálení ...... 1900/9%...HE granáty Pancíř : Citadela .................................................... 150-300 mm Příď a záď ................................................ 19-200 mm Kasematy ................................................. 75 mm Paluba ...................................................... 35-63 mm >>To GolasCZ: Pokud chceš tak to přihoď do svého příspěvku a tenhle smaž.Možná se to někomu bude hodit mít to pěkně pohromadě. Quote
Recommended Posts