Šotek Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 po dlouhé době jsem se zase k něčemu dokopal... Dneska jsem dobarvil nářadí, to model vždycky začne už nějak vypadat, tak mi to udělalo radost a začnu sem postovat zase průběh stavby... + odkaz na fotku ve vyšším rozlišení ( ale foceno pouze mobilem :) DtX and Doran {SV_V} 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted August 11, 2015 Author Share Posted August 11, 2015 tak dnes mi dalo zabrat barvení pojezdových kol a potřetí mi vypadl tank z ruky, což znamenalo že jsem 3x zlomil anténu a kus výfuku se odlomil, což jsem zjistil náhodou. Vzhledem k tomu že jsem nevěděl při jakém pádu k odlomení došlo, musel jsem prohledat i koš. Nakonec jsem ho náhodu našel na koberci :) Il mio nome è Nessuno, bobby_6killer and Lenochod1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted September 15, 2015 Author Share Posted September 15, 2015 tak model hotov, až bude pořádný světlo a zrovna čas, dodělám ještě drobný detaily, pohraju si ještě s weatheringem apod. další model nevím, je toho hodně co Německo "vyplodilo" ve WWII, spíš teď udělám první diorámu pro šváru k vánocům, asi Stug III, motorku sajdku, pár panďuláků :) ještě uvidím jakou kompozici vymyslím... :) Pro sebe pak další asi bude Tiger 2 nebo Panther, ale nevím proč mě Panther láká udělat jako "leštěnku"... Miruno, Primergy, DtX and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
variola Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 tak model hotov, až bude pořádný světlo a zrovna čas, dodělám ještě drobný detaily, pohraju si ještě s weatheringem apod. Na focení modelů jsem známému dal svůj již nepoužívaný box - kdysi jsem v tom fotil v minulé práci. Krychle 50 x 50 x 50 ze silných modelářských špejlí (dají se koupit i plastové spojky do kterých to v rozích svážeš) a potáhneš plátnem - ideál staré promítací, ale stačí i obyč čisté bílé prostěradlo. Do toho z vrchu zdroj bílého studeného světla (nutno vyzkoušet nějaké LED zdroje, já tam měl lampičku z čelovky která měla široký rozptyl) a široký objektiv s nižší clonou. Pak z toho lezou na amatérskou úroveň slušné fota. Stojí to pár kaček a dvě hodiny práce. E: kua, sorry, tys myslel světlo na práci Jsem pitoma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted September 16, 2015 Author Share Posted September 16, 2015 V pohode, na foceni musim take neco vymyslet, takze diky za tip :) Koupil jsem si novej fotak, tak jsem to jenom zkousel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
variola Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Jj, právě podle těch fotek jsem si to nějak odvodil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts