Jump to content

Recommended Posts

Posted

S Phoenixem jsem měl zezačátku brutální problém hrát - je totiž oproti St. Louis strašně rychlej. Já z toho předchozího "ozbrojenýho Titanicu" byl zvyklej na to, že se ploužím jak šnek a tak nehrozí, že bych se enemákům nějak moc rychle přiblížil, nebo dojel na kraj mapy nebo tak něco... prostě jsem nastavil nějaký "výhodný" kurz na palbu a jel... tady se mi to dařilo dost pravidelně :-D Z prvních pěti bitek skončila jedna tak, že jsem najel na kraj mapy (a byl vzápětí rozstřílen), v druhé jsem nezvládl zatáčku a drbnul o ostrov a než se vymotal, tak mi nepřátelskej DD poslal s gustem pěknou dávku doutníků do trupu... a třetí povedená bitka skončila tak, že jsem divokými manévry zajel mezi 2 BB a jeden cruiser, co zrovna neměli moc co na práci... no výsledek asi netřeba uvádět :-D

Jinak ale zajímavá loď, výzbroj kombinuje torpéda a kanony, těch má sice početně míň než StL, ale dokáže pěkně zatopit a torpéda v kombinaci s velmi slušnou rychlostí a obratností z Phoenixe činí docela tuhého protivníka - lecčemu je schopen ujet nebo se vyhnout a když si člověk dává bacha a čumí kolem, je to o dost adrenalinovější zábava oproti St. Louis, což je pomalej papírák ;-)

• 5 months later...
Posted (edited)

EDIT : Zdejší administrátor vám zajisté rád napíše svůj názor, rozhodně lepší než ten můj :thumbsup:

Edited by MPosp