sonorek AF Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Zdar všem konstruktérům)))) Našel by se zde někdo, kdo pracuje v Solidworksu? Potřeboval bych změnit měřítko kót v DWG. Nikdy jsem to nepotřeboval, až teď. Vono stojí za pendrek všechny kóty násobit dvěma a znovu to psát. Chtěl jsem připojit soubor, ale kupodivu to není povoleno Quote
Guest LucSulla Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 verze? Property Manager/Upravit měřítko Quote
sonorek AF Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Asi jsem to napsal blbě. Dostal jsem soubor v DWG, ve kterém chybělo dost kót. A když to chci dokótovat, pak se mi mi moje kóty zobrazují v měřítku 1:2 Jestli jsem to napsal dobře. Z 30 je 15 a pod. Když jsem zkoušel měnit měřítko celého výkresu, pak se mi zvětšil i ten kótovaný díl. Dík za pomoc)) Quote
Guest LucSulla Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 A kóty se přepočítají? Chceš na kótách změnit 15 -> 30, 2 -> 4 atd., a zachovat měřítko zobrazení? Quote
sonorek AF Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 JJ stávající kóty jsou gut, ale ty co kótuji já jsou 1:2. velikost toho nakresleného čehosi bych si přál zachovat. Quote
Recommended Posts