oresprut Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 zdravim.. po updatu me zacal dost vadit chat.. pred tim to stacilo pomoci tabulatoru prehodit na chat v cete a bylo.. tedka pokazdy kdyz chci napsat tak to musim zbytecne preklikavat a porad se mi stava ze to posilam tymu nebo dokonce vsem.. spoluhrac me rekl ze se to da nekde neak opravit ale nerekl kde presne.. vi to tady nekdo co s tim ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 tak nevím jestli jsem to měl někdy jinak? Aspoň co pamatuju tak když jsem chtěl napsat všem nebo četě musel jsem překlikat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Dělá to Mod DMG panelu, mě taky když jsem ho měl stačilo jen jednou zmáčknout, teď musím promačkávat, zkus nějaký najít a mělo by to fungovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadliest_Catch Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 To nebude o modoch, nic nemaz. Aj mne to tak robi, aj ja preklikavam, takisto aj partak v cete preklikaca. Ja hram bez modov, partak ma len hitzony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twixo Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Roby to xvm staci zmazat battlemessenger.swf (nachadza sa vo flashi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boby Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Zadne upravy ani mody ve hre nemam a nic nepreklikavam. Prehazuju pomoci TAB a vse funguje jak ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Hmm, koukám že plovina neví o čem je řeč, jde o to že stačilo zmáčknout jednou tab a na stálo ( dokud jsi to nevypnul ) jsi psal např. četě, nebo protivníkovy, pak jsi to odmáčkl a bylo to ok, ale jemu jde o to že teď musí pokaždé namačkat četu, aby mohl něco psát četě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Hmm, koukám že plovina neví o čem je řeč, jde o to že stačilo zmáčknout jednou tab a na stálo ( dokud jsi to nevypnul ) jsi psal např. četě, nebo protivníkovy, pak jsi to odmáčkl a bylo to ok, ale jemu jde o to že teď musí pokaždé namačkat četu, aby mohl něco psát četě To udělal patch. Protože když jste na začátku zdravili soupeře, případně psali GL&HF, pak psaní všem zůstávalo zapnutý do konce hry a logicky jste se hodněkrát upsali při komandování artyn, vašich tanků apod. a poslali text soupeři místo vlastnímu týmu. Mně to vyhovuje, totálně mě to vytáčelo. Četa má bejt na TS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ja nemam zadny mod mozna zoom a taky mi to dela!jednou jsem protejsimu tymu napsal zpravu ktera byla pro muj tym aby vsichni zustali na zakladne krom 8 tanku a ono se to poslalo i cizim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 To udělal patch. Protože když jste na začátku zdravili soupeře, případně psali GL&HF, pak psaní všem zůstávalo zapnutý do konce hry a logicky jste se hodněkrát upsali při komandování artyn, vašich tanků apod. a poslali text soupeři místo vlastnímu týmu. Mně to vyhovuje, totálně mě to vytáčelo. Četa má bejt na TS. Samozřejmě, ale na to jestli má bejt četa na TS se neptal ... tím jsme to vyřešili, až ores.napíše, tak bude lock a skládka... vyřešeno ...Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Samozřejmě, ale na to jestli má bejt četa na TS se neptal ... tím jsme to vyřešili, až ores.napíše, tak bude lock a skládka... vyřešeno ...Díky ale četa nemusi byt jen TS muze byt i skype nebo Q(muj nazor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ale četa nemusi byt jen TS muze byt i skype nebo Q(muj nazor) skype ti silene zatezuje lajnu-rozumej internet.kvalita hovoru pres Q je hodne diskutabilni.porad me to TS vychazi nejlip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 skype ti silene zatezuje lajnu-rozumej internet.kvalita hovoru pres Q je hodne diskutabilni.porad me to TS vychazi nejlip. me skype nic nespomaluje fps mam 24 coz je dobre tak jak pro koho je TS potreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 me skype nic nespomaluje fps mam 24 coz je dobre tak jak pro koho je TS potreba ale spomaluje,jen to nevidis. a 24 FPS? dyt to je slideshow. Petr_von_Eger_CZ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ale spomaluje,jen to nevidis. a 24 FPS? dyt to je slideshow. coze?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 cemu nerozumis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 cemu nerozumis ? slideshow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 na 24 FPS ti to nejede plynule,ale jak kdybys prohlizel obrazky jeden po druhym.tomuz se rika slidewhow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 na 24 FPS ti to nejede plynule,ale jak kdybys prohlizel obrazky jeden po druhym.tomuz se rika slidewhow ah tak. tak teda 28 a jede mi to nadherne plynule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 no to si myslis ty. hrals nekdy na 70 FPS ?asi ne.protoze ten rozdil je markantni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 no to si myslis ty. hrals nekdy na 70 FPS ?asi ne.protoze ten rozdil je markantni kdyz jsem mel grafiku na nejmin ale to se me nelibilo a ja mam kamose ketry ma tak stary pocitac a maly monitor ze to musi mit na nejhorsi grafiku co jde ale i tak ma jen 10 - 14 FPS!a ty musis mit budto hodne vykonny PC nebo NET a nebo mas grafiku na nejmin. :Smile_trollface-3: :Smile_trollface-3: vis ja mam vzdalenost na max i nacitani na max atd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 kdyz jsem mel grafiku na nejmin ale to se me nelibilo a ja mam kamose ketry ma tak stary pocitac a maly monitor ze to musi mit na nejhorsi grafiku co jde ale i tak ma jen 10 - 14 FPS!a ty musis mit budto hodne vykonny PC nebo NET a nebo mas grafiku na nejmin. :Smile_trollface-3: :Smile_trollface-3: vis ja mam vzdalenost na max i nacitani na max atd! leo.prosimte.nedelej ze sebe jeste vetsiho vola nez doted udelals.kdes vycetl ze mam grafiku na nejmensi rozliseni ? kde s vycetl ze NEt ma vliv na FPS ?A hlavne,asi žijes v domneni,ze cim mensi FPS ,tim lip.ale bohuzel si to pletes.cim vic FPS,tim lip.cim vetsi ping,tim hur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BobSlocum Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ve hvězdách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LeoCZ Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 leo.prosimte.nedelej ze sebe jeste vetsiho vola nez doted udelals.kdes vycetl ze mam grafiku na nejmensi rozliseni ? kde s vycetl ze NEt ma vliv na FPS ? A hlavne,asi žijes v domneni,ze cim mensi FPS ,tim lip.ale bohuzel si to pletes.cim vic FPS,tim lip.cim vetsi ping,tim hur. kdyz mam rozliseni na nej mam jen 14 FPS coz je malo takze ja vim ze cim vic FPS tim lip a cim vic pingu tim hur.to vi snad kazdej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ve hvězdách ale asi bylo pod mrakem :Smile_trollface-3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts