Jump to content

Recommended Posts

Posted

emblem_64x64.png

Na úspěchu je tězké to, že v něm stále musíte pokračovat.

Ahoj Tankáni,Tankánky

Jsme CZ/SK klan,který hledá aktivní a slušné hráče.

Podmínky pro přijetí: Aktivita, schopnost týmové spolupráce, komunikační program MUMBLE 1.2.3a, minimálně tier VIII, věk + 15

Nabízíme: Účast v rotách a klanovkách všech hráčů,slušnost,relax v četách po náročném dni

Pokud máte zájem vstoupit do našeho klanu neváhejte kontaktovat mě a nebo kohokoli z vedení klanu!!!

<iframe width="560" height="315" src="

http://www.youtube.com/embed/633_iJmkyDY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Guest LucSulla
Posted

No toto, STB, kolik je vám let? :-) Ani kdybyste byli poslední klan ve hře ;-)

Ale proti gustu žádný dišputát. GL.

Posted

Myslel jsem,že toto slouží jako nábor a né jako hodnocení klanového názvu!!!(Nehledě na to,že nemáte ani tucha jací jsme a soudíte podle názvu,který si jenom špatně vykládáte) :Smile_sad: :Smile_sad: Landreon děkuji za pochvalu :Smile_Default: :Smile_Default: :Smile_Default:

Posted

Á, pán vstával levou nohou a rovnou do nočníku, že? Legrace, je to legrace, znáš to? Sranda se tomu říká česky.... :Smile_blinky:

Přes chat se to horko těžko pozná,nehledě na to,že mám den blbec :Smile-angry::Smile-bajan2::Smile_Default::Smile_blinky: