Přejít na obsah

Doom9

Members
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

Doom9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Popularita

  1. Pokud jsem u nějakého národu level 9, můžu si u nich koupit PREMIOVÉ letadlo levelu 11?
  2. Tak jsem si pořídil německý Wellington Mk.Ic, ty 250lb bomby jsou celkem slabé, tak musím odemčít Pylony MBC na 500lb bomby. Nevíte jak zjistím kolik xp na ně potřebuji? Vadí mi to i u ostatních letadel, že to nepíše kolik xp potřebuji.
  3. Jaký máte názor na P-47D Premiové letadlo za němce. Jaké PU letadle byste doporučili?
  4. Také bych se rád zeptal jak slušně vydělávat, jaký tier je na to nejlepší popř. jaká národnost.
  5. PictusCZ, velké díky za odpověď :) Už chápu. O jaký jde mód?
  6. Rád bych se zeptal jak to funguje s prémiovými letadly, trochu to nechápu. Jsem level 8, koupil bych si třeba P-47D Thunderbolt (Němec) za 1300 goldů. K čemu mi to letadlo bude až budu například level 18 nebo 20? Poté bych se rád zeptal jak třeba uživit levely 20. Jak to tady funguje, protože na WoT máte na vydělávání třeba V. tier a hrajete proti stejným tierům, ale co tady?
  7. Zdravím, War Thunder hraji jen chvíly, základní mechanismy celkem chápu, ale nevím pár věcí. 1. K čemu jsou Shell Racky a co dělají jednotlivé typy munice? 2. Co znamená u prémiových letadel nápis: ''Dárek 6'' atp. ? 3. K čemu je globální level, jak kdyby ten profilový co není vázaný na národnost? Doufám, že mě tady nepoženete kvůli tomu že zákládám nový topic.
  8. Nahlásil jsem je na support také. S tebou a se svejkem jsme už tři. Čím více se nás najde tak je šance větší že tyto individua dostanou nějaký postih.
  9. Na netu jsem narazil na toto, je to od českých hráčů, aneb jak být krypl na WoT. http://www.youtube.com/watch?v=BfNkQyY3_ag
×
×
  • Vytvořit...