Přejít na obsah

Hecras

Members
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Hecras

  1. Me odpočty včera začínali i na 7 minutách, několikrát se stalo že časomíra odpískala konec, ale hrálo se dál dokud se opravdu neskončilo. Je to těžkej opruz když oprvdu nemáš nejmenší představu jak dlouho se bude ještě hrát. Taky jsem jednou uspěchal capování (jel jsem capovat místo lovu posledního protivníka, protože jsem si myslel že na to už není čas) a kvůli tomu jsme prohráli (na capu mě odstřelil) a pak si ulovil mého neschopného kolegu.
  2. svejk007(NIHIL), on 13 Jan 2014 - 23:44, said: No já bych ti z rusáků doporučil ST-1 dobrý dělo dokonce je i částečně sklopí (na rusáky nevídaný to úkaz) a velice tvrdá palice. Dokonce i tvrdej spodek. Hraje se s ním pěkně. není to sice rychlík jako Hellcat, ale kam potřebuje tam si dojede a dokáže pěkně rozdat.
  3. Co takhle T34? Ale asi nechceš prémijáky co?
  4. Včera se mi hrálo dobře jen výtězství né a né přijít. Je to smutný když s ISU nastřílím přes 5k DMG a stejně je to prohra, ale to je asi klasika. Nicméně stalo se mi něco zajímavějšího. Rozjíždím Pershinga, bitva celkem příjemná kdy se mi dařilo (3 killi a cca 3100DMG) a už to vypadalo na jasnej win. Protivníkům zbyl jen VK3001H, kterej vcelku nesmyslně kempil na duně, střelil jsem jej a on se pak rozjel, v plné rychlosti jsem jej ještě jednou trefil a jednou minul, pak se mi schoval, zbylo mu 135HP. Říkám si dobře dojedu si pro tebe a hero efektem jsem neohrožene jel a to i když jsem měl jen 36HP, no stalo se, že se schovával jinde než jsem čekal a ranou do boku mě sejmul. Říkám si to nic ještě máme další 4 hráče. Jenže! ISU mělo teprve základní dělo když se k němu střeďák blížil minulo jej a pak už nedostalo šanci, dále jsme měli comet, ale ten byl nepřihlášenej a potom už zbývali jen dvě artyny bez munice. Jedna pochopila a začala capovat druhá na rady nedbala a schovávala se. No našel je obě. Něco takovýho se mi už dlouho nestalo. A stačilo abych byl trochu opatrnější a vyhráli by sme. Takto jsem zkazil bitvu. :facepalm_wowp:
  5. Včera se mi stala srandovní věc s T-34, dostal jsem ocenění ocelová zeď, což s tímto papírákem je opravdu haluz. A navýc včera byl hon na trofeje na ocelovku, což byl příjemnej bonus: Vítězství! Bitva: Step 22. května 2013 23:36 Vozidlo: T-34 Získáno zkušeností: 1 427 Získáno kreditů: 28 683 Úspěchy v bitvě: Válečník, Obránce, Ocelová zeď protože to byla fajn bitva tak sem to pak vypl a šel jsem spát
  6. Včera se mi stala zajímavá věc na malinovce, v bitvě II. tierů. Jeden enemák s PzJgI nás slušně rozdrbal, dal 8 killů a skončil těsně potom co zničil našeho předposledního kterej kapoval, náš poslední jej pak dorazil. Po bitvě jsem se díval na jeho staty a ten človíček měl odehráno dohromady 25 bitev a na tom TD jen 5! Já v této době jsem si o přibližně podobným výsledku mohl nechat jen zdát, fakt jsem čuměl jak péro z gauče. Voni všichni ti nováčci nebudou úplně marný.
  7. Zvláčtní bonus v expech dostáváš za zabití, tím myslím tu poslední ránu která jej zničí. A taky mi příjde že hra rozdává zkušenosti za ujeté metry, tohle mi příjde hodně nelogický, ale myslím že to tak je.
  8. Mě se zdá že pokud MM nalosuje jednomu týmu výhodu ve strojích tak druhýmu týmu nalosuje lepší hráče, sledovaj jsem to asi na posledních 4 případech kdy se to stalo, že pokud jedna strana měla lepší stroje ať již typově nebo tierově tak vždy prohrála. Ale nejspíš jde jen o shodu okolností.
  9. Tak včera jsem měl jeden z nejhorších dnů ve WoT co si pomatuju. Skončil jsem za stavu 3/14 W/L. A boužel nemůžu za to vinit jen WG. Prvních cca 6 bitev vcelku dobrý hrál jsem solidně, ale to jsem měl smůlu na zbytek týmu, ale pak se mi nějak porouchal mozek či co a už jsem byl týmu spíš přítěží . Měl jsem to vypnout a nesnažit se prolomit smůlu. Mám takovou zkušenost, že čím delší šňůra proher tím hůž hraju. Příště v takovým stavu du SPÁT!
  10. Včera jsem narazil na MM kterj jsem už dlouho neviděl. Max. tier 6 na naší staně čtyri T6 na druhé 8!!! Tohleto už poměrně dlouho MM nedělá. Asi ta vyjímka potvrzující pravidlo.
×
×
  • Vytvořit...