Přejít na obsah

MartinJon

Members
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli MartinJon

  • Datum narození 11.6.1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Turnov

MartinJon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Popularita

  1. Doporučuji tento klan, je zde dobrá atmosféra
  2. sice trochu straší, ale přesto pro mne pěkný výsledek Vítězství! Bitva: Doly 18. listopadu 2012 17:05:00 Vozidlo: 8.8 cm PaK 43 Jagdtiger Získáno zkušeností: 4 638 (x3 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 106 000 Úspěchy v bitvě: Ocelová zeď Tohle TD není špatné.
  3. Nikdy jsem jsem nepsal, ale vždycky je to jednou poprvé. Proto bych chtěl polemizovat o vrtkavosti štěstěny ( nebo mé stupiditě, nebo spoluhráčů - to nechám na Vás ), ale dnes byl podařený den i docela. S mojí IS-8 jsem skoro pokaždé vyhrával, expy nešly pod 1000 za bitvu, skoro pokaždé jsem byl TOP tank. To bylo dnes, jenže v neděli jsem hrál s T-95, a myslel jsem, že si ze mne MM dělá srandu, to bylo pokaždé hejno středních tanků na opačné straně. a já chudák jsem vlastně s tím pomalým ( s tou mojí " želvou " jak jsem to láskyplně překřtil ) ničitelem tanků neměl žádnou šanci. Proto se ptám, jak toto fluidum změnit, abych se my pořád dařilo jako dnes, a neměl jsem hororové dny jako byl ten nedělní. Musí to být mnou, jinak mne totiž nic nenapadá, jelikož na smůlu nevěřím, prokletí to být také nemůže ( i když o tom by se možná dalo uvažovat ). Stačí se podívat na mé statistiky, a zjistíte jak moc špatný hráč jsem. Proto závěrem, se chci omluvit všem, kteří mě kdy potkali v bitvě a nějak jsem jim nepomohl v bitvě apod.
  4. Taky mám ten dojem, že se podle ratingu nedá řídit. Dnes jsem hrál jednu rotu a šance na výhru 95 %, přesto jsme prohráli.
  5. Musím říct, že ani šance na výhru 70 a výše procent není zárukou, že tomu tak bude i ve skutečnosti. Mnohokrát se my již stalo, že náš tým to stejně prohrál.
×
×
  • Vytvořit...