Přejít na obsah

Sasa

Members
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Sasa

  • Datum narození 10.9.1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brno

Sasa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. Poslušně hlásím, že ani o víkendu neklesla moje produktivita s Koenigem s 88mm dělem (jinak full) pod 65%. Tenhle drobek mi sedí. Jako třešničku na dortu jsem si přidal i dva fragy, které chybí na master tanker.
  2. Tak první bitva na Pz. III - top gun a k tomu Burdova medaile. 9 kill mě utekl jen díky capu, protože stačilo dorazit Marder stojící zády. 20m ode mne. http://img24.eu/v-pr68xnh.jpg
  3. Legrace s KV. Nakonec dost těsná výhra, protože nikdo nebránil a projel nám scout do základny. Náš cap byl nakonec rychlejší.
  4. Jo to je fakt, že FULL REAL servery a hlavně ICONS OFF, MINIMAP OFF :) byly dostatečné síto proti dětem. AH byl skvělej server na nezávazné pobavení se na večer, kde jsi našel totální zelenáče i relaxující esa. Byly to dobré časy. Škoda, že hra zestárla a lidi kolem toho se začali pochopitelně věnovat i jiným věcem (rodina, práce). Chtělo to i nějakou přípravu a hlavně měsíce sbírání zkušeností. Teď už na to fakt nemám čas, abych po příchodu z práce řekl snoubence: hele teď mi dej pokoj, jdu na šturma. Hodinu jsem pak montoval track-IR, joystick, pedály, plynovku atd. U tanků sednu a za minutu pařím.
  5. S Vogon!!! Někdy je to tu k pohledání no. Vedou Poláci, ale český děcka jsou hned v závěsu.
  6. no to máš úplnou pravdu. Já vlastně zažil partu výborných lidí ve Šturmoviku, kde jsme pořádali společné akce a všichni se znali osobně. Pak to dostává úplně jiný rozměr. Znali jsme se i s ostatníma letkama a udržovalo to tak i nádhernou zdravou rivalitu. Tam to bylo supr. Navyfield, potažmo EVE online je pro mě ale hrozná zkušenost a tam už mě do CZSK grupy nedostanou ani heverem.
  7. Nechci zakládat flame, ale mě už by do žádného CZSK klanu v jakékoliv hře nikdo nedostal. Ve většině případů to skončí tak, že ve vedení se najde 1 aktivní magor který tomu obětuje veškerý čas a sílu a ostatní se z toho jen přiživují. Nikdy jsem nezažil takové to hraní si na vlastním písečku v zahraničních klanech a to jsem projel hodně online her. Češi prostě hrozně rádi berou, ale dávat se nám moc nechce. Navíc jsme snad nejješitnější národ na světě, co se týče CG :)
×
×
  • Vytvořit...