Přejít na obsah

ace321

Members
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

ace321 last won the day on Leden 9

ace321 had the most liked content!

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ace321's Achievements

  1. Hledáte TeamSpeak 3 server ZDARMA? Server, který nelaguje a je online NON-STOP? V tom případě jste tady správně... Vhodné pro skupiny i větší guildy. Stačí stáhnout clienta TS3 na http://www.teamspeak.com přihlásit se na server ts3.parba.eu Postup pro získání permanentního channelu: ❗ Postup pro získání permanentního channelu: 1) Přímo na Ts3 serveru můžete kontaktovat kteréhokoli Administrátora (Stačí napsat do chatu - nejrychlejší) 2) Na E-mail [email protected] (Vyřízení do 24hodin většinu ale dříve) 3) Napsat na skype Aceventura311 Pravidla: ❗🚷 1) Na serveru se chovejte slušně 2) Neotravujte zbytečně jiné lidi 3) Nespamovat a neobtěžovat ostatní uživatele. 4) Zákaz vydávání se za administrátora a urážení či provokování admina 5) Nepoužívat nevhodné a vulgární přezdívky, avatary, či názvy kanálů. 6) Slovo ADMINA je vždy konečné Samozřejmě víme že je tady Discord ale jsme banda lidí co mají rádi TS Po několika letech rozjíždíme znovu tsko server dříve (2013-2019) byl největší v CZ a SK a jeden z největších na světě. Děkujeme za vaší přízeň! Pařba.eu - Herní komunita Tým.
  2. Hledáte TeamSpeak 3 server ZDARMA? Server, který nelaguje a je online NON-STOP? V tom případě jste tady správně... Vhodné i pro guildy. Stačí stáhnout clienta TS3 na http://www.teamspeak.com přihlásit se na server ts3.parba.eu Pravidla: 1) Na serveru se chovejte slušně 2) Neotravujte zbytečně jiné lidi 3) Nespamujte bezdůvodně ostatní 4) Slovo ADMINA je vždy konečné O roomku stačí napsat adminům na TS do chatu. Sloty navýšíme podle potřeby. Po několika letech rozjíždíme znovu tsko dříve (2013-2019 byl největší v CZ a SK a jeden z největších na světě. Děkujeme za vaší přízeň!
  3. Hledáte TeamSpeak 3 server zadáčo? Server, který nelaguje a je online nonostop? Stačí stáhnout clienta TS3 na teamspeak.com a přihlásit se na server ts3.parba.eu. Jedná se o server určený pro všechny hráče různých her, včetně World of Warships a World of Tanks, pro Čechy i Slováky. Pro ty z vás kteří se s teamspeakem ještě nesetkali, jedná se o tzv. VoIP (Voice over internet Protocol), ve zkratce vám to umožní hlasově komunikovat s ostatními lidmi pomocí mikrofonu. Teamspeak je velice podobný například Skypu. Pravidla serveru: 1) Na serveru se chovejte slušně 2) Neotravujte zbytečně jiné lidi 3) Nespamujte bezdůvodně ostatní 4) Slovo ADMINA je vždy konečné Sloty navýšíme podle potřeby... WEB tska: parba.eu O místnost stačí napsat adminům na TS do chatu.
×
×
  • Vytvořit...