Přejít na obsah

Polarka27

Members
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Polarka27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. no to se neboj :-))) já když něco nevím, tak i s ješitností sobě vlastní, se raději zeptám, než dělat, že tomu rozumím. Ale neznamená to, že se nesnažím bádat sám.
  2. Nu tak je to jasné, chci hrát na EU . Hraju relativně dost , na WOTku mám skoro 60 000 bitev, ale jsem už starší chlapec, takže rychlost, dynamika je slabší, tak hraju především težké tanky. Respektive jsem na WOT hrál. Tedy pokud mohu pítta požádat o češtinu pro EU. A začnu se učit
  3. Omlouvám se, ale ještě jsem stále pod vlivem WOT , takže mne nenapadlo , že musím říct kde budu hrát. Co mi jako odborníci poradíte to budu akceptovat. Rád si nechám poradit.
  4. Takže tímto tedy prosím Pitta , zda by mi odkaz na CZ/SK lokalizaci poslat. děkuji předem
  5. Zdarec , tak mne přestal bavit WOT a chci si nainstalovat War.Arm. Ale jak sleduji tak se nějak instaluje národní prostředí. Vzhledem ke svému pokročilému věku ( I dont speak english ! ) bych si rád toto národní prostředí dal. je mi jedno zda Slovenčinu či Češtinu. Prošel jsem pár stránek zpět, a popravdě si nějak neumím představit co , jak a kdy. Rozumím tomu , správně, že po každé aktualizaci se prostředí vytváří znova a znova se i kopírují soubory ?
×
×
  • Vytvořit...