Přejít na obsah

MiiraCZ

Members
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

MiiraCZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. pridam i ja svuj nazor na Baufightera: Vzdycky mne rozcili, jak jednoduse mne sestreli a to i v jednomistne stihacce a ja mu nemuzu utect. na druhou stranu mne rozcili jeste vic, ze kdyz v nem letim ja, tak je to sice rychle, ale neobratne jako piano. Ovsem pravda je, ze pokud se nejaky nestastnik ocitne a zabloudi do zamerovace, jde k zemi. v horsim pripade nema ani co jit k zemi. Ale musim priznat, ze jej nemam jeste namaxovaneho, cimz se snad vysvetluje toto trapeni s ovladanim.
  2. ja vim ze se strili pred nepritele, nejak to asi neumim vysvetlit. asi takhle: v arkade se mi zameruje podstatne lepe nez v HD. a je to tim ze v arkade zamirim a mam skoro okamzite zamerovac tam, kde chci. ale v HD zamirim a musim cekat, nez se mi zamerovac srovna, tak jak potrebuji, protoze mi nedrzi ve smeru ale porad "plave" .
  3. no v arkade to prave neni tak moc videt, ale v HD mam problemy neco vubec zamerit. sleduji nepritele v zatacce a v okamziku kdy se let srovna a letim rovne jeste musim cekat cca 1-3 sec nez mi kriz konecne dobehne tam kam mi miri noc letounu. netreba rikat, ze nepritel je davno v cudu.
  4. plavanim mam na mysli to, kdy zatocim a letim zmenenym smerem a zamerovac teprve dorovnava do noveho smeru. V arkade je to o dost mene patrne nez HD.
  5. vylepsovanim ktere vlastnosti se zmensi "plavani" zamerovace? Tolerance pretizeni?
  6. Někde jsem tu četl ( ale nemůžu to znovu najít ), že se dá expením nějaké vlastnosti zmenšit "plavání" zaměřovacího kříže. Nemá někdo potuchy, která vlastnost to je? V HB bitvách mi zaměřovač strašné plave.
  7. Samozřejmě, já jsem také pro specializaci slotů. Co se týká expení pilotů u bombardérů a bitevníků, tak bombardéry expit s rozumem, aby to zvedlo manevrování před stihači. U bitevníků expím o něco víc, jelikož létají níž a musí se vyhýbat překážkám.
  8. Zdravím všechny přítomné i nepřítomné. Měl bych informaci k tolikrát zde probírané otazce: Expit složku "Střelci" i na slotu, kde mám stihače? Osobně jsem se na toto ptal hráče jmenem Thulle a to je pro tuto hru GameMaster. Z jeho odpovědi vyplynulo (jak tu bylo už několikrát zprávně napsáno), že pro stihače nemá žádný přínos tuto složku expit. Zároveň však toto lze ale provádět v případě, že se na tento slot umisťují i bombardovací/bitevní letadla. Můj osobní názor na pokračování této problematiky stran expení slozky Piloti u bobarderů/bitevniků se však rozchází s většinou zde zveřejněných rad a názorů. JÁ EXPÍM i složku Piloti u bombardérů/bitevníků, protože tímto dosáhnu lepší ovladatelnosti těchto těžkých letadel. A myslím si, že nebudu sám, jelikož jsem viděl spoustu těžkých bombardérů manévrovat stejně jako stihače. Zhusta jsem to pozoroval v okamziku, kdy jsem se ocitl na konci dávky z jejich zbraní - v plamenech a na padáku. Uvádím pro úplnost, že toto pozorování je v modu Arkáda.
×
×
  • Vytvořit...