Přejít na obsah

DCSU

Members
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

DCSU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Popularita

  1. jenom taková otázka mě napadla, když vidím ty požadavky co máte. Nebylo by lepší si tam nedávat vůbec nic (žádné požadavky) vyjde to totiž na stejno. A ještě se zeptám, jaký má smysl klan kde budou takoví hráči?? Hrát CW? Čau je potřeba mít aspoň minimální požadavky což je tier 4 se kterým už lze hrát roty... Je jedno jestli jezdíš s 4. tierem nebo 8. tierem, jde o to se sehrát a postupem času se dostat výš. Každý klan musí začít od nuly a vypracovat se na vyšší úroveň. CW jsou vyvrcholení výcviku hráčů a než sehraješ 15 lidí tak to dá alespoň 2-3 měsíce a za tu doby naši hráči vyexpí minimálně další 3 tiery.
  2. Pravidla klanu Chození na Mumble (komunikační program) Slušná mluva na Mumblu a ve hře Poslouchání velitele při rotách, CW, turnajích a výcvikových bivách Omlouvání abscence delší než 20dní Při rotě, či jíné klanové akci budou vždy v místnosti na Mumble pouze hráči, kteří se ho účstní popřípadě velení. Do místnosti velení mohou hráči vstupovat jen po vyzvání velením! Podmínky přijetí Efficienci rating minimálně 550 WN6 500 Efektivita střelby minimálně 45% Slušné chování a mluva ve hře Minimální tier 4 na roty Na počtu bitev nezáleží Více zde: http://www.dcsu.eu/mumble-pravidla/ Nabíráme lidi až do odvolání, pište ve hře hráčům: Arbiter951, Dom156, Jayhrb a Demnog.
  3. DCSU - Domobrana Československého území Jsme pohodoví klan, který hledá nové nezkušené i zkušené hráče. Nováčkům pomůžeme do začátků s taktikami a základy hraní a pro zkušené budeme jezdit roty, turnaje a časem i CW. Nabíráme lidi od 4. tieru. Naše webovky: http://dcsu.webnode.cz
×
×
  • Vytvořit...