Filipek28_TM Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ahoj kapitáni, kdyby někdo, už od prvních krůčků ve hře, chtěl nějak smysluplně spojit síly, aby se více dařilo, ozvěte se, budu jen rád za parťáka. Quote
vrahoun_ Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 tak se ozvi , do 3.1. butu takrka furt na lodickach Quote
Filipek28_TM Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 ok, vecer k tomu zasednu, jak Te vyhledam? Nick mas stejny jak tady? Quote
vrahoun_ Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 presne tak, jak na tancich tak tady, do 3.1 jsem zde :) Quote
Filipek28_TM Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 ....zkopíroval jsem si nick tady, ve hře jsem to CTRLvéčknul a... nic... Takže instinktivně ubírám to podtržítko a tam mi to vyplivlo nějakého zkušeného borce, jakýsi Vrahoun, to jsi Ty :) ? Pokud tedy ano, asi se Tě budu muset na pár fíglů vyptat. Tankoval jsem sice dlouhé roky, tedy WG systém a rulez znám, ale lodičkuji teprve začátečnicky, takže každá rada dobrá, znáš to.. Quote
vrahoun_ Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 presne tak , tady jsem musel zalozit druhy ucet , pote co mi moje stara olysana hlava vypovedela sluzbu a zapomela heslo :) a zkuseny borec, to jsem se opravdu zacervenal :) Filipek28_TM 1 Quote
Recommended Posts