Přejít na obsah

WOWs: Colorado - VII. Tier - USA Battleship


waisik

Recommended Posts

Nehratelný šrot. Nemá to rychlost, nemá to dostřel, nemá to HP (jen 50 000 to je výsměch na 7 tier když i Fuso má víc HP) nemá to pancíř, děla jsou křivé a jejich málo + dlouhé přebíjení a jako bonus to má krásný MM kdy hraju proti 9tkám každou hru. Dnes se daří a když jsem chtěl využít na 4 násobek signální vlajku na 50% expů navíc, tak ze šesti pokusů sem ten násobek neodjel. Zatím všechno prohry a pokud potkám jen blbé Fuso jsem mrtví. Nevím proč jsou ty sedmičky BB tak domrvené. New Mexico i Fuso jsou 100x lepší jak jejich nástupci. Nechápu, ale North Carolina už bude snad hratelnější. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

tak nevím, asi jsem dostal protekční kus, po cca 14 bitvách 59000 dmg na bitvu a ty AA jsou velice kvalitní, 25 letadel v jedné bitvě VIII japonci, no asi neměl radost. pancíř to má sice horší než přdchůdci, ale ty děla jsou v rámci RNG ok. včera Fuso 3x citadela ve dvou salvách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodl jsem se sepsat takovou menší recenzi na tuto loď, kterou jsem nedávno zakoupil s obavou, že se bude opakovat situace z ještě uzavřené bety. (viz můj první post). Jak jsem ovšem zjistil, nic takového se už neděje a loď je mnohem lepší, než jsem čekal. Zatím jsem odehrál 21 bitev a loď už je v topu. Co mě mrzí jsou týmy, tam se ale nedá dělat nic proto W/R jen 48% ale naštěstí už stoupá. Průměrná DMG skoro 70 000 na bitvu. Ta loď je ohromný DMG dealer (8x 406mm udělá pěknou paseku + citadely to dává jedna báseň např. Ranger na 18 km jedna salva 33k DMG 2x citadela, Fuso na 17 km 40k DMG 3x citadela atd....) a neskutečný držák (co to po odráží je až nemožné, tady už mi došlo, proč to má tak málo HP). Další + je vynikající AAA výzbroj (chudáci než se dostanou do pozice na shoz torpéd, jsou už pod hladinou moře). Rychlost je špatná, ale zatím se s tím dá v pohodě hrát a necítil jsem, že by mě rychlost nějak výrazně omezovala v kvalitním hraní. Obratnost je výborná (alespoň na BB), dá se vyhnout i torpédům. MM je zatím velmi přívětivý, skoro v každé hře jsem jako TOP, jen asi 2x jsem hrál proti VIII tieru.

Shrnul bych to asi takto. 

+ = vynikající palebná síla, vynikající pancíř, vynikající sekundárky + AAA, dobrá obratnost na BB, zatím velmi přívětivý MM

- = menší počet HP, nízká maximální rychlost, slabší dostřel (silně doporučuju namontovat vylepšení: Úprava systému řízení palby 1, které zvyšuje dostřel hlavní baterie o 16%)

Ještě moje nejlepší bitva z dneška.  :Smile_izmena: 

v9gfn74y26v4r4c5gqpd5zmb5gbfzcvk.jpg

 

 

9w8sfyncdtm48wk8fsbw3qg275bnvxmg.jpg

 

 

cqgfdy2wrsyxhr6dz6e4y3qe64svgjyw.jpg

 

A teď už jdu fakt spát.  :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...