Přejít na obsah

WOWs: Langley - úroveň IV - USA Aircarriers


kvetule

Recommended Posts

První letadlovka, člověk si na ni aspoň osahá co a jak.

 

Zpočátku nese 1 letku bombardérů (torpédových) a 1 letku stihačů. Později si podle zvoleného modulu můžete vybrat buď dvě letky bomberů a jednu stíhací, nebo naopak (už nelze, šlo dřív, teď je to 1+1 celou dobu). Stihače lze vylepšit na trochu použitelnější Curtiss, taktéž TB mohou nahradit lepší bráškové :-)

 

Langley samotný je neskutečně líná a pomalá kráva, čili pokud se dostanete na dostřel nepříteli, máte zatracený problém - neujedete totiž ani bábě na kriplkáře... Takže nejlíp držet se někde stranou, případně zašít se za nějaký ten ostrůvek a odsud páchat škody :-)

 

Pokud lokalizujete nepřátelskou letadlovku (což je většinou taky Langley, čili vzhledem k rycholsti ideální cíl na torpéda), tak šup na ni, jinak pořadí priorit bitevní lodě a pak cruisery. Lovit destroyery je skoro plýtvání torpédy - pokud za tím nesedí úplný trotl, tak torpédový útok z letadel vymanévruje s jedním prstem v zadku a s druhou rukou mávající na Vás vztyčeným prostředníkem :-D Pokud si chcete trošku zlepšit vyhlídky na vítězství ve vzdušných soubojích, doporučuju lákat nepřátelské stíhače poblíž vlastních lodí, ideálně takových, co mají aspoň trošku slušnou AA... Taková bitva nad vlastními cruisery jde většinou tak nějak líp, no :-) A na tomhle lowtieru to málo zkušení kapitání nepřátelských letadlovek ještě leckdy sežerou :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...