Přejít na obsah

CSA-X


Recommended Posts

Zdravíme všechny České a Slovenské hráče World of Tanks.
A pokud jste se sem dostali právě proto, že hledáte nějaký CZ/SK WoT klan do kterého by jste se mohli přidat tak Vás zároveň zveme k nám do klanu CS Army ( www.csarmy.eu )

 

CS_Nove_Spagethin_2_392x200.png

... do klanu sdružujícího CZ a SK hráče kteří mají chuť a odhodlání hrát WoT nejen sólově ale hlavně v teamu a někam to dotáhnout ve srovnání s ostatními hráči / klany ... a to hlavně proto, aby si hru prostě co nejvíce užili protože hra je přece opravdu zábavná když se vám daří, vyhráváte a nebo jste prostě jen obklopeni partou dobrých lidí se kterými si rozumíte a na které se ve hře můžete spolehnout.

Abychom Vám usnadnili rozhodování, dovolte nám abychom Vám náš klan podrobněji představili...

Krátké info o klanu a jeho historii:
Popud k založení CS Army přišel od bývalých představitelů klanu CS Navy ze hry Navyfield kteří po příchodu do hry World of Tanks zjistili, že zde v té době ještě nebyla oficiálně založena žádná československá klanová komunita což bylo velmi zvláštní vzhledem k tomu že WoT již v té době hrálo mnoho Čechů i Slováků.
Proto byl 24.08.2010 - tedy už v počátcích evropské (která tehdy ještě obsahovala i americkou) uzavřené bety WoT založen klan CS Army. Byl tak založen jako první výhradně Československý WoT klan. A od té doby se řady našich členů rozrůstají stále o nové a nové hráče.
Co také jistě stojí za zmínku při prezentaci našeho klanu, je fakt, že díky našemu ranému založení, jsme se mohli účastnit již prvních oficiálních akcí ve WoT a ač ne v každé z těchto akcí, tak v mnohých jsme mohli slavit některé významné úspěchy.
Za největší zmínku stojí pravděpodobně tyto:
- tím historicky prvním je 3. místo v 1st Championship World of Tanks CBT turnaji ve WoT ( = první turnaj v uzavřené betě, kde se poprvé v historii World of Tanks naskytla možnost pro hráče bojovat ve vlastních sestavených týmech proti ostatním ) kde CSA nasadilo svůj tým Czechoslovakia ... oficiální info ZDE.(po kliknutí na miniatury obrázků se vám zobrazí větší verze)

diplomy zasílané členům vítězných týmů poštou -> Diplom4.thumbnail.png

- a druhým úspěchem je 1.místo CSA v US OPEN Championship ( turnaj který byl obdobou 1.CBT tunaje, ale postavený tak aby byl časově schůdný pro USA hráče - tým CSA ovšem vyhrál tento americký turnaj a trofej z něho tak putovala zpět na "starý kontinent" ) ... oficiální info ZDE.

info z oficiálních stránek -> winnews.thumbnail.png launcherO.thumbnail.png za vítězství byla tentokrát zasílána trička -> t-shirt_back_small.png t-shirt_front_small.png

... některé z nejzajímavějších momentů z těchto soutěží můžete nalézt na webu CSA v sekci Fotky a Videa ... a psané info případně v publikovaných článcích.
Za zmínku také stojí i menší úspěchy ve výtvarných soutěžích WoT.
Například v soutěži ->Best Staged Screenshot Contest - druhé místo obsadil screenshoot CS Army RED

shot_069.preview.jpg

Historie CS Army v Clan Wars CSA_male.png:
Mnoho z vás jistě bude zajímat jak je na tom CSA ve vztahu k CW, proto se jistě také sluší krátce se zmínit o úspěších CSA v Clan Wars.
Působení CSA v CW lze rozřadit do 3 fází:
1. fáze: od začátku CW do začátku prázdnin 2011
Jednalo se o nejpříjemnější období CW pro CSA které díky svým výhodám oproti konkurenci (kvalitní organizace, mnoho členů, dobré tanky) dosáhlo hned od prvního dne silného postavení na CW mapě které jsme posléze upevňovali a rozšiřovali.
Zde je krátké obrázkové shrnutí (Den 2 = 2.den od zahájení CW atp.):

Den 2 -> den2m.png Den 5 -> den5m.png Den 7 -> den7m.png Den 13 -> den13m.png Den 27 -> den27m.png

2. fáze: prázdniny 2011
Aby bylo možné dosáhnout a následně hlavně udržet stav dobitých území, který je vidět na screenech výše, je třeba mnoho aktivních hráčů kteří jsou ochotni strávit svůj čas po večerech u WoT hraním zápasů na obranu území. Proto spolu s blížícím se nástupem prázdnin probíhaly v klanu bouřlivé diskuze právě ve vztahu CSA k CW. Nakonec po těchto diskuzích bylo jasné, že většina členů klanu dá přednost raději trávení volného času a zábavě přes prázdniny se svými rodinami místo sezení u WoT. Takže CSA přešlo do tzvprázdninového režimu.Při kterém, mimo jiné, nebyl kladen důraz na obranu dříve dobitých území => v praxi se to projevilo tak, že na obranu chodil kdo chtěl / mohl s tím co měl. Proto bylo následně během 2. měsíce trvajících prázdnin CSA postupně několikrát vymazáno z mapy a opět se na ní několikrát objevilo. (z této doby vám bohužel žádný screen nenabídnu neboť jsem zde ani já nebyl).
3. fáze: konec prázdnin - až listopad 2011
Spolu s koncem prázdnin tak CSA čelilo nové výzvě - dobít zpět alespoň část ze svých dříve držených území. Tentokrát však situace byla již mnohem těžší neboť kvalita soupeřů i počet nepřátelských aliancí se zvýšil. I přesto však CSA spolu se svými spojenci v CW stále dál odhodlaně bojovalo.

Stav k 31.10.2011 -> den31.10.2011m.png

4. fáze: prosinec 2011 - až červnová 3 týdenní technická odstávka CW wargamingem 2012
Na přelomu listopadu 2011 se CSA otřásalo v základech. Kvůli déle trvajícím vnitroklanovým politickým, osobním a především názorovým neshodám (lepší popsání o co šlo by vydalo na 20 stránek fóra) se CSA defakto vnitřně rozdělilo na dvě části. A i přes snahy vrchního velení o vyřešení situace ku spokojenosti všech se, zkráceně řečeno, od CSA (slušně psáno - s velkým popraskem) odštěpila malá část nejvíce nespokojených a neústupných členů, kteří s sebou ještě přemluvili a odmámili část dalších. Hráčská základna CSA se tak zredukovala o část starých členů klanu. Většina ovšem zůstala. Proto i ve 4. fázi CS Army nadále byla na mapě CW, bojující po boku jejích CW spojenců - ač v menším počtu, tak stále hrdě bojující.

Stav k 15.03.2012 -> 15.3.2012-4_2.png

... Jak je vidět z předešlého obrázku, rány po rozkolu který nás potkal, se do několika měsíců zcela zahojily, a CSA opět jelo na 100% a to navíc v lepší vnitřní pohodě než kdy dříve. A ač jsme během doby naší reorganizace měli samozřejmě i několik slabších chvilek, tak s pomocí našich CW spojenců se nám je podařilo celkem lehce překonat ( ostatně od toho jsme spojenci, abychom si navzájem pomáhali když jeden zrovna klopítá).
Důkazem úspěšnosti této naší malé renezance CSA, je koneckonců ( mimo předešlého obrázku ) i tento stav námi drženého území, těsně před začátkem třítýdenní odstávky CW kterou si pro nás wargaming v červnu 2012 nečekaně přichystal:


Stav k 8.6.2012 -> 8.6.2012m.png
// Pro přesnost je třeba dodat, že v této době jsme si pořídili nové logo.

Jak je vidět z obrázků, v této době táké došlo, vhledem k opětovnému příchodu "staronových" nepřátel, k další reorganizaci územních držav mezi členy naší aliance, za účelem lepší bojeschopnosti a rychlosti reagovat na útočníky. ... Pro CSA toto mělo jako bonusovou výhodu i fakt, že jsme se opět na čas přesunuly na území ČR a SR (nutno připomenout, že CSA je stále jediným československým klanem, který kdy od začátku CW plně držel tato území ).
5. fáze: po konci 3 týdenní odstávky CW v červnu 2012 - až dosud 
Momentálně stále čekáme co nám přinese konec odstávky CW, ale ať si pro nás wargaming vymyslí jakékoly změny, CSA plánuje i nadále zůstat zapojeno do CW tak, jako v minulosti. Situace v tomto období bude pouze o trochu těžší kvůli začínajícím prázdinám a tím pádem i úbytku bojovníků dostupných v době CW ( dovolené / tábory / ... ). ... A právě toto období je tak ideální čas, pro šikovné a ambiciózní tankisty, kteří mají zájem stát se členy CSA, chtějí ukázat co v nich je a chtějí si urvat, spolu s ostatními bojovníky z CSA, kus Evropy v CW pro sebe - takže neváhejte a hlašte se ...
Požadavky na nového člena:
Požadavky na vstup do našeho klanu jsou zatím relativně nízké, o to těžší je se pak ovšem v našem klanu udržet. Problémy s členstvím v klanu mají nejčastěji lidé, kteří se nechtějí stát týmovými hráči a zapojit se do dění v klanu případně nedokáží nebo nechtějí respektovat velení klanu a jeho strukturu.
Proto mezi ty nejzákladnější požadavky patří:
- slušné chování a vystupování jak ve hře tak na oficiálním ale i klanovém fóru!
- dodržování fair play principů
- komunikativní znalost CZ / SK
- aktivní účet ve hře World of Tanks ( na tom jestli jste nováček / zkušený hráč nebo zda platíte Premium účet / ne vůbec nezáleží - každý je vítán )
- ochota hrát v teamu a poslouchat na klanových akcích rozkazy důstojníka kterému bude svěřeno velení jednotky
- ochota nechat si poradit co a jak dělat lépe, bude-li to na místě
- pravidelné navštěvování klanového webu ale především fóra kvůli novinkám a klanovým akcím ( ideálně alespoň 1x denně )
- souhlas s dodržováním klanových pravidel
- používání komunikačního programu TeamSpeak při účasti na klanových akcích
- na počtu odježděných bitev nezáleží, je ovšem potřeba mít minimálně 2x T8 tanky z kategorie těžkých nebo středních tanků (stíhače tanků nebo samohybná děla se do tohoto požadavku NEPOČÍTAJÍ)- při registraci na fóru CSA použít přesně stejný nick jako ve hře
Další informace o přijímacím procesu naleznete přímo na přijímacím formuláři.
Do tohoto tématu si žádosti o vstup do klanu nepište
Hlavní výhody členství:
- jsme CZ / SK komunita => hlavní výhoda - komunikace mezi dalšími hráči z klanu je prakticky jen ve vašem rodném jazyce
- možnost nechat si poradit, popovídat si a podělit se o herní zkušenosti s ostatními hráči z klanu jak zde na fóru nebo kanálu ve hře, ale i živě na TeamSpeaku
- členství v CS Army znamená členství v nějvětší československé, klanové komunitě ve WoT kde to opravdu žije a kde se něco děje ( každý den přes 140 nových příspěvků na klanovém fóru )
- možnost využívání kvalitního klanového TeamSpeaku se sloty pro 500!!! najednou připojených hráčů
- velký prostor pro získání dalších skvělých parťáků z klanu do bitev ve WoT - parťáků, na které se můžete spolehnout
- možnost účastnit se s klanem akcí jak v rámci samotného klanu CSA ( klanové ligy, tréninky, soutěže, 1vs1, závody, ... ) tak i v mezi-klanových bitev, WoT turnajů a soutěží a především WoT Clan Wars
Organizace klanu:
- vedení klanu tvoří lidé kteří mají zkušenosti s vedením a organizací klanové komunity z jiných her ( jmenovitě například Navyfield, BF2, EVE, CS ) … takže se nemusíte bát že by jste vstoupili do klanu který by byl veden nezkušenými nadšenci kteří nevědí co a jak je třeba dělat v rámci zajištění hladkého chodu klanové komunity
- hráči jsou v CSA organizováni do samostatných týmů kterým velí jejich vlastní velitelé ( v podstatě se jedná o miniaturní klan ve velkém klanu ) – tento systém se ukázal být velmi efektivním a zajišťujícím maximální spokojenost a zároveň umožňující rychlou a pružnou možnost organizování klanových sil na různé akce ... ovšem i přes toto rozdělení je třeba dodat že hráči jsou stále členy jednoho společného klanu
- jednotlivé týmy jsou dále organizovány do jednotlivých CSA divizí ( aktuální přehled herních divizí CSA najdete ZDE)
Vztahy:
CS Army je nejstarším CZ/SK klanem ve WoT a z pohledu mnohých konkurenčních klanů i tím největším soupeřem a často až nepřítelem. A to jak při nabírání nových hráčů (publicita, dosažené úspěchy, ...), tak v CW (úspěchy, zkušenosti, člen mezinárodní (už jen mezinárodnost je mnohým trnem v oku) aliance silných klanů, ...), tak i politicky (jiné názory, neschody z dob minulých, někdy i osobního hráč-hráč charakteru, ...). Není proto divu, že jako klan jsme si nadělali jak přátele, tak i různé nepřátele a to jak v rámci celé komunity WoT, tak i v rámci CZ/SK části. A jak už to tak běžně chodí, nepřátelé jsou často hlasitější a více vidět než přátelé. Proto se možná setkáte při hledání informací o našem klanu s různými pomluvami, polopravdami nebo čistými lži které budou mít za úkol poškodit jméno a věrohodnost CS Army ve vašich očích. ... Jediné co Vám k tomu poradíme je: Každý rozumný člověk, než si udělá vlastní názor, si vyslechne obě strany. Proto budete-li mít zájem o vstup do CS Army nebo se o nás jen něco dozvědět a někdo vám sdělí nějaké šokující "pravdy" nebo pohádky (a že to často jsou opravdu pohádky), tak s nimi klidně přijďtě za některým z náborových nebo vyšších důstojníků našeho klanu a OTEVŘENĚ se na ně zeptejte (klidně živě na TS) - o co šlo, jaké jsou souvislosti, prostě co k tomu i my za CSA řekneme a názor si pak utvořte podle informací VY SAMI a nenechte si naočkovat co si máte myslet od lidí kteří o dané věci slyšeli třeba až z 10tého ucha a to ještě napůl hluchého ucha a nebo jsou jen vůči CSA zaujatí.
Další informace:
... které se sem nevešly a které určitě stojí zato si přečíst, najdete na klanových stránkách O Nás ->http://www.csarmy.eu/o-nas ... a nebo přímo na našem fóru: http://forum.csarmy.eu/

Na tomto odkazu najdete náš klanový trailer na který určitě stojí za to se podívat uvažujete-li o vstupu do CS Army

Pokud by jste snad měli jakýkoli dotaz, neváhejte a ptejte se na něj na našem fóru.
Ať už se do přidáte do CS Army klanu nebo do nějakého jiného nebo se rozhodnete zvolit kariéru osamělého vlka, Vaše účast v diskuzích na našem fóru je vřele vítána. ... Případně se klidně zapojte do diskuze na otevřeném herním kanále CS Army přímo ve WoT.
A pokud už teď jste rozhodnuti že to chcete v CS Army zkusit, pak svoji přihlášku nám pošlete prostřednictvím >>> tohoto <<< formuláře.
Hodně štěstí na bitevním poli a tešíme se na shledání ...
S pozdravem
Velení CS Army

popunder720x3003.png 

 

Přihláškový formulář ke vstupu do CSA-X naleznete zde : http://www.csarmy.eu/naborovy-formular-divize-csa-x/naborovy-formular-divize-csa-x

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...