Peto662 SV Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Pridám zopár fotiek z rekonštrukcie bojov v Pohronskom Ruskove. Nafotených bolo okolo 800 fotiek, preto sem dám len tie najlepšie. Bola to zábava tam a chcel som ísť aj do tanku si sadnúť, len trebalo dlho čakať a nedalo sa mi, tak na budúci rok už možno sa podarí sedieť v Tigríkovi alebo v T34-85... Deadliest_Catch, fildak and Georg_CZ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadliest_Catch Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ja som tam vyliezol na T-34 a doteraz neviem ako uzamkli poklop aby sa nedal otvorit zvonka a pritom vnutri nikto nebol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto662 SV Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Si tam bol tiez???Si mal zobrat otvarak na plechovky :) Ale myslim ze to bolo asi na central zamykanie, bo aj smerovky mu dakedy zablikali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts