Přejít na obsah

Dovolená v Rakousku


Recommended Posts

Fujtajbl vespolek.

Obracím se na vás, jako na svou bývalou skororodinu.

Potřeboval bych poradit. Mám zabukované ubytování ve vesnici Bramberg am Wildkogel, kde jsem se chystal s dětma strávit hezkou lyžovačku začátkem března. Chystal jsem se na tamní Wildkogel arenu, protože dcery jsou začátečnice a v tomto středisku je dost modrých nenáročných sjezdovek. Ale jak furt probírám možnosti všeho možného, tak koukám, že stejně daleko to mám i na Panoramabahn do Kitzbühelu, resp na svahy Resterhöhe, Pass Thurn.

A můj dotaz je, jestli by někdo neměl zkušenosti s jedním, či druhým střediskem a co by bylo vhodnější pro začátečníky. Nebo alespoň poradit, kde bych se mohl doptat (fb skupina, fórum ...).

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caw,

 

ja by som to neriesil. Ak ich vies cosi naucit, je to jedno kam pojdes. Bol som v Semeringu, Weissgletcher, Stueleck, Nasfeld, Katschberg.  A vsade si viem predstavit miesta kde sa daju naucit aj uplnym zakladom, alebo tie zaklady zlepsit. To je vyhoda vecsich stredisk v alpach. My sme mali stastie v Semeringu, kde mali nahodou cesku lektorku a ta za tri dni naucila dceru od zakladou dost vela. Odporucam lyziarsku skolu. Nielen koli tomu ze to vedia lepsie vysvetlit, ale decka viac posluchaju cudzieho ako trapneho rodica... :o) Mysim si za neurobis chybu ani v jednom co si napisal. (Inak odporucam Nassfeld, koli tomu, ze tam maju na svahu krcmu "U Slovaka" a capuju tam plzen a varia ceskoslovenske jedla :D, aj ked tych modrych je tam dot malo.  )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...