krejzaZ Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 ahoj jsme nově založeny klan s hráču z česke republiky,hledáme nové hráče,které tato hra baví hrát. více informaci na nasem webu http://ceskomoravska...da.webnode.cz/. podminky přijetí - 1. aspon 2 tanky tier 5 2.občas se učastnit bitev v rotě 3.aby vás tato hra bavila 4.věk aspon 15 let žadosti o přijetí pište ve hře na sharks76 nebo krejzaZ nebo taky email krejzaZ@seznam.cz a samson01@seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcipakk Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 nic proti, ale doporučuji slovík spisovné češtiny Atramil and hocan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czergus Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Taky jsem novacek, ale mam su-85 a kv-1. Akorat nejsem si jist, co mi da nebo co mi bude stat clenstvi ve vasem klanu. Podle uvodniho prispevku nejsem si jist, ze se od vas necemu naucim. A nejakeho guru bych potreboval :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namik Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Klan sice výhledově hledám, ale ten Váš mě moc nezaujal. Napíši něco podobného, co už tu psal Czergus, potřebuji spíš někoho, kdo mě to trochu naučí hrát. Se svými výsledky totiš rozhodně nejsem spokojen. Ale třeba časem ze mě něco i bude xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czergus Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Klan sice výhledově hledám, Ja zatim mam zalusk na -BA- (Black Angels) nebo [ROYAL] Royalblood. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLD-Wasilij Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 No, to je kazdeho vec co vytvari za klan. Ta cestina neni tak hrozna, jsou tu /nebo byli vetsi experti. U jejich naborovych plakatu jsem se nasmal o dost vice. Samozdrejme muze to trosku vylepsit, aby to nak vypadalo. Ale me prijde sympaticke, ze si tu na nic nehraje a na rovinu rika koho chce a kazdej si muze udelat obrazek o co asi jde. 100 x lepsi nez vsichni co tu slibujou pohodovou atmosferu apod. Ja osobne bych preferoval klan slozeny z hracu 14 - 26 dejme tomu. Ty duhchodcovske klany nejsou nic moc pro me, ale zadnej takovej mladej klan neznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Tak přátelé, velice se omlouvám ale pokud je toto v sekci náborových plakátů tak tady tato rozprava, ač pro někoho podnětná, nemá co dělat. Promazáno a děkuji, že v této debatě nebudete již pokračovat v tomto vlákně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valinalo Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ahoj rád bych byl ve vašem klanu mám M4 Sherman,PZ III\IV,KV-1,M7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krejzaZ Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Ahoj rád bych byl ve vašem klanu mám M4 Sherman,PZ III\IV,KV-1,M7 poslal jsem ti přihlasku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts