stiffy45 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 1.Československá tanková rota [1CSTR] Cielom komunity CSTR je vytvoriť elitný Československý klan, aktívne zapájajúci sa do bojov v Európe. Chceš si zahrať kvalitne CW, roty, tréningy, a zabaviť sa pri hraní čet a pri klanových súťažiach? Ak hej sme pre teba snáď ta pravá volba Podmienky pre vstup: - Aktivita v hre a na TS3 - Zúčastňovanie sa v CW, rotách apod. - 2 a viac tier X, + arty T8 - Rešpektovanie velitelov - Vek 16+ Kontakt na nás: Web: www.1cstr.4fan.cz Team Speak3: 78.102.13.54 Email: 1.cstr@email.cz Ak máte vážny záujem o vstup do nášho klanu, stačí sa zaregistrovať na náš web a vyplniť prihlášku, napísať sem, alebo kontaktovať v hre cez PM našich náborárov: chillover, godzilla_cz, poprípade vedenie klanu: Eagle010 a stiffy45 2.Československá tanková rota [2CSTR] Chceš si zahrať čaty, roty, cvičné bitvy, súťaže a neskôr i CW v dobrom teame? Tak neváhaj a pridaj sa k nám! Podmienky pre vstup: -Aktivita v hre a na TS3 - Aktívne hrať čaty, roty, tréningy a CW - Minimálne Tier 8+, arty T6+ - Rešpektovanie velitelov Kontakt na nás: Web: www.1cstr.4fan.cz Team Speak3: 78.102.13.54 Náborári: Petrino9, ChillOver =BiA=D.D.Dave and Skilleran1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffy45 Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 nábor máme stále otvorený, radi medzi seba príjmeme ludí čo si radi zahrajú kvalitne WOT v dobrom teame, a pobavia sa pri tom Skilleran1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia700 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 nie som skúsení hrač wot a nie som zrovna maldík ale chcel by som sa o podmienkách vstupu čo to dozvedieť,na wot som tak 2 - 3 hodinky 6dní z týžňa,raz doobeda potom poobede,pracujem na dve smeny ,pozrite na mňa ak chceťe,nick mám taký istí ako na foru ... nokia700 ...žiadné excelentné výsledky tam niesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffy45 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 to nokia700: Ahoj, prepáč no tvoj post som si všimol až teraz keďže som mal plné ruky práce a nestíhal som. Pozvánku do klanu som ti poslal, takže ju kludne môžeš prijať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffy45 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Nedávno bol založený klan 2CSTR, ktorý slúži ako centrum pre hráčov s nižšími tankami, ktorí si chcú tiež zahrať v dobrom teame, a pobaviť sa pri hraní tankov. Sme na jednom TS, a zdielame jeden web, takže 2CSTR je viacmenej súčasťou hlavného klanu. V 2CSTR sa konajú výcviky ktoré sú organizované skúsenými hráčmi z 1CSTR, takže sa nebojte, zahráte si, pobavíte sa pri tom, a ešte sa aj naučíte nové veci. Taktiež sa organizujú spoločné roty a čaty, kde radi všetkým poradíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia700 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 vďaka,ako náhle prídem z práce prímem Vašú pozvánku do 2CSTR stiffy45 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffy45 Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 máme ešte volných pár lehátok na španielskej pláži B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiffy45 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 tak sme trošku zmenili dovolenkovú destináciu, na brehy Talianska ktoré pomaličky zaplavuje ružová... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts