Přejít na obsah

Bohemian Battle Brothers [BBB]


Recommended Posts

V klanu budu již přes půl roku a zažil jsem přitomnost člen Risko a jelikož jsem hodnej a neublížím ani mouše tak ho to nebudu schazovat. Nicméně zkušenosti z čety byli že jsem si musel vzít prášky na hlavu a jít jezdit sám. Co se týká klanu mám rad lidi v něm a aktivity které tu běží.

Tím končím s komentem přátelé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Risko, tak nevím jestli mám nadávat, za to že píšeš nepravdy, nebo tě pochválit za to, že zviditelňuješ náš klan. Každopádně mně osobně si zklamal.

 

K tvému odchodu. Pokud vím, odešel si proto, že si se několikrát po sobě nedostal do sestavy na klanových válkách (a ESL), takže si trochu protiřečíš. ;-)

 

A něco vtipné kaše na závěr.

Ano, v klanu je online jen 5 lidí .... ovšem ve tři hodiny ráno. Něco s tím uděláme .... takhle ponocovat...

 

Ať se Ti daří, a už prosím nic nepiš, jen si uškodíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ľudia, napisal som svoj nazor. V dobe ked som odisiel to tak bolo a to bez srandy. No odisiel som z viacerich dovodov. Jeden z nich bol aj jednak mala na esl. Ale ked prisla osobka co sa zjavila raz za cas (po troch mesiacoch) tak isl do zostavy namiesto pravidelne sa zucastnujucich hracov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Risko, na svůj věk máš dost špatnou paměť.

 

Takže pár čísel.

Klanovky jezdíme PO, ST, NE

 

V době o které mluvíš byli Klanové války mimo provoz, čili v té době byla aktivita trochu snížená, což je logické. Přesto:

 

19.1 - 18 lidí na CW

20.1 - 19 lidí na CW

21.1 - 20 lidí na CW

22.1 - 19 lidí na CW

 

poté byla výluka Klanových válek (http://worldoftanks....wars-freeze-cs/)

 

17.2 - 24 lidí na CW

18.2 - 18 lidí na CW

20.2 - 21 lidí na CW

22.2 - Risko odešel z klanu

24.2 - 18 lidí na CW

25.2 - 17 lidí na CW

 

Chceš je jmenovitě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Ahoj. 


Někteří z našich hráčů také streamují. Tak pokud bys měl zájem, můžete je sledovat. Nedozvíte se tam jen, jak tanky hrajou jiní hráči (v tomto případě velmi zkušení), ale i něco ze života v klanu.


Raddy_CZhttp://www.twitch.tv/raddycz


Rak0snicekhttp://www.twitch.tv/Rak0snicek


DabazZzhttp://www.twitch.tv/dabazzcz


 


Pěkné sledování...


S pozdravem


Bergham

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ahoj. 


Dovolte mi představit video-seriál vydávaný klanem BBB. Jedná se o videa inspirována videji WG, jež nesou název RNG. Náš seriál se jmenuje Veselé Tankové Příhody.


 


První díl naleznete zde: 


 


Pokud máte nějaké vtipné příhody, se kterými byste jste chtěli podělit, replaye společně s popisem situace a v jaké části replaye je k nalezení posílejte na emailovou adresu: [email protected].


 


Nechť se seriál líbí! :)


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ahoj.

Stále hledáme nové hráče. Využití máme jak pro veterány (divize BBB), tak i pro relativní nováčky (divize BBB2).
Jednou z výhod klanu je fungující fórum, kde se dozvíte mnoho užitečných informací. Dovolte mi prezentovat zde jeden z článků "návodů", kterých je na fóru nespočet.

IS-2/IS - návod:


Počet bitev: 138
ER/WN7 s tímto tankem: 1972/1863

KLADY:
• velká alfa dmg kanónu
• na HT slušná pohyblivost
• úžasná penetrace goldové munice (300 mm)

ZÁPORY:
• nízká penetrace klasicé APRC munice (175 mm)
• nízká přesnost kanónu
• malá deprese děla
• slabě pancéřovaná věž

Ostatní shrnutí:
Pancíř: Devízou tohoto tanku pancíř určitě není. Ale doporučuju se s tankem vrtět. V takových případech to i celkem často dingá. Bohužel, spoléhat se na pancíř nemůžete. Kapitolou sama o sobě je věž. Tak slabé pancéřování věže nemá žádný jiný HT (nepočítám základní věže od tigra (I i II) a T-32). Takže bacha na to. Taktika hull-down v tomhle případě moc nefunguje.
Rychlost/manévrovateln ost: Ta je na rozdíl ve srovnání s ostatními HT nadprůměrná.
Kanón (top): Hlavní devíza tohoto tanku. Od kanónu se odvíjí celkový styl hraní s tímto tankem, kde prim hraje především obrovská alfa dmg (dmg na jednu ránu). Na druhou stranu je kanón nepřesný, dlouho nabíjí a zaměřuje. Každopádně za zmínku stojí penetrace goldové munice, která činí 300 mm. S touto penetrací nemáte problém prorážet ani tiery devět.
Dohled: 350m je málo.

Doplňky: (opět bych rád uvedl, že se jedná pouze o můj postoj, kdy jednotlivé doplňky kupuji tak, aby byly použitelné i na dalších tancích dané větve)
- rychlonabiják (u mě nutnost téměř u všech tanků)
- rychlozaměřovák (vzhledem k tomu, jak dlouho kanón zaměřuje, tak je to taky nutnost)
- ventilace (když nevíte co, tak je ventilačka jasná volba)

TAKTIKA:
Celkově se jedná o jeden z takticky a herně nejjednodušších tanků. A pokud se budete držet následujících taktik, myslím si, že až na vyjímky si s tímto strojem užijete spoustu zábavy a snad i úspěchů.
Jste jako top: Jak je uvedeno výše, taktika se odvíjí především od kanónu. Vašim primárním cílem je dostat se co nejblíž nepříteli a nasolit mu brutální dmg. Vzhledem k tomu, že kanón dlouho nabíjí, byste měli mít vždy možnost se v době přebíjení stáhnout za roh. Takhle eliminujete ty nepřátele, kteří mají rychlopalky a výrazně snížíte DpM (Damage per Minute) a středně rychlých kanónů. Je také dobré dělat všechno pro to, aby jste nedostávali dmg. Tank je výborná podpora do první linie. Bohužel úlohu držáka už plní o něco hůř. Pancíř sice umí něco odrazit, ale neexistuje žádná „výhodná“ pozice jako u některých jiných tanků, kdy vám nedá zepředu dmg nic. Každopádně pokud jste top, měli byste být iniciativní. Což ovšem neznamená někam najet a nechat ze zabít. (Jedna ideální situace za všechny: městská mapa a jedete na hrotu útoku spolu s dalšími dvěma tanky. Narazíte na nepřítele, který je za rohem. Připravíte se a počkáte, dokud nepřítel po někom buď nevystřelí nebo neotočí věž. Jakmile víte, že nedostanete dmg, rychle vypálíte (což by vzhledem k vzdálenosti pár metrů od nepřítele neměl být problém) a zase zajedete. Takle pokračujete, dokud není mrtvý.)
Jste uprostřed nebo dole: Tady se mi vyplatila hodně podobná taktika jako když jsem top. Ovšem s jedním podstatným rozdílem. Směr hlavního náporu už neurčujete vy, ale jedete prostě s tím útokem. Opět doporučuji být v první linii (ovšem ne první z te linie) a vyjíždět opravdu pouze a jenom když máte naprostou jistotu, že vás nic nezasáhne. Pokud nabijete goldy, každá rána by měla projít a expy se budou jen sypat (zvlášť za DMG to T9).

Hodnocení:
Jak jsem uvedl výše, jedná se o herním stylem celkem jednoduchý, ale o to víc zábavný tank. Ve wot není moc lepších pocitů, než když solíte E-75 s tierem 7 za 400 na ránu. Ale opět má všechno svůj rub a líc a u tohoto tanku je trpělivost počkat si na ten svůj výjezd víc než vítána. Zvláště v situacích, kdy se cítíte jako král bojiště.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Ahoj.

Prázdniny jsou u konce, většina hráčů se vrací do chmurných, šedavých stereotypů všedního života. A ne jinak je tomu i u hráčů klanu BBB. Má to ovšem i jednu výhodu. A to tu, že se můžeme opět plně věnovat klanovým aktivitám, mezi nimiž naleznete CW (nyní jezdí CW obě divize!! - i přes to se podmínky přijetí do jednotlivých divizí nemění), ESL, roty, klanové soutěže, RL-akce a další. Proto pokud hledáš kvalitní klan, který si vedle tvých zkušeností z WoT váží především persóny sedící za monitorem, NAŠEL JSI!

Za klan BBB
Bergham 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...