Přejít na obsah

Morte_

Members
  • Počet příspěvků

    391
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Morte_

  1. aha no a co na to rikaš rotviku??ja si s toho sedl na zadek,,,,,,na tohle se fakt tesim ,,,,celou dobu si tu stěžuju ze je to moc kratky ze když startujem tak proc nas hra nenuti po misi pristat/to asi kvůli arkadnejsimu pojeti hry-pristavat je horsi nez vzletet/atd,,,a ted se zda ze sem byl vyslyšen,,,ou jak ja miluju tuhle hru:c)))a dYnamicke mise hmm,,,mlask,,mlask,,,,do bitev vstupovat a necekat ve fronte,,,,GENIALNI GAJINE!!!!jestli tohle dotahnes do konce slibuju ze ti neaky prachy taky hodim:c))))

    Aby ses nedivil, až tě to bude házet do prohrané bitvy, kde pujdete 4 proti 15 to bude zábava :-D většinu změn v poslední době tak trochu podělali.

     

    Plánované změny B.R letonů v arkádě :

    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/164299-planned-battle-rating-changes-for-aircraft-in-arcade/

     

    Ani mě už nepřekvapuje které letouny šli nahoru a které dolu . . .

     

    Tak to čumím, některý letadla to pěkně odnesou.

  2. Taky už nejezdím tak často ale teď jsme se s partou co jezdíme 25 let dohodli, že to dáme alespoň jednou měsíčně a až na to, že lezeme na kopce jako starý dědkové, tak je to super jako to bývalo dřív. Jen potkat trempa v lese je spíš zázrak.

     

    V lese chutná nejlíp :-)

     

     

     

    Tak si dej bacha na ty starý dědky až tě někde předběhnou, komoš byl nedávno na Korsice a na zájezdě tam měl i pár starších kousků  a nějak jim prý nestíhal :-D

    No a v lese potkáš hlavně ty cyklovýletníky.

  3. V tom případě špatně čteš ( a neprávem osočuješ Gaijing, potažmo Thulleho, že neodpovídá) a pak z toho vyvozuješ nepravdivé fámy... Thulle jasně psal, že z hodnoty pro výpočet MM zmizela hodnota dle efektivity hráče (která mohla dosahovat až 0,7 BR) a místo toho se řadí do bitvy hráče s podobnou efektivitou, aniž by se efektivita hráče nějak projevila na hodnotě BR pro výpočet MM... (laicky řečeno menší rozpětí strojů, ale podobná efektivita hráčů)...

     

    Bohužel není ani moc co číst nebo špatně číst, protože sekce otázky a odpovědi je zamčená a opravdu nemám čas pročítát xy odkozů na foru, takže chodím jen do letadel tanků a obecné, jo občas si poplakat.

    No a to, že jim nefugovali delší dobu po OBT statistiky je pravda. Jenže řešit v betě MM dle statistik/efektivity, když je ve frontě 30 lidí je hodně nešťastné řešení (přímo neschopnost) a dokud s tím něco neudělají( a pár dalších věcí), tak na to kašlu, takže už tam bude jen 29 hráčů )nadsázka). Ostatně už cca 14 dní zapínám příložitostně jen letadla.

  4. Na to "prý" máš nějaký oficiální zdroj a nebo to "prý" je jedna paní povídala... ehm... jeden hráč povídal???

     

    Pokud mě na to Thulle někdy odpoví dám vědět, ptal jsem se ho na to víckrát, ale asi má na práci důležitější věci než řešit statistiky. A jak komunikuje gajing víš.

    A k statistikám hráčů, opravdu fungují občas prapodivně, to už jsem zjistil i u sebe.

    A když nejsou schopni postnout k letadlům data jaký mají ve hře, tak bych věřil i tomu, že jim zbytek, taky moc nefunguje. To jsem si vyvodil logicky. Máš akvárko :-D

    přidal jsem nějaký otázky do ankety :ninja:

    vypadá to, že pokud jste do ankety hlasovali už předtím, tak pro nový otázky budete muset svůj starej hlas smazat a pak můžete hlasovat znova

     

    Tak frantíci toho za války v technice moc nenasadili a co se týká japonců, tak jsem opravdu zvědav jak to udělají aby to nebyl jen rank I, II . rank V počítám paton a spol.

  5. To jsem tu už psal docela dávno a neplatí to jen pro tento tank ale i pro ostatní. Výjimku tvoří pouze ty uplně OP tanky, jako třeba T-50. Mám na to takovou teorii, že to dělá ten jejich MM, který má údajně do bitev proti sobě dávat výkonostně podobné hráče. Nemělo by se tedy stávat, že hraje 1. liga proti okresnímu přeboru. Údajně se nějak zaznamenává výkon každého hráče a podle toho, jak stoupá a nebo klesá, tak jsou mu přiřazovaní oponenti. Vzhledem k tomu, že je ve hře strašně málo hráčů, tak to asi dělá neplechu. Když jsem začal hrát letadla, tak jsem všechno sestřeloval jak po másle ale čím jsem to hrál déle, tím to bylo horší. U tanků jsem to pozoroval také. Možná je to jen náhoda, nevím, ale o tom MM se to někde psalo.

     

    MM- jelikož jim prý ty statistiky moc nefugují, tak těžko říct co to proti tobě/nám háže. Nějak ale pochybuji, že to v této fázi hry řeší hráčovu efektivitu popřípadě něco jiného.

  6. AAA měla na svém kontě jednu třetinu všech sestřelů.... Tedy každé třetí sestřelené letadlo sestřelila AAA... A legendární německý 8,8cm Flak měl dostřel cca 10 kilometrů... po úpravě 14... Lze tedy očekávat, že i ve hře bude AAA velmi účinná a nebude tam jen pro okrasu... 

     

    Kdyby to tady nestřílelo "přesně" přes mraky, překážky a v tankách se to neotáčelo, jak nějaký phalanax, tak v podstatě souhlas.

  7. Tak jsem našel recept jak být ve WT spokojený. Abych nepotkával tolik letadel tak jsem utekl na Pz38 A. S APCR penetruje i T50 což je oproti premium fláčku super. Ikdyž ty výdělky :laugh: ....no nemůžu mít všechno no.

    Tak to já jsem utekl zpět do letadel, ty mají aspoň nějakou formu.

  8. tos měl vědět hned. když ti dojede nepřítel na spawn, tak to není jeho chyba, ale tvýho týmu, že ho tam pustil. a nebo se nerespawnuj a máš pokoj, no. místo abyste byli rádi že máte respawn (což v letecký sekci vůbec není, krom arkády), tak si stěžujete.. často ani není jiná cesta, než jet směrem na respawn. to se mám zastavit v půlce cesty, jen protože je přede mnou báze, když mám před sebou volno?

     

    Ten respawn bude ve finále asi důvod proč to přestanu hrát(GF-SB), je to největší pí***** co tam mohli dát. A je to důvod proč jsem ty přiblblý hry o vlajku nikdy nehrál, až jsem po dlouhé době narazil na WoT a tam to nebylo, nej věc na WoT je NOrespawn..

  9. Hb tak ta taky nemá smysl potom co tam dali letadla, je to horší paskvil než WoT, možná má jen lepší modely tanků.

     

    Jsem to nahodil)za němce) a naši byli všichni dole, až na 2xHe111 a u nepřítele to bylo obráceně nebe plné IL a ty nás vypráskali, možná až IL-2 nesejme tygra kanonama, tak se to bude hrát normálně, ale teď páře všechno a přitom v RB s tím bylo nemožné prostřelit střední tank. Nepočítám bomby a rakety.

  10. Mno nevím, ale co zrovna na T34-85 (D-5T), které se tento problém týkal bylo OP?

     

    Tak pokud počítáš s tím, že má mít palici 90mm a ona má ve skutečnosti 180mm, tak je prostě díky tomut bugu ve výhodě(OP), stačí jen vystrčit palici a ty nemáš šanci ji prostřelit.

    Prostě to ještě měla být, tak 2 roky CBT. Bohužel ten jejich znak mluví za vše.

  11. Schválně jestli máme stejné pocity.... Také si myslíš, že je to jedno obrovské QQ??? :lol:

     

    Na druhou stranu postrádám na ofiku někoho, kdo to usměrní a uvede na pravou míru. Moderátor má moderovat a ne jen dělat drába. Ale chápu, že moderátor nemůže moderovat, když o té hře nic neví.

     

    viz. např OP T 34 a nakonec těsně před opravou z nich vyleze, že má věž buglou na cca 100mm.

  12. no a navic jeste jak tam litaji letadla tak jste pekne na rane.. v simulatoru me trefi letadlo fakt jenom nahodou 

     

    V simulátoru jsem to zkoušel a jsem rád, když se hned nerozplácnu o zem a kdyby v RB nebyla ta radarem naváděná AA, tak by to tam letadla masakrovala. Takhle mě celkem rychle vyndá většinou ta ruská 85mmAA

  13. Nějak ti nevím, ale střílení dle ikonek je velmi jednoduché, to je to co se mě na SB líbí ne nějaké složité ovládání ala letadla, ale ta absence zvýrazňovače a jelikož tady není spoting, tak v RB prakticky stačí střílet dle ikonky nad nepřítelem, který je v keři a já bych ho jinak neměl šanci vidět i když se ti v SB ukáže na minimapě . Odhadnout vzdálenost je na těch pár mapách jednoduché.

     

    A nějak nechápu, kde berete ta čísla o tom kdo co hraje a co je okrajové, protože počet hráčů v RB a SB je poměrně vyrovnaný a poté co byla OBT a stouplo to o cca 40-50 000 hráčů, se to teď ustálilo a nárust je tak 20 000 .

    Hodně lidí to vyzkoušelo a zjistilo, že tu hromadu BUGU nedají a prostě prozatím odešli, možná se vrátí možná ne, to záleží kam se hra pohne.

    A SB v letadlech se pohřbívá už skoro rok :-)

  14. Jenže naštěstí ten marketing ty neděláš... (naštěstí pro Gaijin)...  MMO je komerční projekt a je postaven na počtu hráčů a ne na tom, co se někomu líbí nebo nelíbí... A WoT je pro WT do jisté miry konkurence a nevím jak bys zdůvodňoval obchodnímu oddělení Gaijinu, že mají nějaké hráče přepustit WG, protože tobě se nelíbí RB (dříve HB)...

     

    Což je vidět na tom, kolik to hraje lidí. A zatím WT pro WoT moc velká konkurence není, snad za1-2 roky až to odladí, ale to je nejspíš předběhne zase jiná konkurence.

     

    Nevím jaký efekt... ale z hlediska marketingu by byl výhodnější tah zrušit SB, když už nechceš tříštění... Protože ho hraje nejméně hráčů a z toho by část (byť asi malá) přešla do RB... Zbytek by to přestal hrát... Ale ztráta hráčů by byla o mnoho menší.... Jenže to by se ti asi nelíbilo, protože SB hraješ...

     

    Takže buď rád za tři módy... :wink:

     

    Kdybych si vybíral mezi WoT arkádou a WT AB nebo AB+, tak bohužel v tankách zvítězí asi WoT. HB s tankama je prostě ještě víc easy než WoT.

    A pokud gajing zruší SB, tak vlastně přizná , že to prostě neumí prodat a další na řadě budou smíšené bitvy letadla+tanky a nakonec jim zůstane jen ta AB ultraXXX

  15. me vzdycky sunda sturmovik :D on tam ma dve bomby ze ?

     

     

    Včera v SB kraloval na jugli jeden IL2 dal asi 5 ks 100% 4 letadlem vedle mě JgPz IV , Tigra( nevím čím)  a na capu dal Hetzra a Panthera mě poškodil pásy. Kromě Tigra toho jsem neviděl dal vše kanonama.

×
×
  • Vytvořit...