Přejít na obsah

sputnik

Members
  • Počet příspěvků

    132
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele sputnik

  1. no, klidne si mysli, jak je to nedodelany, jak je to nekvalitni sunt nebo co vlastne chces, ale nevim komu to tady cpes. tvoje jedina moznost je bud si to koupit nebo ne, nebo tady o tom krakat jak babka na trhu, ktera zjistila ze tamhle na rohu maj drazsi jogurty nez jinde. jo pockej, oni se vlastne nikdy nedelali predobjednavky spousty ruznych her, ktery si lidi kupovali za nehorazny prachy, aniz by krome traileru a reklam dopredu vedeli jaky to bude, a pak zjistili ze je to sranec. gaijin s tim prisel dneska jako prvni! sakra to jsou zpravy clovece

    Muzes mi vysvetlit proc bych mel platit 100 EURO za to, ze nekomu budu testovat jejich free2play hru, kterou si pak kazdy stahne zadarmo az to bude v beznym provozu?

  2. mimochodem timhle imho dal Gaijin docela dobre najevo, ze tanky v tyhle hre budou mit trochu jinou vahu nez ta hromada zbytecny techniky ve WoT, kde realnej tank ma stejnou vahu jak blueprint a dalsi vyexpeny vozidlo v garazi je jedno velky nic, jen dalsi tank z rady. bohuzel jsme tady na WoT foru a tak vsichni budou mektat jak si muzou dovolit za par goldu a dva tanky chtit tolik penez

     

    O cem to mluvis? Co to ma vubec spolecneho s WoT mne osobne neni jasny treba mi to vysvetlis, co? Takze kdyz nekdo bude chtit za svuj nedodelany vyrobek, ktery ani neni zverejneny krom jednoho videa a par obrazku hromadu penez tak to svedci o kvalite. Aha, ok, hodne stesti v zivote a tak. 

  3. jj chceš být CBT tester, tak zaplať to má přece logiku.

     

    doposud CBT byl vzdy zadarmo, napr. u titulu jako BF3, CoH2 a tak. ale jak vidim tak borci si docela veri, kdyz si mysli, ze jim nekdo zaplati 100 EUR!!!!!! za to, ze muzou testovat jejich hru.

  4. no a jak jinak to asi můžou ovlivnit? Předevčírem s AT 15 ( kanon jako E 50M) ze 7 střel 5 kritičáku s 0 dmg a ani jednou to nebyly pásy :)))) To by me zajímalo, co mu ten DMG žralo.

    To myslis vazne? Co takhle se podivat do statistik po bitve a zjistit kam jsi ho presne kritoval ;) ale to je nejspis moc slozity pro tak uber skilled hrace...

  5. - nebude možnost zkontrolovat si ping (odezvu) ostatních hráčů, aby si lidi nestěžovali na ostatní, že si mají pořídit pořádnej net.

     

    lol, kde jsou stary dobry casy - vote kick pepicek1997 ping over 100 a tak =)

  6. Tak dneska asi tak 20x bitev s T62A vsechno prohry a aby toho nebylo malo tak v kazdy hre minimalne ctyri arty na kazde strane. Pro zmenu asi stejny pocet bitev s chaffeem a maximalne pocet art ve hre pro oba dva teamy dohromady - dve. To je pokus o vtip?

  7. Kanare hral jsi nekdy neco jineho nez WoT? Protoze kdybys hral tak uz davno zjistis jednu jedinou vec, ze na publiku je predementovano a je jedno, kterou hru hrajes a proto jedna chytra hlava vymyslela clan wars, kde uberultraskilleri muzou hrat proti sobe a zadny noob jim to nebude kazit.

     

    BTW, myslis si, ze kdyz budes hrat WT nebo ***, whatever tak to bude lepsi? Ne, nebude.

  8. No, hrdinou jsem už byl, takže si mysli co chceš. Tuhle fázi WoTka už mám za sebou. Já za to platím a nehodlám hrát nějakou sračku. Pokud ty ano, je to tvoje věc a nepíšu, že jsi dement, když se necháš v prvních minutách rozstřílet jenom proto, že je v týmu dalších 14 dětí a nebo ignorantů.

     

    Ale tvuj team nakonec vyhral i kdyz byl slabsi o jedno delo. Proste Kanare tobe nejaka radoby chytra tabulka rekne, ze je nulova sance vyhrat bitvu tak spachas sebevrazdu a kdyz team vyhraje tak za to muze WG. To je na terapeuta ;)

×
×
  • Vytvořit...