Přejít na obsah

Vlkovlad

Members
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vlkovlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. To s tím věkem byla technická, pochopil bych, kdyby 12ti letý kluk nevěděl, že každý vidíme něco jiného ač koukáme na tu stejnou věc. O dost méně pochopení, bych pro takovou trapnou odpoděď měl u zkušenějšího harcovníka. Je škoda, že děláte takové drahoty s radou, poradit by Vás stálo stejné úsilí, jako napsat ty kraviny co jste napsali. Nejsem si už tak jistý, zda chci být členem spolku, který je tak přívětivý k nováčkům. Hodně radosti při hře přeji.
  2. Neprohledával jsem samozřejmě celé vlákno, od toho jsem si myslel, že je to v prvním postu, aby člověk nehledal, ale bylo to přehledné. Když to nefungovalo, řekl jsem si, že patrně chyba a bylo by dobré o tom dát vědět. Není to o lenosti googlit, spíše o systematičnosti počínání. Takže ne moc chytrou větu typu: "kdo se moc ptá, málo googlí" jsi si mohl s přehledem odpustit. Nicméně i tak děkuji za reakci, hezký den.
  3. Zdravím, nemáte někdo odkaz na nějakou stránku kde bude ucelená informace o schopnostech velitelů, abych si to mohl všechno porovnat a naplánovat?
×
×
  • Vytvořit...