Přejít na obsah

mysakbm

Members
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Downvote
    Uživateli mysakbm zvýšil/snížil popularitu Aorus_AIR v AW - Diskuze na téma AW, PVP, GLOBS, PVE   
    A sly by promazat i ty kecy od Aoruse? Jednak se chova jak rozmazlenej fracek, kterymu nedali lizatko, a druhak placa naprosty hovadiny, takze se to uz neda cist.
    Jako uprime, dost hracu porad opakuje jednu vec dokola a napada SS, ze znicil AW. Nemuzu si pomoct, ale to jak kdyz nekdo vola na call centrum O2 a rve na tu operatorku, ze mu nefunguje telefon. Co asi ta operatorka tak udela? SS jen pise texty ke kampanim a snazi se delat vsechno proto, aby na EU serveru aspon nekdo hral. To, ze AW je takovy, jaky je, je dany tim, ze to vyvijej rusaci pro rusaky. A rusaci totalne kaslou na to, co si mysli na EU/NA serveru. AW predtim byl vyvijenej zapadni firmou pro zapadni trh - rusaci plakali, ze jim to nefunguje na kalkulackach a mail.ru zase byl nastvanej, ze je to malo WoT klon. Tak to dneska vyviji rusaci pro rusaky. A s touhle pakazi, ktera totalne ignoruje feedback z EU, SS spolupracuje a snazi se na EU nekoho udrzet. 
    Tim nechci obhajovat SS, proto mi vadi, jak je neuprimnej a bulikuje hovadiny. Na druhy strane, zacina mi trochu vadit primitivismus nekterych hracu tady. 
×
×
  • Vytvořit...