Přejít na obsah

satans

Members
  • Počet příspěvků

    187
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele satans

  1. Konspiracni teorie a nechopnost racionalne zpracovat fakta jen kvetou... presto mi to neda.

     

    Jasson Smith: hp pool si porovnavej jak chces, je me to ukradene (existuje na to mod). Ale kdyz uz vytvarim konspiracni teorii, mel bych ji postavit na necem, co je v danem kontextu alespon trochu relevantni. 

     

    A co se tyka "vypoctu" RNG pro celou bitvu? No tak to je uplny nesmysl. A jeste argumentovat zatizenim serveru? :-D

    Rozdil slozitosti vypoctu penetrace strely dopadajici na tank, pokud v ni rng slozka bude na pevno nebo se pokazde vygeneruje nova, je zanedbatelna. Jednak me nenapada zadny duvod, proc by to programatori WG delali, ale hlavne by se takto definovane rng velmi vyrazne projevilo v bitvach. To co popisujete, je naprosto prirozene chovani softwarove generovaneho "nahodne" cisla. 

     

    Zvedak (9-TD2): porad je podle me potreba myslet na to, ze to co vidis neni uplne presne to, co "vidi" server. 

  2. Jasson spis narazil na WG nastroj zvany RNG - zvyhodnovac rudejch nobu a jelikoz je modry, tak se mu klidne mohlo stat, ze noob mel +25% do vseho a on -25% a to je pak hodne znat. Tohle se stava dost casto.

    Ja si to proste nemyslim, kdyz ti rudy hrac sazi jeden kritycak za druhym, pravdepodobnejsi je imho hrac s AIM botem.

  3. Ale já znám Martyho videa, mě by zajímalo video nebo zkušenosti přímo od Tebe :-) .  Jak jsem napsal už v předchozím příspěvku, připadá mi, že tu na foru vystupuješ jako velmi dobrý znalec WoT, proto si dovolím předpokládat, že máš své kategoricky vytříbené názory podloženy vlastní zkušeností a  vlastními znalostmi :-) .

     

    Je od tebe moc hezke, ze se zajimas o moji osobu. Me by ale vice zajimalo, jak mi vysvetlis, ze fialovi/modri hraci zustavaji porad fialovi a WR jim leze nahoru, kdyz se prece WG RNG se stara o to, aby je rajcata bezne roztrileli na potkani. Jestli mluvis s vlastni zkusenosti, pak hledej chybu u sebe.

  4. Samo ti tvůj názor neberu, nicméně mám tak nějak pocit, že kromě napadání ostatních na foru jsem od Tebe neviděl nějaký smysluplný příspěvek :-D Je to škoda, podle Tvých příspěvků jsem získal pocit, že WoT perfekně rozumíš, tak by bylo fajn se podělit i námi ostatními o nějaké konkrétní zkušenosti ze hry. A vůbec bych se nezlobil i za nějaké Tvé videjko ze hry, rád se podívám a přiučím od někoho, kdo to umí parádně zahrát :-) .

    Pust si obcas stream nejake fialky (treba zrovna toho martyho nebo buliho). Mozna ti pak dojde, ze tyhle kanarkovsko spiklenecke teorie jsou proste blabol.

  5. Mít zapnutý ukazatel "Win chance" v současné době postrádá smysl. Původní myšlenka špatná nebyla- autoři xvm při tom výpočtu počítali z nějakou pravděpodobností, kde vycházeli z nějaké kvality (zkušeností) hráčů.

    Bohužel ta hra je v současnosti v takovém stavu, že není problém, aby modrý/fialový hráč nastřílel minimum a na druhou stranu červený WoT jantar to kosil jak na běžícím pásu.

    Ufnukany blabol
  6. To je mi všechno jasný, ale ani tak mi hlava nebere Win 31% po 600 bitvách. I kdyby jen zůstal stát v kruhu a nic nedělal, na cca 40+% by se teoreticky dostat měl....

    Nemel. Zalezi s jakymi tanky hraje. Pokud s tanky, ktere maji v rukach lepsiho hrace vyrazny vliv na bitvu, neni 31% wr u totalniho retarda nic mimo cistou statistiku.

  7. Mimo jsi ty. Já nic o spiknutí nepsal. Pouze poukazuju na to, kam hra směřuje a jenom začátečník a nebo méně inteligentní hráč to nepozná.

    A tohle uz je taky obehrana pisnicka. Kdo se mnou nesouhlasi je zacatecnik nebo mene inteligentni.

     

    Btw ten tvuj "mod" se jmenuje cheating.

×
×
  • Vytvořit...