Přejít na obsah

tomaso_58

Members
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

tomaso_58's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. Aha, tak to je pěkné. Taková taktika k tobě asi nebyla fér, ale zase byla asi dost účinná, určitě ti to pěkně znechutil :) Já měl za to že se spawnu pokaždé trochu jinde, ale asi ne. Zas tak často se mi to nestává, občas mi zničí 1. stroj tak to dolétám ve druhém. Zkrátka nemám možnost opakovaného posouzení polohy zrodu v jedné bitvě. Dnes jsem se dostal do bitvy s "Dorou" proti prouďákům. Nebylo to moc příjemné jeden předemnou, druhý za mnou asi 2 km ode mě a 1 km nade mnou. To bylo kroucení, abych se uhnul. Samosebou šli po mě, byl jsem nejvýš. Jeden udělal po druhém průletu chybu, myslel, že se za mě pověsí a sundá mě. Udělal jsem sudový výkrut a byl za ním. Ještě než uletěl jsem ho párkrát trefil, jen lehce. Stejně mě pak dostali. V té bitvě jsem přišel o 3 letadla a uvažoval zda tam lézt s dalším FW 190 F8 který manévruje opravdu bídně. Konec kola mi to usnadnil, prohra. My nic proudového neměli. Aspoň jsem si připsal 2 sestřely jako záplatu na opravy. Ale náladu jsem měl nízko a šel do ranku 8-9 pro sichr.
  2. Je pravda, že tam kromě bombardérů nikdo moc není, ale když já ty bombry tak rád. Od BF 109 F-4 jsem tam a ničím všechno co má bomby. Protože jak píšeš to neudělá nikdo jiný než já. Pak tam chvíli poletuji a když nikde nikdo musím zkrátka klesnout, protože útočit na cíl, co je 5 km pode mnou dost dobře nejde. Potom operuji kolem 3-4 tisíc m.n.m. No jo jenže přízemáci s 10 sestřely mají taky 5 smrtí, to já mám tak 3 - 5 sestřelů a smrt žádnou. Občas tam nahoře ale najdu i nějakou letku stíhačů a to je pak jinačí boj, potom oceňuji že jsem vyčistil horní hladinu od bombardérů a můžu se doplazit na letiště pro opravu bez nebezpečí, že mě dostane bomba. To se mi stávalo dříve často, proto začínám čistit zhora a postupně jdu dolů. Jo jo poškozené bombry, většinou ty ruské se mi taky nepřipisují. 20 mm kanony je jen lechtají, teprve s 30 mm ja jakáž taká záruka rychlého konce. Německé, britské jsou lahůdka a americké jdou bez větších potíží také rychle dolu. U nich si jen dávám bacha zda nalétávám opravdu správně, umějí dobře oplácet.
  3. No počkej, chceš říct, že když létám v 6000 m na svém BF, FW a jsem na polovině protivníka, tak nemůžu útočit na jeho letouny abych nebyl nahlášen ? Některé mapy jsou tak malé, že se pohybuji prakticky stále nad místy zrodu, kór když tam poletuji rychlostí kolem 500 km/h. To mi na AB přijde trochu divné, sám takové situace zažívám i z opačné strany, kdy po zrození do 2s bojuji s nepřítelem a nevidím v tom nic závadného. Objevím se totiž v dobré výšce a se slušnou rychlostí. Jen tedy nadávám (pro sebe), kde jsou naši, že nebrání základnu. A co když v HB jsou nepřátelé u našeho letiště (místa zrodu) a při pokusu přistát mě sestřelí, to si taky zasluhuje nahlášení? Přijde mi to divné, kde jsou sepsána prosím "pravidla boje", co se má a co se nesmí dělat ? Třeba dělám nějaká hrozná zvěrstva proti morálce a národu a ani to nevím.
  4. Jen pro pořádek, byl z vašeho týmu, nebo ze soupeřova?
×
×
  • Vytvořit...