Přejít na obsah

Packal

Members
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Příspěvky od uživatele Packal

  1. Nemáš jezdit německé tanky, ty byly až na výjímky dost poruchové :laugh: . Technologicky na vysoké úrovni ale nebyl čas to vychytat. Rusové to vzali opačně a vyplatilo se jim to. Čím méně různých hejblátek, tím menší šance, že se něco podělá :laugh: a když se to podělá, tak to opraví mužik s velkým kladivem :woot:

    To je taky jen částečná pravda - Pz I, II, III, IV a podvozek LT 38 byly velice spolehlivé stroje. Pz I dokázal ujet i 1800 km mezi generálkama, T26 sotva 500km. Rusové si koupili několik Pz III a byli překvapeni jejich spolehlivostí ve srovnání s T-34, která byla tehdy velmi poruchová. Dalším problémem byla samotná filozofie návrhu a výroby T-34. Měla vydržet jen 6 měsíců, pak se mohla rozsypat.

  2.  

    JInak jsem si taky pořídil T-50 a to je fakt ultimátní trollovací nástroj :-D

     

    T-50 má chybně vytvořený model. Do budoucna bych na něj moc nespoléhal.

    StuG IIIA má limit na HEATy? Víc než 20 jich nenaložím

    A nezapomněl jsi si vyhodit AP/HE, případně je dokoupit?  

  3. me se s T-34-85 hralo nejlip ze vsech tanku co jsem zkusil. staci znat mapu a vyuzivat terenu, a pancir na vezi casto funguje (podle toho co clovek potka)

    Spíš ten pancíř na věži nefunguje - pokud to neopravili (o čemž pochybuji), tak je bugnutá. S kolegou jsme jedné stříleli z čela do věže, já L/70, on 88 L/56, každý jsme tam poslali cca 3 zásahy a pouze to vypisovalo "hit" bez jakéhokoliv zničení interního modulu nebo vyřazení osádky.

  4. Vzhledem k tomu, co to potkává, tak jak Tiger, tak i Tiger II nejsou tak úžasné. IS-2/3/4 to v pohodě dává na ránu na 1,5km. Kolega zlikvidoval za sebou asi 3 Tigery II + Ferdy na 1000m+ a každého na ránu. Absolutně nechápal.

  5. Osobně bych řekl, že to bude podobně jako u střelců v letounech - kam se díváš, tam ti míří vše, co tam mířit může. Ještě jsem zvědav, jak vyřeší střelbu a volbu typu munice. Také bude docela zajímavé, zda budou jednotlivé věže "samostatné", tedy mířím vpřed, tak věže mířící vzad pálí po nepříteli automaticky, stejně jako střelci v bombrech. 

  6. Jednoduché to není, ale přeci jen nehraju simulátor řidiče tanku, ale velitele tanku, takže rád zůstanu u WASD :whistling:

     

    Jinak když jsem to zkoušel naposledy tak plná kontrola dávala mimo jiné vcelku slušnou výhodu v rychlosti otáčení.

    Tak to se mi ještě nepodařilo. Pokud někdo má zjednodušené ovládání, tak je schopen zastavit 1 pás a otočit se na pidi prostoru. Na plné ovládání se mi ještě nepodařilo pás komplet zastavit, vždy mi "prokluzoval" a nejlépe se to otáčelo na zpátečku. Jediná výhoda, která mě napadá je možnost zařadit 1 pomalu vyjet na horizont.

  7. Ono až selektují pro SB plně reálné ovládání (tj. řadím si sám, točím přibrzděním pásu atd.), tak na nějaké objíždění apod. zapomeňte. Člověk má dost starostí jízdou a je rád, když se mu podaří zajet do pozice vhodné pro střelbu, neujíždí mu to atd. Vřele všem doporučuju - nastavení ovládání - plná kontrola - ovládání tanku, tam si nastavit řazení nahoru/dolů, zatáčení, neutrál, brzdy... a najednou už to není tak jednoduché jenom držet W a zatáčet A a D...

  8. Ovšem, že JagdTiger měl dělené náboje, ale to i SU/ISU a IS2/3/4. Ovšem granát do 128 vážil cca 25kg, kdežto do 152 cca 45kg. Což je trochu rozdíl. Navíc měla 128 klínový závěr s poloautomatikou, kdežto 152 šroubový závěr bez poloautomatiky - tedy delší čas na otevření a zavření.

  9. Ale no tak, buffy a nerfy tu nejsou. Jen se ty tanky více nebo méně blíží reálu. Pokud už konečně německým tankům zrušili tu nešťastnou hořlavost převodovky, tak se ti to může zdát jako OP tank, protože potom ta převodovka funguje jako dodatečné pancéřování. Německé tanky se mi OP nezdají, jen je obtížnější je zničit (ostatně, tak to i bylo) - na zničení 1 Panthera bylo třeba 15 T-34.

    T-50 není OP, jen má chybný model. Oni přidali pozdější rychlejší model, ale se silnějším pancířem z prototypu. Dojde k úpravě a to buď zeslabením pancířem, nebo snížením pohyblivosti. Ovšem od toho to je beta test.

    Nejvíce zabugované tu je zatím ruská AA - pokud do toho člověk střílí AP municí, v podstatě to nejde zničit. 

  10. Lodě budou mít dost starostí sami o sebe - budou na ně útočit jiné lodě, budou na ně nalétávat letadla a teď při tom všem (ostřelování lodí, letadel, kličkování mezi gejzíry granátů a drahami torpéd) chtěj, aby pálil někde 15km do vnitrozemí a to ještě tak, aby netrefil vlastního, protože než ta děla zamíří, nabije, vystřelí, granáty doletí, tak ten tank už může být dávno tuhý nebo se fronta posunula a už vedle něj stojí nějaký vlastní iniciativní blbec. 

  11. Je to vývoj...

    Letadel bych se moc nebál - budou mít dost starostí ubránit se stíhačům, zahlédnout tanky na zemi je velký problém (pokud zůstane někdo stát na otevřeném prostranství a střílí, je to jeho boj, stačí se zaparkovat pod strom, za skálu a rázem má letoun útrum) a už teď tam je FlakPanzer a časem přijdou další AA.

  12. Dostal mně ale ten PzGr.40W - podkaliberní s měkkým jádrem. Na co se používá ? Na lov vysoké ?

     

    EDIT: tak už jsem si to našel

    Němci měli zoufalý nedostatek Wolframu. Zřejmě aby nemuseli plýtvat tak drahocenným střelivem na lehce pancéřované cíle a při výcviku, přišli s tímto. (Aby si taky střelec na cvičisti mohl vyzkoušet kam to poletí... )

     

     

    Jenže otázka jaký bude efekt u HE a toho šrapnelu na co ho použít?

    Palposty, AAA, náklaďáky, obrněná autíčka, letadla...

  13. 3) event na sestrely za brity totalni bullshit. lidi jenom vyziraji co jde, i kdyz nepritel hori a jde k zemi, tak kazdej debilek v beaufighter ufo si pro nej leti, jen aby mu dal sprcu z tech petadvaceti kulometu a deseti kanonu co nese. hovadina. ruska lama se na me lepi a zramuje mi zajebany Spitfire Mk IX, nacez platim 20 tisic oprav, jen protoze se rozhodl jit po mym targetu, pak jeste pise tema jejich hieroglyfama do chatu jakysi kokotiny, jebu na to uz dneska, vyjebana hra

    Beaufighter nese jen 6 kulometů a 4 kanóny.

    Létej FRB, tam se to vyžírání v podstatě nekoná.

×
×
  • Vytvořit...