Přejít na obsah

Ortegous

Members
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Ortegous

  1. V klidu, prostě blbá serie. Já si pořídil nové hračky (M8A1, Stugg) a nestačím se divit. A také dobré čety v posledních dnech. Před 3 týdny jsem to chtěl odinstalovat. 

    Tak to dík :D že se ti se mnou hraje blbě :-P s kým jsi lítal? :-)

  2. Panove na ty vase problemy s rajcatovym tymem, existuje jeden lek, jmenuje se vypnout XVM nesmysl a bude se vam hrat daleko lepe, ja to tak praktikuji jiz dlouho a opravdu to pomaha. A navic i kdyz prohaji s rajcaty, tak svou kuzi jim nedam lacino a snazim se enemakum nastrilet co to jde, takze zadne utopeni a jine zversta, ala Kanar nedelam.

    Reeki máš pravdu, včera jsme měli třebas hru kde jsme měli 30 procent na výhru. Byly jsme s Lipfertem na spodku tabulky s VI tier a hráli se převážně osmičky :) a nakonec jsme to taky dali :) prostě při té hře stačí když se přemýšlí a je člověk v klidu :)

  3. Mne teda prijde jako nejlip vybalancovany T8, ale ty uz se dostavaj k desitkam a ty ja nemam rad. Ne kvuli TDcku, ale kvuli kulminaci retardace. Reseni = T8 s omezenym MM.

    FCM je paradni na zabavne hrani, ale vydela relativne kulovy (1200xp + 70k hrubych? normalka - ale zas to ma naklady za hubicku).

    IS-6 je pak poradne stronk, ale musi se dost zlatit. V zabavnosti jsou na tom zhruba stejne, nevic s tim nejde prodelat.

    FCM je dobře na vydělávání Jejkey? :-)

  4. - jeykey

     

    zajimave rozdeleni hracu dle W/L docela jsem se pobavil pri cetbe, lec tento ukazatel je zcela nesmyslny, na nizkem tieru, totiz dobry hrac dokaze W/L vyrazne ovlivnit, na vysokem 8+ sam nezmuze skoro nic, az na par epickych bitev, kdy je danemu hraci predurceno, ze trefi a znici vse na co zamiri  ...

     

    dle meho usudku je asi nejvypovidajici hodnota o danem hraci WN6, WN7(noobmeter) za poslednich rekneme 1000 bitev, ktery rekne o danem hraci skoro vse, narozdil od nejakoveho pripo*raneho W/L

    Reeki a co by jsi řekl třeba o mě?:D

  5. Včera asi 4 hry sám, výhry, zbytek četa se Švejkem. Docela to šlo, jezdit s veteránem je vždy zábava. Nic jsem nehonil, ani se moc nerozčiloval, šlo to. Jen ty hry s Tigrem jsou vo nervy, děkuji opilcům z Běloruska za úchylné zprasení legendy. 

    Lipe já si včera zahrál 17 her :D 8 her s prémiákama 8 proher :D takže je zase uspím :) a jediné co hrát bude je TYPE 62 a na ostatní prdím :D na PZ III největší sranda. Jinak návrat po 2 měsících a stále stejná písnička :)

  6. Poslušně hlásím , že víkend tak nějak normál. Nainstaloval jsem si mod bez chatu ve hře a jak se mi ulevilo ! :-) A měl jsem zase team kill, na El Halůfu si naedu a vedle mé ISU si to zastaví tak šikovně KV1s, že mi zablokuje otáčení do strany i couvání....a to jsem měl ještě chat, tak jsem mu napsal  že mě blokuje a on nic, tak jsem dvakrát nakoupil....teprve tehdy vycouval a já rudej vzteky....jsem se otočil a prostě se to nedalo jinak řešit.... Pravda mám stále  cukání občas psát pochvaly na tým ale takto je to lepší, nemusím se rozčilovat ještě v chatu. :-D Takže ani nesleduju , když chcípnu... Začal jsem zase hrát Skyrim, proti tanků balzám na nervy :-)))

    Walte a hraješ to s rozšířeními? Já jen jestli to za to stojí :)

  7. Nerikam, ze jste hrozni, jen ze hodne casto hrajete lowky, kde vas take potkavam, kdyz se chci vyradit na red army :-)

     

     

     

    Bez toho to nejde, clovek si musi obcas rypnout :-)

    Ono to není že chodíme hrát Low tier. Ale spíš se odreagovat. :) Já osobně jsem dlouhodobě hrál jen vysoké tiery, ale chci si taky odpočinout a zahrát něco jiného. :) můj názor. :)

  8. No jo bobe, to jsou vetsinou "borci" co hraji jen low tiery, tam jich takovych beha tuny EFR 2200 a skutek utek. Z nasich klanu, jsem jiz dost casto potkaval borce z HUGO klanu, to je take neco podobneho 

    Reiki to jsme tak hrozní? :)

  9. Po třech dnech jsem ty tanky zapl a hned, jak jsem se v noci probudil, mozek měl rozřešený, co chce napsat.

     

    Viděl jsem to video, ASAP rozhovor s nějakým pánem, vysvětloval změny v 0.8.6. Působilo to uklidňujícím dojmem, vypadalo to, že se snaží udělat hru uživatelksky příjemnou, dobrý.

     

    Jenže nám se pořád něco nelíbí. Když to tak vemu, tak lidi jako BobbyKiller píšou, jak se nám pořád něco nelíbí. Tímhle videem by mohl argumentovat a podpořit svou WG svatou vizi. Ale když se nad tím člověk zamyslí, hezky to vypadá, že? Chtějí hru zlepšit, přidávají pancíře, upravují děla, munici, maskování. Ale největší problémy které nás tíží? Artypárty a náhoda  +-25%? Artiny jsou náš problém, ale systém náhody veškerý ty WG reálnější úpravy pro lepší požitek stejnak ruší. Uberou o 10 mm pene? Fajn, už nemám pene 180-340, ale jen 185-335...rozdíl jako kráva, hned ta hra bude příjemnější.

     

    Píšu to proto, protože mě včera dokonale sejřilo, co se E-75 v mých rukou dělo. IS-3 za jízdy pod lehkým naúhlováním mě vzala do boku za jízdy a vzala munici, já jsem kolmo dotyčnou IS-3 z boku dal za 0. Asi ultra krutej představnej pancíř (jaká náhoda, i s Hellcatem to jde celkem dobře probít). To o probití E-100 a následnému nekonečnému cinkání jsem už psal...

     

    Doexpím tu E-75 a s WOT laskavostmi končím. Nehratelno. WT sice neumím, ale nějako se mi líbí ten systém. Zatím nemám skoro nic proti.

    Zvedáku, proč to budeš doexpovat, když chceš skončit? :) Není to zbytečné? :) A důležité je, aby jsi hrál co tě baví :)

×
×
  • Vytvořit...