Přejít na obsah

Kreedd

Members
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Kreedd

  1. Včera masakr. Některý  bitvy fakt skvělý, některý katastrofa. Nicméně win neutěšeně klesá. Nedaří se mi zkrátka bitvy vyhrávat s týmem idiotů. Jo a parádní bitva s IS4 na Winterbergu. Čelně jsem neprostřelil v posledních fázích hry GVE-100 a to nás stálo výhru. Zkrátka když RNG nechce, tak se nevyhraje  :laugh:

    Jo tak to musím souhlasit..

  2. Muhehe to vše mi je nějak povědomé? A výkon i přes veškeré výsledky a snahu padá jo mít dobré spoluhráče a los to nemá chybu když 6 nastřílí víc než 8 to fakt potěší nastříleno a prohra a supr když jeden dá 9 tanků a je to 9:15 to nějak přestává bavit hrát..  :woot:

  3. Koukám že ty trable nemám sám neviditelné tanky a střílejíci pole kde nic nestojí a nebo tank na bázi kterou jsem několikrát projel a stejně tank nenašel a to střílel tak jsem měl za to že jsem asi starej vůl ale když ho nenašli další 2 tanky tak asi něco bylo divného. Plus neprostřelitelnost tanků trefím AMX12t z ST1 posunu jej po mapě za nula a nebo tiery o několik tříd níže co nejdou prostřelit a on rozseká na dvě rány. Když by v té divné hře nebylo utopeno tolik peněz tak by už proběhl trvalý uninstal.. A to ještě záhadné střely které lítají za roh a trefující tanky i když má věž skoro otočenou na druhou stranu. 

  4. Ahoj kluci. Po delší době jsem začal trochu opět hrát. A nestačím kulit oči - tolik nových strojů, všechny rychlé jak sviňa, kanóny s kadencí kulometů, bitvy cca 4 min v průměru, taktika - všichni na jednu stranu a buď to vyjde, nebo rychlá prohra.

    No snažím se přizpůsobit. Ale musím konstatovat že staré WOT s taktizováním, pomalejším postupem a napnelismem až do konce bylo jaksi o několik tříd lepší...

    Zdar. Jo jo naprostý souhlas vyváženost tanku a spoluhráčů je někdy úžasná..

  5. Ahoj koupíš v každé lepší modelářské prodejně a pokud ano koupil bych s kovovou převodovkou a kovovými pásy a některé mají možnost střílet kuličky ale dost to s nimi bolí další je za tu částku možnost koupit dva ty tanky s infra a bojovat proti sobě což je opravdu zábava. A teď jsou tanky se zvukem a dokonce i s kouřem z výfuku a cena těch lepších je kolem 3000. Sám jeden mám a někdy s ním fest blbnu..

×
×
  • Vytvořit...