Přejít na obsah

Serza/ANV

Members
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    Serza/ANV zvýšil/snížil popularitu uživatele Carthoo v [ANV] Acta non Verba [-ANV-]   
    ...
  2. Downvote
    Serza/ANV zvýšil/snížil popularitu uživatele Paullus v 1. Tanková Brigáda Plzeň [1TPLZ]   
    Ahoj,
    pokud hrajete rádi WoT a už Vás nebaví pravidelné prohry na Publicu, kde týmová spolupráce a taktika jako by neexistovaly, zkuste se přidal k naší komunitě. Jsme parta fajn pohodářů, v klanu se vždy najde parťák pro hru v četě a lze složit rota různého tieru, jelikož k dnešnímu dni máme 84 členů, tak je každý den šance něco složit. Každopádně nikdo není nucen, aby se každý den účastnil skupinového hraní, ale kdo je jen členem a nikdy se nezapojí do týmových bojů, raději ať odejde a přenechá místo nováčkům s elánem. Klan byl založen začátkem července roku 2011 a byť je v názvu Plzeň, členové jsou ze všech koutů České republiky i ze Slovenska. Věkový průžez je pestrý, největší podíl mají hráči ve věku 20-30 let.
    Také se, jako další desítky českých klanů, snažíme o vylodění a získání území v rámci Clan Wars.
    Máme vlastní webové stránky: http://gdially.cz/news.php
    Dále komunikujeme i na Facebooku, kde máme skupinu https://www.facebook...35551613198178/.
    Také máme své TS3 (Team speak). Email do klanu je pak [email protected]
    Pokud tedy hledáte své místo a nebaví Vás už singl hraní, ozvěte se buď přímo na registrační formulář (odkaz níže) či s dotazy na mě. Můj nick ve hře je stejný a pokud budete vyhovovat našim představám, obdržíte pozvánku. I kdyby jste neměli nadprůmerné statistiky, necháme Vás, aby jste o svých kvalitách přesvědčili sami ve hře. Buďte však realisti, kdo se bude hlásit s pár stovkama her a přesností střelby u top tanku někde pod 40%, není zrovna ideální kandidát Otevřeně: hráč s tanky vyššího tieru a s vyšším počtem bitev bude jako kandidát upřednostněn, ale i tak máme i méně zkušené členy, kteří pod vedením zkušenějších kolegů v klanu pěkně odexpí na lepší tanky a získají zkušenosti.
     
    Pár podmínek: - komunikace přes TS3
    - člen se registruje i na webu (do 14 dnů po přijetí do klanu)
    - v rámci hierarchie plní povely velení, především v bitvách (roty, výcvik, CW)
    - odpustit si vulgární chování v rámci komunity
    - snažit se svým vystupováním a bojem dělat dobré jméno klanu, ne naopak
    - aktivní účast v klanu, nepotřebujeme mrtvé duše na chipy v globální mapě. Při neomluvené absenci nad 14 dní bohužel hráč končí
    Zde je přímý link na registrační formulář pro zájemce, kde vyplníte několik údajů: http://gdially.cz/in...act/contact.php
    Takže se těšíme na případné zájemce
    EDIT: aktuálně probíhá nábor nových členů. Zájemci vyplní registrační formulář. Upřednostníme hráče s vyšším počtem bitev a 1-2 desítkami v garáži.

  3. Upvote
    Serza/ANV zvýšil/snížil popularitu uživatele v [ANV] Acta non Verba [-ANV-]   
    já se hlásím,vemete mě??
  4. Upvote
    Serza/ANV zvýšil/snížil popularitu uživatele Joshua_1988 v [ANV] Acta non Verba [-ANV-]   
    Vítejte na náborovém „plakátu“ klanu ANV
     
    Jsme československý klan , který hraje už delší dobu a čítá kolem 200 hráčů(2 divize). Spousty našich hráčů mají za sebou dlouhou a bohatou minulost a rádi by předali dál své zkušenosti s hrou. Naši hráči mají za sebou také dost úspěchů jako je například 1. místo na US OPEN, účast v semifinále a 4. místo největšího turnaje řízeného WG – Ural steel 10/140 Division a nebo účast týmu RED ve čtvrtfinále turnaje The Drill: Total War.
    V naší komunitě bychom rádi vybudovali přátelskou atmosféru kde se bude moci spolehnout každý na každého. Je tu postaráno o zábavu v podání každodenních čet , rot a tak i klanových válek. Náš klan momentálně hraje každodenně klanové války v kterých je náš hlavní cíl šedá aliance(RGB) a tento cíl se nejspíše v nejbližší době nezmění.
     
    Divize [ANV]
     
    Divize [-ANV-]
     
    Do našeho klanu momentálně hledáme nové hráče pod podmínkami používání programu TeamSpeak 3 (máme vlastní server ) , aktivity (alespoň 4 dny v týdnu), další podmínkou je tank minimálního tieru 8 , s tankem by měl dotyčný hráč mít aspoň nějaké zkušenosti avšak není podmínkou aby byl hráč nejlepší z nejlepších , rádi přijmeme i o něco horší hráče. Samozřejmě je podmínkou být učenlivý a mít zájem a ochotu se něco naučit. Doporučený věk je 18 let a více(avšak doporučený , není podmínkou).
    Další info o našem klanu můžete získat na našich webových stránkách : http://anv.scnet.cz
     
    Přihlášku si můžete podat na našem fóru : http://anv.scnet.cz v sekci -> Pro veřejnost -> Přihlášky.
     
    Těšíme se na další spolupráci
     
    ANV
     
    by Serza(náborář)
×
×
  • Vytvořit...