Přejít na obsah

vlk

Members
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele vlk

  1. Tak Mitchell možná ne, ale A-20 a Blenheimy jsou rychlý ukrutně.

     

    CO se týče taktiky boje - nepleskej na čelo a poraď :mellow:

     

    Občas taky nědo poškodí můj zadní střelec u stuky nebo u Ju-88, ale pořád to není úplně fér souboj, dkyž ta stíhačka za zadkem má dva kanony a plnou ***** kulometů a ten dobrák jen 7.62 kulomet...

    Lítám sice zásadně bombardéry a když už po mě jde nějaký to eso co to má zmáklý , tak dělá několik průletů než mě sundá, rozhodně se za mnou netáhne jak sopel s prstem na spoušti, vono default nábojáky na věži nebyli nic moc , ale takový Ap to je jiná  :Smile-izmena:

  2. vzhledem k mému ultravysokému ranku (hrabu se na 7) mě to zatím netrápí a navíc zjišťuju, že čím víc přepadovej stíhač tím víc sem marnej.

     

    Ja jedničce dokážu překroutit i lepší stroje a trefuju se, se stodevítkama to jakž takž jde, ale třebas už u tý první kanonový devítky nevím jak s ní lítat. looping to neudělá, při jednom průletu to stejně nic nesestřelí (když se nepovede kritičák) a je to šíleně neobratný - a měkký, krátká dávka z kulometů a to éro je rudý jak sovětská vlajka, P36 jsou hotová nemesis a i s čajkou nebo jiným lowtier zabijákem je problém. Asi mi zatím nejvíc sedí poslední Heikel 112 - je přiměřeně obratnej, odolnej a má silnou výzbroj, takže už dokáže ublížit i dvoumotorákům a jinejm obludám jako je třeba A-20.

     

    Jinak dotaz na zkušenější harcovníky - je to jen můj dojem nebo jsou Blenheimy, A-20 a Mitchelly tak brutálně OP? Ty éra sou ukrutně rychlý, se stodevítkou je, pokud nenaberu rychlsot ve vtřemhlavým letu nemám vůbec šanci a i když rychlost ztratěj při manévrování tak jí bez problému naberou - a já ne. Navíc dost často se mi zdá že do toho krámu nasázím celej palebnej průměr a nic - a zejména střelci v Blenheimech dokáží na dávku sesmahnout stodevítku jak nic.

     

    A třtí věc - jaký je váš průměrný lifespam ve Stuce? Můj přesně jeden nálet a pár kanonových ztečí. Pak se většinou přiřítá nadržená stíhačka vyrobé ze mně řešeto... tuhle byla výjimka, to se přiřítila až po dvou minutách, tak sem ty nálety stihl dva :)

    Tak ten mě zbořil , Mitchell ukrutně rychlý. To ano , pokud už nemá křídla a padá tak ze tří kiláků :D. A co se týče sestřelu , je třeba přehodnotit taktiku boje :facepalmic: . Jednoho mezka jsem dostal zadním střelcem jen proto že se mi pověsil na šestou v domění že budu po něm pálit asi špuntama od šampáňa :Smile-playing:

    post-2112-0-52981600-1384268246_thumb.png

×
×
  • Vytvořit...