Přejít na obsah

Raďas

Members
  • Počet příspěvků

    134
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Raďas

  1.  

    Vikingové se vrátí 30. listopadu 
    Dlouho očekávaná premiéra pokračování čtvrté řady seriálu Vikings byla konečně oznámena. Na jedenáctý díl čtvrté sezóny se můžeme těšit 30. listopadu.
     
    edna.cz

     

     

     

    Tak to je super, ale Spartakus zustane beztak opet neprekonan.

  2. Konspiračka :-D

    No po 5letem hraní jsem si řekl, že to určitě budu hrát další rok, jsem si koupil první roční prémko v životě(1900kč za rok je méně než co projím o víkendu) a to jsem asi neměl dělat od té doby to stojí.....Tak jsem se kouknul na noobmeter a je to ...... trochu statistiky, né srovnávání pinďourů. Wotko hraji stejně, není to, že bych umíral jako poslední z 5ti. Hraji solo.

     

    včera ... 11bitev - 27,27% win - 2517 wn8

     

    1 E-50 Ausf. M MT DE 10  8   25.00%

    2 Type 59         MT CN 8    3   33.33%

     

    od soboty včetně út - 40 bitev - 47,14% win - 3218 wn8

     

    1 E-50       MT      DE   9   20   65.00%

    2 59-16      LT      CN   6    8   12.50%

    3 STA-1     MT     JP    8    3    66.67%

    4 Type 59  MT     CN   8     2   0.00%

    5 T62A       MT     SU   10   2   50.00%

    6 M48A1    MT     US   10   2   50.00%

    7 M44        SPG   US    6    2   0.00%

    8 T 25        MT     CZ     6   1   100.00%

     

    a než jsem to koupil tak 400 her/měsíc 61% ...

     

    Pokud jsou tvoje stavajici statistiky +60% win, tak solo nemaz ZADNOU!! sanci tyto staty udrzet, proste pujdes porad dolu. V hodne silne cete to vetsinou nejak jde.

  3. Na to je jednoduchý lék. Pořídit si to taky  :laugh: Používají to i zajímaví lidé, jen o tom nebudu mluvit. Dostávám pozitivní i negativní reakce na můj balík modifikací. Ty negativní ve smyslu, že to nic neumí  :laugh: A mají pravdu. Můj balík za ně nehraje.

     

    Tohle je jen jedna z mála prasečinek. Zkus hledat dále :) Pro odolnější jedince nápověda:

     

     

     

    Tvl to je hruza, musej z toho mit taky prachy, to jinak neni mozny tohle tolerovat/podporovat a to nemluvim o tom jak spousta hracu proste nezaplati do doby nez vyresi/zrusi mody a dementni artyny..

  4. Ale já čety hraju poměrně dost, s daleko lepšími hráči než já, takovej ChallengerCZ je můj dosti stálej parťák :) RNG.. už jsem to psal, ani v životě se nedějou věci tak, jak si přeješ/ přeju, náhoda je strašně silnej faktor vždycky a všude. Byl jsi na vojně nebo máš dost nastříleno? Já obojí a prostě to tak je, i se zbraní, kterou znáš- RNG ti supluje tu náhodu, vliv neočekávaných okolností, počasí, náladu a milion dalších okolostojičností. Dnes jsme se Samem byli střílet v Kolíně a nastřílel jsem ouplnej prd- a to jsem dobrej střelec. Nová, spolehlivá, pečlivě vyrobená zbraň, dalo by se předpokládat, že to půjde vše do černýho- a houby, nešlo. A to je ta náhoda. A ta šikana.. nevěřím, nesedí mi to.  

     

    Tady musim reagovat - byl jsem na vojne a mam dost nastrileno a se zbrani, kterou znam se u me zadny RNG neprojevuje (na vojne co strelby to kvop), ted strilim PCP a i ten vitr se da predvidat - takze zadna nahoda. V realu se podminky na strelbach meni, ale pro vsechny stejne a to je ten zasadni rozdil oproti wot.

  5. Vcera vecer si sednu, a ze se par poslednimi bitvami proexpim na 34-1ku, chybelo asi 7k expy.. Vypinam WOT po dvou a pul hodinach, sice s novym werkem v garazi, ale take po 26 bitvach, pricemz dvojnasobek na predchozim typu 58 padl po uctyhodne serii 18 porazek v rade!! Muj novy rekord. Jedna bitva dokonce zacinala sdelenim, ze sance na vyhru jsou 12%. Tusim dalsi rekord. Mel tu nekdo nekdy jeste mene? WG se proste rozhodlo, ze v sobotu pri veceru nepotrebuji cinskeho stredaka 7. tieru, bo jinak nevim :)

     

    Ja mel vcera taky komickou prohru 3:15 - ty 3 killy jsem dal ja :) , bylo to v osmach. 18 proher v rade uz je slusnej narez a nevim nevim jestli bych uz nepotreboval novej monitor..

    Jedina sance jak udrzet winrate na uzde je silna ceta, vcera s Jassonem a Balvanem to slo (tusim 58% WR).

  6. To je neuvěřitelná pitomost- je tolik proměnných, na kterých ve hře záleží, že by to nedal dohromady ani Skynet. Hraju na to, abych si zastřílel a nemusel se stydět za to, co předvedu. Vyhraju, prohraju... nojo, tak to chodí. Podle tebe a tobě podobných konspirátorů a buličů by to bylo v cajku, kdybys každou hru končil s fialovejma statama a slastným pocitem ve slabinách. No, tak to nestává ani v životě, natož v nějaký hře. Líbí? Hraj. Nelíbí? Nehraj a nebul.  

     

    Kdyz myslis.. , ale proc treba ja proste od jednoho dne zacal pomalu, ale jiste prohravat - ze bych to zapomel hrat??  Neni to spis tim, ze 60% win se jim zdalo uz moc? Neco se zmenilo a pozoruje to spousta lidi, hodne z nich uz taky nehraje..

  7. KV-1 je zrovna asi úplně ten nejhorší tank, protože jsi závislý na týmu. Musíš něco, kde je ti to jedno. T67, T-28, T-34, Type 34, Crusader atp. To jsou stroje, kterýma je dobré začít. Než se s KáVéčkem někam dohrabeš, tak je po hře. Já tu ludru línou úplně nesnáším. 

     

    KV-1 je v pohode i na solo hrani, takova 1390 to je panecku hrani ze 60% uz jsem asi na 49%.

  8. Dnes jsem byl u kámoše a zjistil, že jsou trojnásobky.

    Jelikož jsem ho ke hře dotáhl před lety já a poslední měsíce jsem se na dotaz proč nehraju vymlouval, že hra mě hra již nemotivuje pokud nejsou 3-5 násobky za první výhru. Lidi, že to nebude tak jak to možná vypadá na celý měsíc?

    Dnes jsem tedy dal jednu z povinnosti s výsledkem v rámci WG normalizačního nastavení (2-7:15 nebo 15:2-7) win 15:4.

    No, tak na konci měsíce uvidím jaký mi byl předlosován win. :) a snad se najde i nějaká bitva, kde se o něj bude opravdu bojovat.

     

    Tyhle stupidni vysledky (3:15 apod) jsou uz natolik proflaknuty, ze to uz snad ani nikdo neokecava, ze by to byla nahoda. Z 10ti her 7 takhle dementnich... V cete je to lepsi, jenze uz skoro nikdo nehraje a solo to je takhle. Celkove me prijde, ze se hra prestava hrat a hracu ubyva.

  9. HBJ: cap se resetuje HE, ty to nevis? :-P

    Jasson smith: ja bych si tipnul, ze jsi narazil na cheatery, coz je taky moc hezka vizitka WG... :-(

     

    Jasson spis narazil na WG nastroj zvany RNG - zvyhodnovac rudejch nobu a jelikoz je modry, tak se mu klidne mohlo stat, ze noob mel +25% do vseho a on -25% a to je pak hodne znat. Tohle se stava dost casto.

  10. Já jsem se konečně dostal na T-34/100, první den to byla hrůza, ale s tím 100 mm gunem už je to docela dobré, dá se s tím rychle přesouvat a pokud člověk hraje s rozumem, tak se s tím dá zahrát slušně, akcido a další youtube chlapci strašili, ale jde to. Jediné, co mi vadí, je nedostatek munice, už se mi stalo, že jsem musel hru dohrát heatama, protože AP došly. T-25 jsem si nechal, díky T-40 už mám dva velitele s žárovkou, takže to nebyl problém. Jsem zvědavý na TVP,snad bude hratelný.

     

    PS: Hledám klan :-)

     

    Na TVP se netěš - je to peknej **** :)

  11. Pro mě T34-100 super a TVP hrůza. Ten tank nemá vůbec nic čím by vynikal. Papír, bez deprese s křivým dělem, který sice rychle doměřuje a nic netrefí. Ze zoufalství jsem dal zpátky stockovou věž, která má stejnej pancíř ,ale o dva stupně lepší depresi, obětoval jsem 10m dohledu, 100 hp.

    Ale některejm lidem asi sedí, protože za bitvu kde bych s jiným tankem měl Mko, tak u něj dostanu třetí třídu, nechápu jak to ty lidi dělaj.

     

    Zvedak: a pomohlo to trochu? Ja uz jsem z toho kramu taky zoufalej o ty vezi uz jsem taky premyslel. Mam s touhle osmou mensi prumernou dmg nez s predchozi sedmou o WR ani nemluve.. Neda se s tim vubec hrat, furt to navic sviti, vsechno uvnitr rosekany, posadka chcipa - strasny  :( . Nechapu jak tenhle paskvil mohli pustit.

  12. Tak TVP je jednoznacne nejhorsi osmicka co jsem zatim expil. Ten tank nema nic proti konkurenci, 88 kanon neni nijak presny, pohyblivost prumer, pancir 0 - spis minusovy, protoze co strela to bud zniceny modul, munice nebo clen posadky - je to az absurdni. Do toho vseho dementni losy (v desitkach casteji  nez je zdravo) made by WG a je vymalovano - nehratelna sracka s minimalni moznosti ovlivnit hru. Jedna perlicka: nasadite druhou vez s nadeji, ze zacne cinkat (vazi o 1,5 tuny vic) tak nejenom, ze neodrazi nic, ale jeste prijdete o 2 st. deprese.

  13. Hmm dneska 1 vyhra z 9 her s Škoda T25, solo se da wr udrzet pouze s pedo tanky a nekdy ani to ne, mel jsem serii asi 10ti proher s Cruiserem III s kterym mam 70% win! Takze demence a normalizace made by WG pokracuje a hlavne se stupnuje. Je to fakt sila :( . Par mesicu jsem nehral a delal jsem jen dobre.

×
×
  • Vytvořit...