Přejít na obsah

Sleed

Members
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Sleed

  1. před 9 hodinami, Iosifek napsal:

    Tak toho zase nemám já. :-D

    A ještě jednou zopakuji. Velitelé zvyšují nebo zlepšují svými perky některé vlastnosti tanku, a některé zase zhoršují. Tak si volíš velitele který se nejvíc hodí k tomu stylu hry, co chceš hrát, ne ke konkrétní třídě tanku.

    Zvolíš si Gortéze a budeš mít o 90% vyšší šanci na maximální dmg rány. Jenže pozor, to není absolutní hodnota, ale pouze relativní, vztažená k nějakému parametru. Ty máš v základu, dle úrovně velitele, šanci na max. dmg řekněme 10%. K tomu ti Gortéz přidá 90%, to je 9% z 10%. Ve výsledku to je pak 19% absolutně.

    Sabrina má 50,08% k poškození modulů. Pokud má základní šanci na poškození modulu 10% tak ve výsledku je to 15%. Prostě, přidá ti šanci, že ten modul, který zasáhneš, tak jen nepoškodíš (žlutá barva) ale zničíš (červená barva). U těchhle perků je vždy rozhodující RNG.

    A my ty základní parametry neznáme, jen se můžeme dohadovat. Ono to taky nemusí být v základu 10%, ale jen 5% a to už je mimo rozlišitelnost vlivu RNG.

    Některé ty perky vypadají nádherně, ale je to jen mýdlová bublina.

    Vyplatí se tedy soustředit na ty perky, které mají absolutní hodnou. Dohled, camo, nabíjení. U ostatní prostě nevíš, co ti to přidává, my.com to nikdy neuvedl. Jen uvedli, že i když jdeš přes prázdné pole u peků, tak se ti vlastnosti velitele stejně zvyšují při postupu o úroveň.

    uz jsem ti tu psal , že opravdu dáš 100 % teda s modrýma. Já ho mám tak to vím. kortéze teda myslím.

     

     

×
×
  • Vytvořit...