Přejít na obsah

Nintorii

Members
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    Nintorii zvýšil/snížil popularitu uživatele rttw v WOWs - Denní hlášení   
    Nevím, asi na to kašlu.Nerad bych vám tad z toho dělal brečkárnu.Fakt to nechápu,vezmu trojkovej hnus Kawachi v základu a prd jsem mezi IV a V ,tři bitvy po sobě.Nemám nárok, nic nedoženu, k ničemu se nepřiblížím protože mě cupujou než já je mám vůbec na dostřel.Ničemu neuteču.Vezmu Tenryu a opět jsme tam tři s trojkama zbytek čtyřky pětky.Nasr.. na maximáln í míru vezmu Chikumu (II) a ***. týmy III . . . . Prohání se tam dva týpci u nás a tři u enemy s ,,Kavárnama ".Takže mi vysvětlete proč mám já pořád hry +1 tier ?? Kdybych byl nějaká skilla tak ani neceknu, ale jsem jantar co to hraje pár ní a to ještě tragicky . . .
    Uvažoval jsem že bych koupil japíka prémiáka,ale prdím je tak jak jsou,investovat do něčeho z čeho mám jen nervy asi není nejchytřejší.Asi bych měl začít po večerech zase modelařit  .. .
  2. Upvote
    Nintorii zvýšil/snížil popularitu uživatele rttw v WOWs - Denní hlášení   
    WoTko (myslíš-li tím ty tanky) jsem nikdy nehrál.Tanky jdou tak nějak mimo mě, i ve W.T. A do žádného klanu nepatřím,jsem spíš introvert a děsně nerad někam patřím.Myšleno ve smyslu ,,tak a teď se jde hrát protože klan něco vyhlásil ,nebo klan pořebuje atp. " Prostě jakýkoli náznak nějaké povinosti mi vadí. Chci přijít kdy chci a odejít zrovna tak,nějak ani moc netoužím s někým při hře pokecat.Toho mám v práci až až.
    V hrách proti lidem holt začnu taky taktizovat a držet se trochu zpět .Když hraju s lidma proti botům tak velmi zřídka končím hůř než třetí - čtvrtý,Možná pro lidi jako jsem já udělali to PVE
     
    Edit : Hm tak asi potřebuju abych měl vyrovnané protivníky.První bitva s Kumou,a opět jsem byl jeden ze tří hráčů na nejnižším tairu.3/4 týmů bitevky.Ani jsme si neprdli,roznesli nás nehorázně.  . .poškození jsem rozdal 50 K ale vždy mi chyběla ta poslední rána aby to padlo mě.
    Druhá bitva s Tenryu a zas jsem tam byl za ,,koště" nejnižší.Už se podařilo sundat aspoň letadlo a na body jsem byl druhý nejlepší v týmu,ovšem pořád to není potopená loď,že. . ? . .vždycky se našel někdo kdo jí dorazil.
    A teď znovu Tenryu a všechno tair jako já.Nevím zda je to pak jen náhoda, ale sám jsem najednou rozštípal bitevku,křížníka mi vyžral ,,pomocník" kterej celou dobu pálil po něčem jiném a jak viděl že křížník má posledních pár HP tak ho hned nasolil.Další cíl už jsem si vzít nenechal ,zatáhl jsem si ho mezi ostrůvky a tam ho nechal najet do torpéd a kroužil kolem něj a sypal jsem do něj co to šlo.Potrženo sečteno . . 2 killy a první místo na ,,bedně".
     
    Já nevím,ten systém Hápéček se mi zda trošku nešťastný,respektive to že kdo užere poslední HP je ten kdo bere.Fakt mi příjde doslova na hlavu padlé aby někdo faitil s enemáčem, sesekal ho z fullu až na kost a pak příjde jouda ,dá si v podstatě jeden zásah, který ovšem sebere posledních ,,pět " HP a je za killera.Mělo by to být kdo jí víc rozštípal ten bere ,když už to nejde jinak než na počet HP.
  3. Upvote
    Nintorii zvýšil/snížil popularitu uživatele rttw v WOWs - Denní hlášení   
    Já dneska celkem tragický.Ať jsem vzal ,,Toryu" nebo ,,Kumu" tak jsem byl vždy jedním ze dvou hráčů s nejnižším tairem.S trojkou mezi čtyřkama a pětkama ,se čtyřkou mezi pětkama a nějakejma šestkama.A skoro ve všech hrách jsme jako tým dostali na budku.Zásahů jako takovejch jsem měl dost, třeba 63 než mě smahli ,ale potopit něco se mi povedlo až v poslední bitvě.To jsem vždycky sestrouhal enemáka až na pár HP a pak přiletěla odněkud salva a kill měl někdo jinej.A skoro v každé bitvě jsem zhebnul, doplácím na dravý styl hraní kdy se ženu dopředu zatímco víc jak půlka týmu stojí a čeká co se bude dít a až někdo někoho spotne.Pak se často stane že jsem sám proti několika enemákům.Když mě ale příjde blbé po zahájení bitvy stát na místě a nejspíš čistit kotle jako ostatní.To by jsme tam taky mohli stát ještě zítra
    Mám tam 30 bitev,z toho 16 proher týmu ,poškození jsem udělil něco kolem 1/2 Mega a potopil jsem 16 lodí. . ..takže nic moc
    Nevím, asi mi nejsou souzené mořské dálavy.   nebo budu všeobecně lama na online hry.Dvě co mi šly už nehraju.Galakticu domršili tak že drtivá většina nás staršíh hráčů odešla ,a NFS Word po pěti letech včera vypnuli.
×
×
  • Vytvořit...