Přejít na obsah

Bombej

Members
  • Počet příspěvků

    100
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Bombej

  1. To ja mam porad stejny ,jako na houpacce :-) bud lemings ,nebo drtiva porazka/vyhra......ale co me celkem stve ze ,treba jako posledni bitva s obj 704 ,mam prumernou damage 750 a jejich scout ma asi 580hp prask a zrovna mu musim dat tu nejmensi damage co zrovna jde a on padi vesele dal,pak odstreluji jejich desitku ,jedna projde ,druha taky a kdyz ho muzu smaznout tak ho zezadu do veze dingnu...:-) no nic :-)

  2. +1 pro sladovnu :) ne ze bych mel neco jit do centra ,ale moc hospod me tam nenapada....mozna PUB v presovskej ,nebo plachetnice ,ale tam toci jen krusovice.....peknej podnik je naproti jak bejvala 21 :) nebo rad jsem chodit do jeckillu u pomniku a co na motokary do papirny :)

  3. ja mel zase celkem vcera stesti na tymy....konecne :) dva dny predtim jsem mel chut tanky odinstaloval!!! Vyuzil jsem akci a poridil jagtigra a zatim jsem celkem spokojen ,ale mam jen par bitev.....pak me kluci nahlodaly ze americka T34 je v poho ,tak po chvilce vahani jsem si poridil a mely pravdu ,celkem slusne vydelava :) a jeste ty vcerejsi roty co jsme hraly :) snad ani jedna porazka :) diky kluci :)

×
×
  • Vytvořit...