Přejít na obsah

burnes

Members
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele burnes

  1. V RB v bitvě když přistanete na svém modrém letišti, tak vás to opraví? a nebo musíte pořád až do toho ze kterého se vzlétává?

    Jak na které napě . Třeba na Maltě ( za spojence)opravuje jen to vzdálenější
  2. jaké jsou tlačidla na světlo v kokpitu a otevírání kabiny? potažmo kde to nastavím... sem to hledal a nenašel...

    V tom případě si hledal špatně

    Skoč do ovládání,základní ,nahoře přepni reálné ovládání a je to položka 9/10 tam si to nastav potom NEZAPOMEŇ dát z5 míření myší (pokud nehraješ sim)

  3. Jo ftááák?! Jenom létat! Tak to je ovšem jiná, to jsem ale pitoma, že jsem na to nepřišel. Dík za typ.

    Nejde o létání jde o BR kterej se nikomu nelíbí a v eventech neni

  4. Eventy jsem nikdy nehrál a nezajímají mě z jednoho důvodu. Musím hrát s něčím, s čím hrát vůbec nechci. Takže proto o eventech nevím nic a jak jsem zjistil, tak i když jde o simulaci, tak tam je letadlo i tank dohromady a to prostě neberu. Takže zase nic. Není to pro mě.

    Ahoj musíš si vybrat eventy ve kterých je technika kterou jezdíš/létáš rád.Já například eventy létám(těm tankům moc nedám)moc rád a to hlavně z důvodu že vím co tam bude proti mě a nemusím se třeba s Bf 109G honit za F7F ,F8F nebo jetama

  5. Jak je to u vás s tím kódem z Levelu?

    Na profilu vidím ,že mě to kód přijalo a jsou tam všechny ty 3 věci. Přihlásím se do hry, letadlo mám, orly mám, T-26 nemám  :mad:

    Válí se tam jen T-26E bez ceny jako dárek, ale to musím koupit. Letadlu klidně přihodím posádku a letím...  :dry:

    Je to tak 2,5 hodiny od aktivace...

     

    Dík za info

    Podle toho co se píše tady a na ofiku je v tom nějakej nepořádek a tu T-26 nedostalo víc lidí včetně mě

  6. Já tanky nehraju hlavně proto, že není s kým - vždycky to vytáhnu na pár bitev a zas vypnu. Asi jsem moc zvyklej od Opic, že tam byla banda lidí na čety, nebo už mě to tak nebere jako v začátcích WoT, kde sem hypnotizoval Panthera a těšil se, až se k němu prokoušu, nebo já nevím, ale tady mě to nějak nehákuje se expit a trápit. Tuhle sem zas vytýhl první ruskej rank a bavil se, i když mi "znerfovali" Čajku...

     

    Výdělky jsou v tancích tristní, to je pravda, ale zase nastavení herní ekonomiky ve WT je takové, že jí vůbec nevnímám - na kontě mám 1,5M a neřeším.

    JO JO jezdit / létat sám je špatné chce to klan . OOOK OPIČÁKU
  7. Tož jsem si vyexpil Stuga a fláknul tam" taveninové střely " :laugh: Pene 81 na všechny vzdálenosti....paráda. Už jsem sfouknul svou prní T34.... mrchy jedny.

    Stug vydrží dost....kolikrat jsem sám bránil vlajku a dal 2-3 enemáky než mě dali.

    Ovšem kucíí chce to četu. Na zelenáče se mi daří a své si odmakám, ale ti hovádka jen kolikrát čumí jak nám berou vlajky.....pak jsou killy o ničem. Jezdím teď arcádu, páč to čekání není pro mě a je to znát. Potravy je dost :laugh: , ale parťáci moc neuvažují.

    Napiště nicky ať si můžeme zablbnout.....v četě to musí být pecka. Sám to zábava je, ale win moc neovliním...obsadím jeden bod a tým ztrátí ostaní ....to je někdy na palici.

     

    Omylem jsem jednu hru nasadil HE ammo....a zrovna mi dali pásy a já pořád opravoval, ale naštěstí kanon byl směrem k enemákům....no zmasakroval jsem to tam dobře, ale pořád jsem dával nějak málo...nejvíc jsem dával nějakému velkému tanku.....kouknu a ono to KV1 :laugh: . Pěkně do bočku i do věže..dostával pěkně. A pořád mě dingal.....no pak přijede blbá Pz38, já jí HEčkem polechtám a ona mě sfoukne :wallbash::laugh: . To je tak když se umáčknu.... :thumbsup:

     

    Jo a jednu hru jsem měl rekord v době oprav....12:50! Jsem se modlil, aby mě enemák sfouknul a já mohl jet znovu....ne, nechal mě tam dokonce hry....

    Ahoj čtu tady že pořád sháníš někoho do čety nebude lepší jít do nějakého klanu ? PS : Nejsi náhodou bejvalá opice ?
×
×
  • Vytvořit...