Strike422 Posted June 30, 2016 Posted June 30, 2016 Zdravim. Pred skoro rokem jsem s kamaradem zalozil 4fun clan. No nakonec se ukazalo, ze na to ani jeden nemame moc casu, a je mi lito aby ty prachy za klan proste jenom tak padly. No co tim chci vlastne rict. Potreboval bych lidi na velitelske pozice v klanu. Nikdo v klanu neni zadny skiller, k tem mame vsichni opravdu hodne daleko. Predem dekuji za prihlaseni a nebo odezvu. Pro blizsi info mi klidne poslete Pm Ps: Vsechny narazky a dalsi offtopic prispevky si prosim nechte pro sebe, dekuji Ps2: Budu uprimny, ze vsech lidi co jsou v klanu. Tak musi zustat jenom 2. Co bude s tim zbytkem je mi uprimne jedno Snajpr72 1 Quote
Strike422 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Dobre reknu to jinak. V podstate vam davam klan volne k dizpozice. Muzete s nim delat co chcete Quote
Zvedak (9-TD2) Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Jsou věci, které nemají hodnotu. A neber si to z pohledu peněz. 250kč za klan, kde stejnak musíš vrazit zlato za změnu jména, hesla, loga... to je dnes nic. Měsíční prémko pro jednoho člověka. Řekl bych škoda času to nějako řešit a sledovat, jestli se někdo neozve. Quote
Strike422 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 No to mas asi pravdu. Mohl bych poprosit o smazani Quote
Strike422 Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Chtel bych jeste jednou poprosit o smazani celeho vlakna (topicu) prosim Quote
Recommended Posts